Jussi Kawasaki GPz 305

Kasutaja avatar

korben

Re: Jussi Kawasaki GPz 305

Lugemata postitus Postitas korben »

mx77 kirjutas:

Võib mõne mehe arvates väga vaimukas olla, aga sellisele firmale kes tahab olla Kawa maaletooja/kuuleviija peaks olema elemntaarsete juppide vajadus teada. Ja teada on et vähemalt krossiratastel läheb neid seibe pidevalt vaja. Sa ju ei lähe autoga firmateenidusse õli vahetama ja nad hakkavad alles siis filtrit tellima?

Kõigepealt paluks ma vabandust Jussi ja modede käest, et teema päris OT'ks läinud.

Olen aru saanud, et foorumis on alati mõned liikmed, kes oskavad-teavad-teevad kõike paremini kui muud ja ma tänan jumalat, et neil endal tsiklipoode ja esindusi pole, muidu sööks nende megaägedad poed teised tegijad mõne päevaga turult välja.

Reguleerseibe on meilt see aasta ainult 1-2 korda üle leti küsitud, põhikliendid annavad aegsasti märku ja saavad oma kauba ilma nurinata kätte. Ei ürita jätta muljet, et meil oleks tänavasõitjad rohkem eelistatud, kui krossimehed, sama moodi ei erista me Kawasaki mehi ja teiste markide omanike.
Lihtsalt Eesti on väike ja poed siin, on veel väiksemad, seepärast natuke peaga mõelda ja omi asju kasvõi natuke ette planeerida on mõnede juppide puhul vajalik.
Hetkel on selline surnud ring:" Teil on valik nii väike, ma tellin netist parem." Jällegi seepärast, et netist tellitakse, ongi valik väike.

Nendel teemadel võiks siin tunde heietada, aga millegipärast ei näe ma kunagi poes neid mehi oma probleemidega.
Palju kergem oleks ju asjadele kohapeal lahendus saada, kui tulla bikerisse ja nägu krimpsus kommenteerima hakata.

Palun vabandust teema risustamise pärast, kui kellelgi on ettepanekuid või probleeme seoses Tallinna Motodepooga või Kawasaki esindusega, siis palun ühendust võtta.
villu@kawasaki.ee

• 372 5117 355

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”