Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
vaja homseks kaubik rentida. Väinz 5056777
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Täpselt 10 aiakärutäit mulda (sõelutud või istutus-)tuli puudu. Kui kellelgi jääb kusagil midagi natuke üle, siis ehk saab kuidagi kaubale. Trantsport puudub. Vajadus püsib kuni maa külmumiseni.
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
tere velled.
kas kellelgi siin foorumis on sellise auto nagu
volvo 960 125kw 95a. (tüüp on 944/964)
Probleemiks on salongi soojendus radiaatori teema(lekib reo)
oleks vaja vahetada. ekki keegi on omanud oleks kena kui jagaksite kogemusi.
see foorum pole selleks see ka õige. kuid saaksime edasi vestelda volvo foorumis.
olen seal sama nimega saadaval
Lgp. feliks
55 49 762
Transpordimure!
Kas saab keegi aidata suunal TARTUST-PÄRNU?
Vaja oleks transportida vedrumadrats mõõduga 160x200.
Kel suurem auto ja saab aidata, siis palun infot meili peale mai@hot.ee või telefonil 5093944.
Kas keegi hauakividega tegeleb?
Oleks väga vaja ühte. Sellist mis sobib kokku eelmistega samal platsil.
Palun kindlasti helistada või saata meil.
henri@kleepsuvabrik.ee
5070884
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
Tere,
Kas keegi kusagil lastepäevahoius Tallinnas (soovitatavalt Mustamäe või kesklinn) töötab, või oskab soovitada mõnda. Tore oleks saada infot kas mailile vöi PS teel.
-
- Tsikkel: GSX-R 1000 K3 / Warrior
- Tänatud: 2 korda
Ega keegi audio seadmete remondiga ei tegele?
Auto CD-box-iga ei saa ma väga hästi läbi. Ta ei anna seda magasini välja.
Ega keegi ei kasuta sellist Louis.de-s müüdavat tööritsta komplekti
http://www.louis.de/_20954bd13bbe764f05 ... E=10003275
toode kataloogis koodiga 10003275
reimz kirjutas:Ega keegi audio seadmete remondiga ei tegele?
AUDI?
http://www.harteron.ee
reimz kirjutas:Ega keegi audio seadmete remondiga ei tegele?
Mul oli kuu kaks tagasi mure BMW CD-boxiga. Plaat kiilus kinni ja ei andnud ka magasini välja. Kakkusin ise lahti rahulikult laua peal ja sain plaadi kätte.
Mina olen suht elektroonika võõras inimene aga kui elementaarsed kruvikeerajad olemas ja kannatust veidi siis saab ise ilusti hakkama. Enne kui viid kellelgi teha kes raha tahab selle eest proovi ise. Kui leiad ikka et väga raketiteadus ja pigem ei näpiks siis tehniku kätte saad alati anda. Aga kui sul analoogne jama nagu mul oli siis pigem prooviks ise.
Kui kellegil on vaja plastikut parandada või detaile värvida, siis teen soodsalt ära!
55996792
Taavi
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Selline küsimus, et kas kellegi kaudu ei oleks võimalik norrast asju lasta eestisse toimetada? mingi sümboolse tasu eest.. hetkel kõige suurem asi vast on kodukootud bagi. asun ise molde lähedal, andalsnesis.
-
Saadan alates 2990.- egiptusesse
nii sharmel kui ka hurghada'sse
kes hinnakirja soovib,pmiga mulle enda meiliga
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Tsikli matkakottide (Richa) sisemiste veekindlate kottide lukud läksid katki. Kas oskate soovitada kes ja kus võiks need lukud asendada?
Mõni spetsiaalne õmblustöökoda vms? Tavalisest õmblustöökojast saadeti mind täna "kukele" ja soovitati kingsepa poole pöörduda .
õhtust. Kas keegi oskaks juhendada, kuidas oleks mõistlik lahti kruttida Fujitsu Siemens õhksoojuspumba sisemine osa ja puhastada/määrida mootori pukse.. Vähemalt leida põhjus sellele, et ventilaator vilisevat/undavat/tüütut häält teeb..? sooja tahaks saada aga vaikust tahaks kah saada.
Nihh, nädala jagu saab minu kaudu veel hea hinnaga arvuti tükke ja muid it tooteid
Alates 15.11 on uus ametikoht, eks näis, kuidas ja kas saan biker.ee liikemetele ka seal abiks olla.
Kas kellegil midi-ekskavaatorit rentida oleks? (Kaal umbes 5t ringis, Cat 304 analoog)
Tallinnast või lähiümbrusest ja ilma juhita.
Komisjon kirjutas:Kas kellegil midi-ekskavaatorit rentida oleks? (Kaal umbes 5t ringis, Cat 304 analoog)
Tallinnast või lähiümbrusest ja ilma juhita.
5147730 Priit küsi tema käest tal nii bobcat kui ka minikopp !!! Asub luigel
Kuna talv tulekul ning nädalavahetustel ratta selga ei saa, saaks pakkuda abi neile, kes tahaks oma kaherattalise sõbra ära värvida. Mingeid maalinguid ja muud porri ei tee, selle jaoks teised inimesed Tartus...
Kes soovivad oma rattale/velgedele/muudele detailidele soodsalt uut värvi, siis võite minupoole pöörduda.
Võimalik ka plastdetaile parandada. Liivaprits on ka olemas. Asun Tallinnas Männikul.
Paigaldan ka parkimisandureid, xenone, helitehnikat, mürasummutust. KÜSI HINNAPAKKUMIST!
Taavi
55996792
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
Kas keegi auto webasto remondiga tegeleb?Väljas hakkab juba ilm külmaks minema ja see sunnik ei taha kuidagi tööle hakata
http://www.revemont.eu/
Kas keegi saab aidata vana vene elektriarvesti väljavahetamisega? Uus on endal olemas. Vaja oleks seda Tallinna lähedal Jüris.
Sebastian
5030339
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Sebastian kirjutas:Kas keegi saab aidata vana vene elektriarvesti väljavahetamisega? Uus on endal olemas. Vaja oleks seda Tallinna lähedal Jüris.
Sebastian
5030339
Ma võibolla panen nüüd väga lampi, kuid kas seda ei peaks mitte Eesti-Energia tegema?
Piipz kirjutas:Sebastian kirjutas:Kas keegi saab aidata vana vene elektriarvesti väljavahetamisega? Uus on endal olemas. Vaja oleks seda Tallinna lähedal Jüris.
Sebastian
5030339Ma võibolla panen nüüd väga lampi, kuid kas seda ei peaks mitte Eesti-Energia tegema?
Võibolla on kahekäigulist (edasi/tagasi) ühendust vaja aga energia mehed ei taha teha
Ei seda ei pea Energia mehed tegema, majasisese arvestiga tegu, mitte elektrikilbiga. Teoreetiliselt peaks seal kolm juhet lahti ja kinni kruvima, aga vot ei ole ka endal kogemust.
Ping ehk saab aidata ma vaatan?
Sebastian kirjutas:Kas keegi saab aidata vana vene elektriarvesti väljavahetamisega? Uus on endal olemas. Vaja oleks seda Tallinna lähedal Jüris.
Sebastian
5030339
Jah, lase ära vahetada. Meil vahetati terves kortermajas samal ajal kõigil ära ning meil kel 1 toaline korter ja kedagi enamus ajast kodus pole, krudib uus näiduks 2.5 korda kiiremini edasi kui kõigil naabritel. Osa neist kolmetoalised kus pered ja vanamemmed pidevalt kodus. Eesti Energia ütles, et uued ongi "täpsemad"
Elektrist rääkides , otsin elektriku/frimat , kes teeks projekti ja kaabeldaks, ühe pisikese maja, mõistliku hinnaga.
minul muutus elektriarve vähe aega peale mõõtja vahetust 10 kordseks! Esimene mõte oli EE, kes tuli, kontrollis, ja ütles et mõõtja on korras. Seejärel olin valmis kõikidel ümbritsevatel naabritel lambid looja taguma, aga järsku normaliseerus elektritarbimine. Siiamaani on müsteerium.
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
ma soetaks omale ühe soodsa turvatooli. Võib ka kasutatud olla, aga peab korralik olema. Selle nö. hällist järgmise versiooni.
väinz
5056777
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
mart211 kirjutas:Sebastian kirjutas:Kas keegi saab aidata vana vene elektriarvesti väljavahetamisega? Uus on endal olemas. Vaja oleks seda Tallinna lähedal Jüris.
Sebastian
5030339Jah, lase ära vahetada. Meil vahetati terves kortermajas samal ajal kõigil ära ning meil kel 1 toaline korter ja kedagi enamus ajast kodus pole, krudib uus näiduks 2.5 korda kiiremini edasi kui kõigil naabritel. Osa neist kolmetoalised kus pered ja vanamemmed pidevalt kodus. Eesti Energia ütles, et uued ongi "täpsemad"
... ja õieti ütles, sest nii see ka on. Muide see täpsus avaldubki selles, et vana ei mõõtnud siis midagi, kui sa kodus ei olnud, nüüd aga mõõdab ka seda, mida vana ei "osanud" mõõta just siis, kui sa omaarust ei tarbi midagi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.