Talverehvid all? Kui ei siis vaata siia
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 2430
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Talverehvid all? Kui ei siis vaata siia
Kas olen mina loll müügimees kui väidan, et 95% lämmastikuni puhastatud õhk ei sisalda vett jms sellist tülikat sodi ja sellega kaasnevaid probleeme? KP mees
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Näiteks kõik lennukirehvid täidetakse lämmastikuga ja olen isiklikult näinud lennukirehvi, mis oli 18-ndat! korda taastatud. Kas see karkass oleks sama kaua kestnud kui oleks õhku kasutatud, vot ei tea. Lihtsalt näide.
Minu meelest on tavalise õhu ja lämmastiku kasutamisel suurim erinevus selles, et lämmastikku kasutades ei teki rehvi sees oksüdeerimist, mis rehvi karkassi võib ajapikku kahjustada. Seega rehvid, mis on kallid ja väga kallid ja mille karkassi soovitakse palju kordi uuesti kasutada tasub täita lämmastikuga. Samuti on väiksem süttimise oht ülekuumenemise korral mis näiteks lennunduses on väga suur argument.
Tramm, tead ikka, et lämmastik on raskem kui õhk ja su kiirenduspüss sõidab siis aeglasemalt ?
EDIT: Nüüd panin küll pange, lämmastik on kergem kui õhk. Minu vabandused. Trammi ratas hakkab hoopis kiiremini liikuma .
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Lämmastik on siiski õhust veidi kergem (lämmastiku molaarmass 28 g/mol, õhul ca 29 g/mol).
Tramm, pane sinna oma reklaami see ka juurde, et kuna lämmastik on õhust kergem, siis väheneb vedrustamata mass ja sõita on seetõttu hoopis šefim
-
- Kontakt:
Tegelikult panen hoopis selle, et kellele õhk niiväga meeldib siis võib ju amortidest ka lämmastiku välja lasta ja õhu asemele pumbata - saab tsiklist hea vedruvankri
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Uus Nissan GT-R peaks tehasest tulema lämmastikuga täidetud rehvidega:
http://www.uniflate.com/nitrogen-news/2 ... at-factory
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
tramm66 kirjutas:Nii ongi nagu kirjas on...
kui ma oma saadana kinnikiilunud telje kätte saan, sis tulen laupa hommikul sinna majja rehva vahetama.
Loodetavasti ratas ei hakka nii hullusti vastu kui kevadel, küll määritud võllid jne aga ikka jäävad täiesti kinni.
Kevadine kino - 1,5h esiratas ja 2h tagaratta kätte saamine.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
joel kirjutas:Lämmastik on siiski õhust veidi kergem (lämmastiku molaarmass 28 g/mol, õhul ca 29 g/mol).
Tramm, pane sinna oma reklaami see ka juurde, et kuna lämmastik on õhust kergem, siis väheneb vedrustamata mass ja sõita on seetõttu hoopis šefim
Kle viitsid arvutada lämmastiku molekuli ruutkeskmise kiiruse temperatuuril 20,0º C. Lämmastiku
N2 molaarmass on 28,0 g/mool. Millisel temperatuuril oleks ruutkeskmine kiirus kaks korda väiksem ja millisel kaks korda suurem ?
Oleks hea teada, siis saan jätkata arvutusi, et kas N2 on ikka rehvis õhust parem või mitte
-
- Mode
- Kontakt:
Snowhite kirjutas:tramm66 kirjutas:Nii ongi nagu kirjas on...
kui ma oma saadana kinnikiilunud telje kätte saan, sis tulen laupa hommikul sinna majja rehva vahetama.
Loodetavasti ratas ei hakka nii hullusti vastu kui kevadel, küll määritud võllid jne aga ikka jäävad täiesti kinni.
Kevadine kino - 1,5h esiratas ja 2h tagaratta kätte saamine.
Kurat .... jama jätkub. Väikse pusimise ja tagumise peale sain tagaratta alt aga esimese võll on kinni ja ei liigu.
Ös tundub, et tuleb esialgu leppida ainult tagarehva vahetusega, kuni leiab lahenduse, et siis uuesti meestele "külla" minna.
Pleiss on ilus ja heas kohas suhteliselt aga Sildid "rehvipost" võiksid olla veidikenegi suuremad ja värvigammaga on natuke hapusti - kaugelt on keskmisest halvemini loetavad. Aaga muidu - thumbs upp.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
loodame, et järjekorrad nüüd väga hullud pole. esmasp-teisip peaks jõudma
-
- Kontakt:
Leidsin nüüd nii palju aega, et tsiklite rehvivahetuse hinnakiri üles visata: http://www.rehvipost.ee/?p=557
See tähendab siis, et enam päris tasuta ei saa aga biker.ee liikmetele jääb -50% ikka kehtima...
-
- Mode
- Kontakt:
Tehtud!
Sai velje ilusti puhtaks ja liimijäägid maha ja uue "kummi" kah peale. Ilusti tasakaalu ja nüüd kohe toredam vaadata.
Mina olen rahul
-
- Kontakt:
Kuna teema korralikult "täis soditud" ja kohe-kohe saabub talv siis värskendan infot:
Rehvipost.ee (aka Dragbike) Kadaka tee 1/4, Tallinn vaata kaarti rehvitöökoda teeb Biker.ee liikmete autodele rehvide täisvahetused -50% tavahinnast.
Töökoda koos tehnikaga on tõenäoliselt kaasaegseim Eestis:
- ATV, moto, sõiduauto, jeep, kaubik - mõõdupiirangud puuduvad
- viimase põlvkonna lämmastikseade (tühjendab ja ventileerib rehvi enne täitmist) 25.-eek/ratas - loe lähemalt siit
- rataste graanulpesu 25.-eek/ratas - loe lähemalt siit
- veljepuhastus liimijääkidest 25.-eek/ratas
- rehvihotell - 250.-eek/hooaeg
- RunFlat rehvi vahetus +100.-eek/ratas lisaks tavaoperatsioonile
- keskavata velje tasakaal
- rattamutrite/poltide järelpingutus pärast 100km läbimist tasuta
Miski aeg lisanduvad sellised vajalikud aparaadid nagu sillastend ja veljesirgestuspink koos keevituse ja treipingiga
-
Täpsustaks, töökoja aadressiks on Kadata tee 1, mitte segi ajada Kadaka pst 1 mis asub arusaadavalt teises kohas.
Esimest korda lõin ise ka delfi kaarti sisse kadaka 1 ja enter ning viskas asukoha laagri kanti kadaka pst ja pärnu maantee risti kohe.
Asukoha kaart võiks jah kodulehel olla.
Sõidan sealt mitu korda päevas mööda aga pole arusaanud kus see koht on. See ju tööstusrsjoon ja majad ei asu järjekorras.
Kaardi järgi asuvad seal kandis näiteks majad 3,5,11 ja 13 ühes hoones .
Kaardi järgi maja 1/8 asub hoopis Rabaküla tänava ääres.
http://kaart.postimees.ee/
motoratsutaja kirjutas:Täpsustaks, töökoja aadressiks on Kadata tee 1, mitte segi ajada Kadaka pst 1 mis asub arusaadavalt teises kohas.
Esimest korda lõin ise ka delfi kaarti sisse kadaka 1 ja enter ning viskas asukoha laagri kanti kadaka pst ja pärnu maantee risti kohe.
Lihtsalt teadmiseks, ka põlistele tallinlastele - Kadaka tee ja Kadaka pst on peaaegu samanimelised ja jooksevad ilusti järjest ka, aga nummerdamine on vastupidine, st
- Kadaka tee algab Mustamäe teelt
- Kadaka pst algab Pärnu maanteelt
Üleminek teelt puiesteeks on Kadaka autoturu juures.
Sellega on alati palju nalja saanud
-
- Kontakt:
Homse lõunani ajad täis aga sealt edasi andke aga tulla. Asukohakaart: http://www.rehvipost.ee/?p=736
Mina ei ole tln-st ja kadaka pst ei ole taedlik aga rehviposti leidsin ilma suurema vaevata.
Sai ka käidud ja ka siit +1 klient juurde ning soovitan. Tip-top töö tehti.
Tuleb välja et kui korralikult puhastada siis vaja vähem tasakaalustada

Sai siis ka kaemas käidud. Väga viis tegevus toimub seal, alguses küll pidin natuke ootama, aga see selleks.
Rehvidesse sai pandud lämmastik ja pean ausalt tõdema, et minu suht. jäiga vedrustusega auto muutus natuke pehmemaks peale seda.
Soovitan soojalt ja edaspidigi pöördun nende meeste poole.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Esimesel võimalusel tulen vahetan ka oma vanakooli õhu lämmastiku vastu!
-
- Kontakt:
müristaja kirjutas:Esimesel võimalusel tulen vahetan ka oma vanakooli õhu lämmastiku vastu!
Lämmastiku vahetamine õhu vastu mahub ka vahetuste vahele nii, et saab ka nö. elavas järjekorras kähku tehtud.
ca. 10 min sisse mahub ära 4 ratast vaakumiga tühjaks, 2 x ventileerida ja lämmastikku täis lasta. Hind 25.-eek/ratas (sis.km).
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
mulle meeldib kõige rohkem asjaolu et toas võib suitsu teha . velgede pesu on väga tibents asi. pigi eemaldajast mehest hakkas päris kahju vahepeal protsessi kõrvalt jälgides a tulemus on väga hea! ps töö kvaliteet on parem kui teistes kohtades kus käinud olen. kõik see puhastamine ja määrimine jne.
KIBU kirjutas:mulle meeldib kõige rohkem asjaolu et toas võib suitsu teha
.
Õigluse huvides tuleb siiski lisada, et suitsu tehakse eraldi ruumis, nii et ka mittesuitsetajad saavad oma rehvid läkastamata vahetatud
+358458693818
-
delux kirjutas:Rehvidesse sai pandud lämmastik ja pean ausalt tõdema, et minu suht. jäiga vedrustusega auto muutus natuke pehmemaks peale seda.
Sama siin, lasin ka omal täna Rehvipostis N2 rehvidesse. Tundus jah kuidagi pehmem sõitmine peale vahetust aga ma nüüd ei tea kas see pehmuse tunne oli sellepärast, et mulle seda vahetuse käigus öeldi või on see tõesti nii. Teenindusega jäin küll rahule, kuigi kohe esmalt ei leidnud õiget kohta ülesse.
KIBU kirjutas:mulle meeldib kõige rohkem asjaolu et toas võib suitsu teha
. velgede pesu on väga tibents asi. pigi eemaldajast mehest hakkas päris kahju vahepeal protsessi kõrvalt jälgides a tulemus on väga hea! ps töö kvaliteet on parem kui teistes kohtades kus käinud olen. kõik see puhastamine ja määrimine jne.
Kibu, see ei olnud nii raske kui kõrvalt vaadates tundus
Omalt poolt ka kiidusõnad meestele, väga põhjaliku töö tegid Edu kõigi suurte plaanide täideviimisel!
-
- Kontakt:
Kuu lõpuni veel loetud päevad nii, et kes tahab poole hinnaga vahetust saada see teeb sipp-sipp Vabu aegu on kaootiliselt ja kui vaja siis teeme õhtud pikemaks. Bronnimine endiselt tel. 5518909
Ps. Eriti häid hindasi saab teha Bridgestoni grupi rehvidele (Bridgestone, Dayton, Firestone) mis on Kadaka tee 1 kohapeal olemas - neid on kõiki top mõõte.
Ega teil jumalapärast homme s.o. laupäeval, seal kedagi kohal pole?
+358458693818
-
- Kontakt:
vilosius kirjutas:Ega teil jumalapärast homme s.o. laupäeval, seal kedagi kohal pole?
E - R 10.00-18.00, L 10.00-16.00 ja lisaks on meie kell kummist
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.