avalik pöördumine
Re: avalik pöördumine
Mul on küll tunne, et EMF on viimases hädas ka kõlavad nimed kasutusele võtnud
Ausaltöelda mind kui harrastajat jätab EMF-i olemasolu täiesti külmaks. Eesti meistritiitlit ma taga ei aja. Ja mind jätab täiesti külmaks, kes ja kelle raha eest käib kusagil välismaal sõitmas. Lüüakse lokku, et näe, MEIE saatsime sõitja. So what? Minu edenemisele see küll mingil moel kaasa ei aita. Tahavad endale paguneid teenida, leidku ise raha.
Ehk siis kui EMF tahab harrastajatelt litsentsitasu, siis tehku midagi ka harrastajate heaks. ja kui ei tee, siis ärgu oma ikestamisega lehvitagu.
Praegu jääb nagu mulje, et kuna sõitjaid pole ja raha ei saa, siis ei toimu ka midagi. Minu arust peaks just EMF otsima sel juhul ISE toetajad taha. Vastasel juhul võib seal litsentsijagajana tööl olla veerand kohaga sekretär ning sama tädi ka võistluskalendrit kooskõlastada.
Mis aga telefoni vastu võtmisse puutub, siis suvest kuni kuu tagasi üritasin 3x helistada EMF ametlikul numbril tööpäeval ja töö ajal. Mitte kordagi ei õnnestunud kedagi tabada.
Ka e-postile vastamine on neile üle jõu käiv.
Jah, need on pisiasjad. Aga mind need suured asjad nagu ei puudutagi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.