Pikkus

vanilli
Tsikkel: GSX-R1000

Re: Pikkus

Lugemata postitus Postitas vanilli »

Ma võtaks alustuseks mõne levinuma bike tüüpi ratta. Triumph rattad on meie linnapildis suht haruldased ja pole just kõige odavamad õppetsiklid.
Kuid suund on sul õige ja oma kogemustest võin ka öelda, et ära hakka üldse aega ja raha mingite võrride ostmisega raiskama, osta kohe üks võimas tsikkel.
Ise alustasin 600’se Monsteriga (jäi juba esimesel hooajal lahjaks) ja hetkel sõidan Hayabusaga, mis on küll nats raske mulle kui pisikesele naisterahvale kuid vähemalt liigub nagu üks mootorratas liikuma peab :D ja ära usu neid muinasjutte, et palju kw võrdub kabelimatsuga, puhas utoopia.

sips kirjutas:

NB! Rääkisin siis abikaasalee ka minu mõttest soetada mulle see Triumph Sprint ja tema otsesed sõnad olid, et "see liiga võimas kallikene sinu jaoks pean silmas, et sina peaksid alustama 250cm3 ja siis suuremate peale minema..liigu ikka etappide kaupa isegi mina ei ostaks omale 1000 cm3 bike..."

...no mees ei taha, et sina lihtsalt sõidaks võimsama rattaga kui tema, aga get lost...saagu üle, naiste käes võib ka vahel "võim" olla :lol: ...või mis te mehed arvate :?:

there is no replacement for displacement

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”