Fleim: politsei eest ära sõitmine

reimps

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas reimps »

Kodanik on seadust juba rikkunud ja näiteks eest ära sõitnud (sellega pannes toime siis võimuesindajate korraldustele mitteallumise, mis on tegelikult raske rikkumine võrreldes kiiruseületamisega). Muidugi tõmmatakse selline tegelane autost välja ja väänatakse maha ning pannakse raudu. Minu arvates (muidugi teatud piirini) igati õige tegevus ju, ega muud karistused (rahatrahvid ja arest) ei mõju nagu erinevate räigete rikkujate hulga järgi näha on. Ja see peegeldubki selles kerges väänamises politseinike poolt, ka nemad on inimesed, kellel on sitast kohtusüsteemist kopp ees - nemad on ju seni teinud selle musta töö siidkinnastes ära, et kohus saaks sellesama ülbe rikkuja kohe vabaks lasta.

Jah, pooldan karmimat karistuspoliitikat. Jah, puutun kokku ka politseinikega kui inimestega-tuttavatega. Olen nõus, et juba eest ärasõitnud (=vastu hakanud) autojuht saaks paar tohlakat lihtsalt profülaktika mõttes. Jah, riskin ise ka sellega, kui vahetevahel teadlikult tsikliga kihutan. Olen nõus, et patrullpolitseinikul oleks nui kogu aeg "vaba", st mitteallumisel saaks peale kolmandat hoiatust üle küüru väänata.

Aga see on õhuke jää..
Flame on (togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”