Võrtsjärve 2päevane Enduro 2010 EMV-3etapp

Saimon

Re: Võrtsjärve 2päevane Enduro 2010 EMV-3etapp

Lugemata postitus Postitas Saimon »

Loen ja vaatan, et miinuseid ja plusse antakse üritusele enam-vähem võrdselt aga lõpptulemus on, et ikkagi kõik on rahul. Sama ütlen enda eest ka, mina, kellel sõidukogemust enduro rattaga ehk 0,5 - 1 tund ja esimene sellelaadne ettevõtmine üldse, sain toreda kogemuse ja olin finishis positiivselt meelestatud. mis siis et ajast tundides üle ja vaat et pool rada sõitmata. Stardis polnud ettekujutustki, mis meid ees ootab. Vennaga, kes samal tasemel kui mina, kahekesi pusisime, higistasime, ähkisime ja puhkisime, tatistasime ja vandusime, aga kõigest saime jagu. Raja peal mõtlesime, et kui enduro ongi alati selline, siis krt, kõvad mehed kõik kes tervelt lõpetavad. Ütleme nii, et ilm tegi meie jaoks tingimused ikka väga ekstreemseks, aga see ei ehmatand, jonni ei jätnud, jõudsime täpselt nii kaugele kui meie tempos võimalik. Tähtis on, et see enduro pisik nakatas ja 100% oleme järgmine kord jälle kohal.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”