enduuro matkad
Moderaator: Moded
fotek kirjutas:Maicle kirjutas:Kokkuvõttes tundub see 1000.- krõbe, selles oli asi, samas ei tea ma mis hindasid maaomanikud sisse nõuavad seal ?
Mille eest sa üldse maksta tahad? Kui omal ratas olemas, siis anna ainult sõpradega tuld vabalt valitud suunas
Annakski, kui ma ainuke rattur ei oleks oma kandis........Teedepeal sõita ei või ja autojuhtimiseks liiga noor veel. Ainus võimalus on endale autojuht sebida, võrtsu äärde minekuks oleks see mõeldav, aga niisama ajaviiteks suvalisel hetkel kaugele lennata kahjuks veel võimatu....
Ah mis siis ikka, tuleb see 1k leida kuskilt
Peatse nägemiseni siis !
Maicle kirjutas:Annakski, kui lähim rattur ei elaks minust...V noh, ma ei teagi kus lähim rattur elab mu kandis...Teedepeal sõita ei või ja autojuhtimiseks liiga noor veel. Ainus võimalus on endale autojuht sebida, võrtsu äärde minekuks oleks see mõeldav, aga niisama ajaviiteks suvalisel hetkel kaugele lennata kahjuks veel võimatu..... On siin foorumis üldse olemas: Pärnus metsaradadel vms ?
Ah mis siis ikka, tuleb see 1k leida kuskilt
Peatse nägemiseni siis !
Mida sa üldse tead? Äkki peaks sulle keegi hoopis peale maksma, et sa sõidaks? Bensuraha ikka tuleb kokku või tuleb pimedas voolikuga autodes käia?
Millest selline närvilsus, kas kliendil ei ole enam õigust kauba hinnas kahelda ? Et kohe näkku karatakse ? See asi nii hull ka ei ole nüüd.....Raha päris puuga seljas tõesti ei kasva, kuid kõik vajalik saab ära tehtud. Enda kodukandis lihtsalt ei olegi ühtegi teist sõitjat, üks on, aga aktiivne ta pole.
Sry et siin foorumis viimasel ajal mölisen, hea meelega paugutaks kodus kui ei peaks teistpool eestit passima, närvi ajab nähed neid fantastilisi ilmu, kuid pean siin piirivlves laevas passima...
Midagi arukat pole mul öelda, seega ma ei ütle midagi, loodetavasti rajal kokku sattudes kallale päris ei karata
Sai täna u.50 km ring tehtud joyride radadel.Vihma sadas päev läbi aga selle eest s...a lendas ja fun oli .Hea vaheldus kuivale ilmale.
Hr. Siil kunas tulete mul teile päris head rajad leitud ja juba ootavad .
Teistele ka teadmiseks kes veel ei tea www.joyride.ee
(söidud ei toimu väga kuivade ilmadega).
NB. Nüüd ka uus saun valmis .
Lärm
Tere.
Mul selline küss kas foorumi kasutajatest oleks keegi ühest tripist huvitatud. Hetkel endal üks neljane punt koos ja kui saaks veel paar huvilist juurde oleks igati lahe. Ootan nädala jooksul huvilisi ja siis saab Lärmiga aja kokku leppida. Motojumal annab õnneks praegult täiega vihma mis muudab Võrtsu rajad ägedaks. Ärge selles mõttes põdege, et teisi sõitjaid ei tunne olen ise kaks korda täiesi võõrastega käinud ja igati rahul. Enduuro sõitjad on lahedad sellid.
Re: enduuro matkad
On tekkind huvilisi selleks neljapäevaks,vörtsu äärde enduurotama.Tase algeline.Kel huvi andke kiirelt teada.Hetkel 3-4 üksiküritajat kirjas.
5014885
lärm
Jällegi ,siis ring Võrtsjärvele peale tehtud Tallinna matkajatega.Peab mainima ,et sõita on ikka ülimõnus kuna köik kohad on vihmast üleujutatud ja väga mudane igalpool.kel huvi tulla andke teada
tervitades lärm
(Karjääri kärnatamine 27sept ja 11 okt).
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Tere,
See neljapäev sai seitsmekesi Lärmi juhtimisel väga "sega-suma-suvila" seltskonnaga tehtud tiir Võrtsjärvele peale.
Kohe alguses tuli valida, et kas raskem või kergem rada, siis otsustasime Lärmi soovitusel valida kergema, kuna grupp oli väga kirju: üks sveitslasest itaallane, 2 inglast ja 4 eestlast. Ühele eestlastest õpetasime kõigest üks päev varem mootorratta sõidu selgeks. 2 kogu kambast olid enduuro ja krossiratastega varem sõitunud. Ülejäänutel (va 1 eestalne) oli ka oma tänava mootorratas. Tänud Lärmile, kes valis väga põneva ja mitmekesise ja samas jõukohase raja. Rajal oli nii kruusateid, metsateid, muda, ja võsa, palke, põlluteid, kraavi ja sildade ületusi jne. Kõike oli parajalt ja meie seltskonnale ülihea valik.
Rattad oli minu jaoks super head, üks KTM 300EXC 2T ja kuus HUSABERG FE450E-d. Mõlemad väga head rattad, mulle väga meeldisid, kerged, hea juhitavuse ja käsitlemisega rattad.
Alustasime kell 10.00, väike koolitus, lõuna tanklas, mille nimi hetkel ei meenu ja 17.00 paiku olime tagasi, ca 135 km selja taga, suts väsinud ja porised aga väga elevil, rõõmsad ja rahulolevad.
Soovitan soojalt kõigile, kes oma töökaaslastega või koostööpartneritega midagi teha plaanivad, siis kõrtsus lakkumine pole pooltki nii lahe kui see tripp oli. Itaallane (42 aastane) oli ülirahul, kuna sellise asja tegemine Kesk-Euroopas on lihtsalt võimatu.
Väike pildigalerii ka, tripi lõpus oli maasikaks jäetud väike muda-tee, mis kõigile väga meeldis:
http://picasaweb.google.com/paarn.raid/ ... erVRtsjRve#
Tänud Lärmile ja ta meeskonnale!
Tervitustega,
Päärn ja Stoneridge Electronics töötajad
Köigile enduuro huvilistele teadmiseks et Joyride tsiklitel on nüüdsest nael rehvid all ja ootavad julget osavöttu ,-hetkel ilmastiku tingimused viimase peal -tulge lumme lustima.
http://www.joyride.ee
lärm-5014885
tere tulemast
Tervitus bikeri rahvas.
Ei tee küll mingit reklaami aga kel vähedegi mingi mõte on tekkinud, et enduro ratast proovida siis Lärmi juures on see õige koht. See elamus mis sealt tuleb on seda raha sada prossa väärt. Ise avastasin suht hilises vanuses sellise huvitava asja nagu enduro. Julgelt peale, proovige ära ja Te ei kahetse. Hoiatus: Võib tekitada sõltuvuse.
Kuda uuel aastal plaanid Lärm? Ikka toimuvad üritused ja kuidas on praegu hinnaklass?
Mõni huviline veel ehk olemas? Algaja siis..
Eks neid sõite ikka tilgub aegajalt. Hind on praegu talvel: tsikkel ,koos uute naelrehvidega,küte,varustus ,matkajuht,saateauto,saun väike õlle jne 3000eeki inimene.Üritus on tavaliselt olnud kella 10 hommikul kuni 5-6 ni õhtul välja.
Tervitades Lärm
-
- Tsikkel: Yamaha FZS600 -03
Lärm, ole hea ja tilguta siia mõned vihjed võimalike aegade osas ka - nt. kui plaanid konkreetsed, aga mõned sõitjad veel puudu. Mul huvi olemas, võtaks ehk veel mõne sõbra ka kaasa... Tänud!
Hallo endurohuvilised.
Mis te arvate sellisest mõttest kui sügise poole teeks ühe vägeva enduromatka ümber Võrtsu. Nüüd suvel ei ole Lärmil kindlasti mahti sest mäkketõusud ja muud üritused tulemas. Aga miks mitte ei võiks sügisel midagi suurt Eesti tingimustes ära teha nii mitme päevase ürituse, koondnimetuse all kuidas elad Eesti Enduro. Et nagu tuleks kõikse mees reedel kohale, väike matk näiteks Tulimäe karjääri ja õhtul udupeened seltskonna mängud. Laupäeval tõsine enduromatk ümber Võrtsu ja pühapäeval midagi kergemat. Sorry kui pinda käin aga teeks midagi lahedat ja ühte ma ütlen Võrtsu ring on viimase peale lahe.Võtame söögid joogid ise kaasa, ööbimine on jummala savi kas telk või on tipp topp koht ju ka olemas ei tule praegult koha nimi meelde age see sama kus endurokoolituse ajal ööbisime. Jummala mõnusad kämpad olid. Kui tuleb palju rahvast siis saaks ju mitu gruppi teha vastavalt oskustele ja matkajuhte peaks ju jätkuma.
Ma arvan, et mõttel on jumet. Teeme ära mehed ja miks mitte kas naised. Kes ei ole enne proovinud siis on ju Lärmil redirattad olemas ja endalgi esimene kogemus just sealt.
Lihtsalt selline mõte tekkis ja kui Lärmi on nõus siis miks mitte teha, lepime tasus kokku ja teeme ära. Selge see, et iga asi maksab aga rajad on lahedad.
minu poolt takistusi pole.Tulge või kohe kuigi suvel soojade ilmadega pole ikka see mis sügisel ja kevadel. Tore oleks nädala sees seda asja teha ,aga eks mängib ka mingid nädalavahetused kindlasti välja. Kui mitme päevast soovitakse siis saab teha ükspäev läti ja teine päev eesti jne.
tere tulemast
lärm
No nii nagu arvata võis siis Lärm on käsi. Huvilised hakkame vaikselt endist teadma andma. Kui mitu päeva tundub karm siis võib ju ka ühe pika päeva teha. Mõte on selles, et teha ikka midagi mis ei ole väga kerge aga samas ka mitte ülemõistuse tappev. Saab ju terve pika päeva tsikli seljas mööda saata see ei oleks mingi jalutuskäik mootorrattaga metsas vaid täielik seiklus. Foorumis on palju rahvast kes kindlasti sellisest seiklusest oleks huvitatud aga julgemalt, julgemalt. Kedagi metsa ja hätta ei jäeta. See on ülikõva tunne kui 8 tundi oled tsikli seljas, kraavid, legendaarsed Lärmi palgid, raba, põllud, võsa jne. ja pärast saun ning muljetamine. Parim puhkus. Muidu ikka väiksed pundid kuskil sõidavad aga saame kokku ja sõidame koos ühe laheda pika ringi ümber Võrtsu ja miks mitte ka mitu päeva. Endal paar huvilist on aga paar inimest on matka jaoks vähe, ajaks ikka rohkem rahvast kokku. Palju on ju sõitjaid kes kuskil üksinda müttavad, tulge metsast välja ja sõidame koos.
Põhimõttelisel on ju sama teema nagu endurod Harjumaal või kus iganes aga seekord endurod Võrtsu ääres ja teeks tunduvalt pikemalt kui paar tundi metsas ja kodu koti peale.
Tõnjuhh - Ümber Võrtsu tiirul on päris palju kruusateid vist sees ja lõppeks leiad rahulduse ikka vanast heast Kukemetsa karjäärist
Aga olen kuulnud folkloristide suust jutte Suure Lärmi eksirännakutest kaunitesse lätimaa metsaalustesse, kus aastasadu juba "kuuekärnalised" letgalid oma singelträkke sisse on sõitnud ning mille viljakatest pinnastest ka mileedi Vintersi kuulsad enduropojad ning terve kari läti punaseid kütte võrsunud on. Et kui sihik sättida lõunanaabrite strateegiliste objektide peale, siis ma võtaks paari-kolmepäevase ürituse kohe tõsiselt kaalumisele. Siis võiks kamp suhteliselt ühtlase sõiduoskusega olla nii et keegi mind kogu aeg järgi ei peaks ootama
Ümber võrtsu oleks pigem selline veebruari - märtsikuu plaan kui kruusateedest saab hoiduda ja selle asemel mööda jäätunud luhtasid liuelda.
Hommik.
Möku- ega Läti mõte on ka hea(ajalugu oled kõvasti uurinud ja muinasenduroga kursis ) ja samas natukse kruusateed ei ole ka paha. Kruusateed tuleb võtta kui ülesõitu järgmisele katsele. Asja võlu on see, et trass on pikk ja vaheldusrikas.
Nagu ma aru saan siis hetkel kolm huvilist juba on.
Möku, Paavst, tonjuh.
Eile avaldasid veel huvi kaks inimest aga ma ei nimetaks veel neid(väike üllatus ka)
Paar inimest üritan veel kaasa meelitada üks neist padu krossimees aga juba hakkab vaikselt uurima kuda seal metsas ikka need asjad on
Laseme teemal edasi küpseda ja kui õnnestub paras hulk rahvas kokku saada hakkame tegelema kuupäevade ja muuga, ehk siis paketi kokkupanekuga.
Põhimõtteliselt kuidas tundub kas parem on nädala sees või lõpus?
Tere kõigile enduuro huvilistele.
Sügis jälle ootamatult käes ja sellga kaasas ka enduuro hooaeg.
Tänud kõigile vapratele,kes täna reedel käisid joyridega lustimas.kokku oli neid 10 meest.Loodan ,et jäite rahule.
Kutsun kõiki sõitma ,sest sügis on mõnusalt soe ja märg üheskoos,nagu tänane trip näitas.lustimist jagub täie raha eest.
olete oodatud.
lärm
Jõudu köigile
Kuna sügis hetkel täies hiilguses käib ja sitta lendab täiega siis tulge Joyridega sõitma Võrtsu ümber ,vöi Lätti . Kuna hetkel täis enduuro ilmad käimas,et lausa kahju raisku lasta neil "sitarikastel" ilmadel
Soovitavalt nädala sees,aga leiame ruumi ka nädalavahetusel.
Rendi ratas minult vöi tule oma rattaga
info 5014885 lärm
on väike lootus et uus joyride kodukas ka valmib lähiajal
Lärm - kui mõnikord Lätti minekuks läheb, siis anna kindlasti teada. Prooviks ennast siis kaasa organiseerida.
Ja mis seis sul ekstreemkatse takistusega on, kas oled juba kõik takistused ära koristanud või on nendel harjutada võimalik kuni kevadel heinamaa vabaks tuleb teha?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.