Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Olen ka kuulnud, et politsei kasutab nuia kergekäeliselt.
Nimelt saab selle ju ilusti pekstava kraesse kirjutada. Näiteks, et kui keegi uurima hakkab, siis purjus kodanik kukkus, A-sotsiaal on nii või naa sinikaid täis pidevalt jne.
Kord oli minu kortermajja sisenenud kaks pompsu, kes magasid rahulikku und korteris. Meile aga see ei meeldinud, sest eks see lõhn oli ebameeldiv ning üks nendest norskas/hingas nii nagu lõvi oleks puurist lahti.
Alguses üldse arvasime, et koer on koridoris :)
Seega helistasime politseisse ning lasime ära viia. Ja uskuge või mitte, siis nad otseses mõttes peksti üles. Lausa kahju hakkas nendest pompsudest.
Kuid selle R1 poisile oleks ka ise paar sirget andnud, sest see on lausa enesetapjalik tegevus, mis oleks võinud väga jõhkralt lõppeda.

Mina pakun, et ta saab veidi aresti + load + trahvi. Suveks on ta juba tagasi R1 seljas.
Kas Eestis ei saa elu lõpuni lube ära võtta ? Ses suhtes on USA kohtu süsteem viisakam, et arvestatakse reaalset olukorda. Mitte, et maksimaalset karistust erinevate asjade eest.
Seal oleks selline inimene ma pakun kinni pandud ja lubadega oleks ka haprasti läinud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”