Aprilia mx125 '06
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Aprilia mx125 '06
Tere,
sooviks targematelt abi. Jäi äkitselt seisma. Tööle enam ei läinud. Võtsime küünla maha, sädet polnud. Uus küünal peale, säde olemas, aga tööle ikka ei lähe. Milles asi? Päris palju tagutud tööle, vb silku üle ujunud? Kuigi hoidsime tunnikese küünla auku lahti.
Ette tänades,
Jorma.
Re: Aprilia mx125 '06
Kütet saab peale? Kui küünal märg siis saab liiga palju. Säde normis? Vb ka karpa umbes. Proovi veel mingit teist küünalt.
Ostsin õige küünla, aga imelik on just see, et äkitselt juhtus. Ma ei tea, kuidas asjad lähevad nii kokku, et küünal läheb metsa ja siis midagi muud ka. Sest vana küünlaga polnud üldse mingit sädet.
Kasutad iridium kyynalt? Iridium kyynal ei kannata liiga rikast segu. Võib koheselt läbi minna kui segu on rikas. Mis värvi kyynal on?
Enne oli iridium tõesti. Aga nüüd panin NGK peale. Ja küünal oli üpriski tahmane, aga noo see on 2taktine ju. Ei taha ise karpat näppida ka, ei ole väga karpateadlane. Rakvere remonditöökojad ka kõige paremad pole, pole just häid kogemusi nendega.
Küünal on märg või kuiv? Ei luba ka üldse?
Kõigepealt vaata mis asendis ON/OFF nupp on. Endal oli ka kunagi nii, et no ei lähe käima. Tükk aega jamasin ja lõpuks alles vaatasin, et suretusnupp ju all. Kui signa peal siis sellega võib ka mingi kepp olla. Vänta andes ära gaasi üldse keera, muidu võib ära uputada ja ei lähegi. Üks asi, mis võrriajast meenub on see et kui ratas ilma piirajateta (25kw) siis läks sinna vist üldse mingi teine küünal kui piiratud rattale. Õhufiltri võid ka ära pesta.
Küünal oli märg, minu teada. Ma ei tea, sõbral on sama tsikkel, aga pole midagi selle küünlaga viga. Minu teada. Kuigi enne oli see iridium ikka hoopis teistsugune, kui NGK. Ja on ja offi pole. On ainult lukk ja sädet on. Ma ka mõtlesin, et immo jamab, aga siis poleks sädet. Ja filtri just pesin ja õlitasin.
Ei luba üldse, lükates ka ei lähe. Kas keegi teab, kust saab optimate 4'lja rakveres? Proovin akut laadida. Vb ei anna süütele piisavalt toidet.
see pill peaks isegi siis vändast minema, kui aku tühi. vähemalt minu võrr läheb. peale talve oli aku jumala kutu ja läks esimesest paugust tööle.(võin ka eksida)
Peaks jep, ei hakka laadijat ostma. Täiesti müstika, ei kujuta ette, mis viga võib olla. Enne sädet ei olnud, see oli viga, aga edasi ma ei tea, mis juhtus.
aga oled kindel, et siis on säde kui küünal kinni on keeratud silkusse juba ? vb niisama vaatad, et on säde aga muidu pole.
Nii ma küll ei tea, kas siis on säde. Aga kui väljas on silkust, siis on. Ma ei tea, piip oli teibitud, vb kui ta on sees, siis on ta halvas asendis ja ei anna korralikult sädet.
peaksid seda kuidagi katsetama. muidu ju kui mingi säde on peaks mingi tortsu ikka tegema, kui käima lükata vms.
Mis värvi säde on? (kui tugev?) Kui säde pole ikka lillakas ja pikka sädet ei anna siis pole ikka asi õige. Vaata üle ka elektriühendused, oksüdeerunud pistikute jaoks olemas spets vahend. kui küünlajuhe on seest vasktraadiga siis keera piip otsast ära ja veendu, et seal ka ühendused pole oksüdeerunud. Arvatavasti mingi elekri kala on, eriti veel selle sümptomi korral, et vahepeal sädet polnud.
Eks ma pean seda tegema. Copper spray on vist see, millega üle lasta. Kõige suurem mure on see, et see on mu sõbra juures linna ja ma ise elan 5km linnast väljas. Eks ma mingipäev pean koju jalutama sellega.
Nii, täna käisin remontimas, aga tööle ei saanud. Vana küünal hakkas ka tööle. Süüde on ilmselt paigast, sest 2. käiguga lükates mingit elu andis, tossu tuli ja natukene töötas midagi, aga suri ära ja jõudu taha ei tulnud. Nüüd ei oska muud teha, kui AP motorsisse viia.
Ei taha väga karpa kallale minna, vb keerab midagi peeti seal, kui selle viga ei ole. Proovin veel vahetada piibu ja juhtme ära, see on eelmise omaniku poolt teibitud.
-
- Tsikkel: Suzuki SV650S
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 6 korda
Ujukiruumis võib mõni kübeke blokeerida ujukiruumi sulgumist. Soovitaks karpa kallale minna.
kui teibitud siis võib vabalt olla küünlajuhtme viga, aga soovitaks ka minna karpa kallale. see pole mingi raketiteadus, võtad kõik lahti ja puhasta ära. jäta segukruvi ja tühikäigukruvi asend meelde, ehk siis vaata mitu pööret on sisse kruvitud.
Tühikäik on mul suure mingi plastik korgi küljes või noh, väga vabalt saab seda muuta. See ei loe nagunii töölepanekut, gaasi saab alati juurde anda. Aga noh, eks peab midagi tegema kindlasti.
mitu bari survet on?
rotax 122 mootor?
kas küünal on kohvipruun või lägastunud?
Ma kipun arvama, et ei saa just hästi peale. Homme võtan karpa maha. Reed valve vb vigane. Õnneks on teine kohe võtta, siis näeb, kas on selle viga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.