Mehaanikute Mitteametlikud Maailmameistrivõistlused 2010
Moderaator: Moded
Mehaanikute Mitteametlikud Maailmameistrivõistlused 2010
Wanted;
transporti laupäeva ( 2.okt) hommikul Tallinnast toimumispaigale ( Viljandi / Holstre- Nõmme) !
Sobivad kõik sõidukiliigid millega hiljemalt ca. 10 - 11-ks kohale jõuaks nign mille puhul start ei oleks mitte varem kui 04. 00-st hommikul
Luban kinnises sõidukis mitte pudistada, lagastada ega vale koha peal naerda.
Lahtises püüan ka end korralikult üleval pidada.
Kompensatsioon kokkuleppel.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Mehaanikute Mitteametlikud Maailmameistrivõistlused 2010
Alates tänasest saadaval MMM tarbeks ka erihinnaga rehvid nagu igal aastal: http://www.streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Tänasest ka selle aasta raja video ülesse pandud. Krt, 100% motokross...
Rinkamasinate mehaanikutele võiks ka midagi sellist toimuda kunagi! :D
Ka natuke pilte (koos muusikaga):
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Meie täname korraldajaid klassi PW eest! See oli teil ikka erakordselt hea idee. Ja muidugi korraldus sujus ka libedalt.
Tõeline krossimees #131 ja jooksevpakspapa
Minult ka natuke pilte.. Neid lisandub sinna veel juurde ka.
http://public.fotki.com/kitsuchi/mmm-2010/
Tere kõigile krossisõpradele!
Kas keegi video värki ka tegi? Tore kui lisaks inffi siia veidi...
Tänud!

-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
Tere motohuvilised fotograafid!
Mul siis selline mure, et sooviks saada laupäevast pilte. Igalpool on pühapäeva pildid kuid kahjuks tehnika ei tahtnud väga vastu pidada ja jäi võistlused sõitmata. Kuid meele teeks paremaks see, kui keegi oleks nõus oma fotode seast välja otsida rohelise kawasaki numbriga- 136. Pildid võiksite saata kas pendlaalo@hot.ee või msni kaudu pendlaalo@hotmail.com.
Suured suured tänud teile head inimesed!
Alo.
Tulemused (niipalju kui ajavõtjad mulle saatsid) leiab siit: http://www.motomaania.ee/2010/10/mmm-2010-tulemused/
mella kirjutas:
päris ull tõesti,kuidas siis nii
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
Aga vähemalt algus oli hea
http://www.revemont.eu/
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
kaval kirjutas:mella kirjutas:päris ull tõesti,kuidas siis nii
Mulle räägiti et see oli kukkunud seal ja kui püsti ajas ennast ja tsikli käima lõi ja uuesti liikuma hakkas kukkus ise küllili ja siis sõitis järgmine talle vastu pead. Ei tea kui tõsi see jutt on, ise ei näinud olukorda
Minuga juhtus see hull kukkumine. Et jah, lendasin pikali. Sain korraliku matsu ja siis ronisin uuesti tsikli selga. aaaga lenks oli kõver ja ise olin suht ehmatanud sellest kõigest. Hakkasin siis edasi sõitma, ja lihtsalt vajusin pikali ( ei tea miks) ja rohkem ma ei mäleta. Kaotasin teadvuse ja viidi kiirabiga haiglasse. Hiljem kuulsin, et keegi oli üle mu pea sõitnud. Nii kahju
Aga vähemalt start oli hea. Nüüd pean elama mõndaaega peavaluga.
Varsti ilmub youtubesse 2010a MMM i video. Tundub, et eelmise aasta video meelids kõigile.. võimis ?
MonsterE kirjutas:Minuga juhtus see hull kukkumine. Et jah, lendasin pikali. Sain korraliku matsu
ja siis ronisin uuesti tsikli selga. aaaga lenks oli kõver ja ise olin suht ehmatanud sellest kõigest. Hakkasin siis edasi sõitma, ja lihtsalt vajusin pikali ( ei tea miks) ja rohkem ma ei mäleta. Kaotasin teadvuse ja viidi kiirabiga haiglasse. Hiljem kuulsin, et keegi oli üle mu pea sõitnud. Nii kahju
Varsti ilmub youtubesse 2010a MMM i video. Tundub, et eelmise aasta video meelids kõigile.. võimis ?
Lükates uurisin seda lenksu ka ja no ütleme nii et väga hull polnud isegi ju
Head paranemist sulle!
Ja seda videot ootavad kõik!
Tervitades,
Alo.
-
- Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750
Edu paranemisel, ning anna aga teada millal video tuleb !!
NB! Kui keegi nägi, kuidas #15 ratas (vana kawasaki) enne uuele ringile/ "silla" alla minekut, hüppel end kummuli keeras viimases tähtede sõidus pühapäeval, andke aga tulla, tahaks ise ka näha kuidas lendasin
Kuna siis ka videot on oodata MonsterE?:)
-
MonsterE kirjutas:Minuga juhtus see hull kukkumine. Et jah, lendasin pikali. Sain korraliku matsu
ja siis ronisin uuesti tsikli selga. aaaga lenks oli kõver ja ise olin suht ehmatanud sellest kõigest. Hakkasin siis edasi sõitma, ja lihtsalt vajusin pikali ( ei tea miks) ja rohkem ma ei mäleta. Kaotasin teadvuse ja viidi kiirabiga haiglasse. Hiljem kuulsin, et keegi oli üle mu pea sõitnud. Nii kahju
Vana lugu,aga pole siin ammu käinud...
Mina oma sõbraga su sealt üles korjasime,sõber veel lükkab su tsiklit seal videos.Pauk oli tegelt selline,et esimese laksu panid ära ja siis jäi sul esipidur peale,said püsti ja ratas oli blokkis ja kukkusid uuesti.Ja siis tuli üks Yamu mees ja tema amordi alumise otsaga said laksti pähe(ps.tal oli hiljem väga väga kahju sellest)...tegid algul suht jubedat häält ja aru ei saanud sa midagi.Hiljem kui kiirabi omad jõudsid,küll natuke kontakteerusid aga suurt sa aru ikka ei saanud,siis raamile ja haiglasõit.Igatahes ehmatasid kõiki suht kõvasti,jooksime juba su esimese laksu ajal mäest ülesse ja nägime suht lähedalt ka seda teist laksu.Kaamera ja asjad korjasime ilusti kokku ja kuskil on ka foto kus ma üritan sinust teisi mööda suunata:D mõni oleks mul omalgi tüki küljest sõitnud:P
Igatahes loodan,et oled juba korda saanud tervise ja peaasi et sõitmist ei hakka kartma!
Edu.
Lipupoisse polnud seal mäe peal või?
fotek kirjutas:Lipupoisse polnud seal mäe peal või?
Olid täitsa olemas ja kollane lehvis.
Videoga läheb natuke veel aega. Tegeleme sellega(annan siin foorumis teada siis) Aga jah,kukkumine oli päris jube. Seda videot ja neid pilte on natuke halb vaadata. Kuidagi hirmus... Aga eks hirmust peab üle saama:) Suured tänud kõigile, kes appi tulid
MonsterE kirjutas:Videoga läheb natuke veel aega. Tegeleme sellega(annan siin foorumis teada siis)
Aga jah,kukkumine oli päris jube. Seda videot ja neid pilte on natuke halb vaadata. Kuidagi hirmus... Aga eks hirmust peab üle saama:) Suured tänud kõigile, kes appi tulid
Oled vahepeal sõitmas ka käinud? Ja kui katki tsikkel ise muidu oli?
Tsikkel jäi täiesti terveks. Pärast seda pole üldse sõitmas käinud. Arstid soovitasid teha väikese pausi
Kosei kirjutas:Tere motohuvilised fotograafid!
Mul siis selline mure, et sooviks saada laupäevast pilte. Igalpool on pühapäeva pildid kuid kahjuks tehnika ei tahtnud väga vastu pidada ja jäi võistlused sõitmata. Kuid meele teeks paremaks see, kui keegi oleks nõus oma fotode seast välja otsida rohelise kawasaki numbriga- 136. Pildid võiksite saata kas pendlaalo@hot.ee või msni kaudu pendlaalo@hotmail.com.
Suured suured tänud teile head inimesed!
Alo.
Pole siiamaani ühtegi pilti saanud
Nende filmide tegemine on korraldajatel iga aasta päris kaua aega võtnud. Ettevõtmise asi, aga järelikult on tähtsamaid tegemisi neil hetkel.
kas yamaha nr 88 ka mõnele fotole jäi
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.