Jussi Kawasaki GPz 305
Re: Jussi Kawasaki GPz 305
mx77 kirjutas:zx12r kirjutas:"Kuule, tule võta lett üle, üks mees just käis reguleerseibe küsimas, ma sõidan kohe tehasesse järele"
"Okei, muu kauba laadimise päev on meil seal alles nädala pärast jah. Helistan kohe ja küsin millal järgmine lend läheb!"Võib mõne mehe arvates väga vaimukas olla, aga sellisele firmale kes tahab olla Kawa maaletooja/kuuleviija peaks olema elemntaarsete juppide vajadus teada. Ja teada on et vähemalt krossiratastel läheb neid seibe pidevalt vaja. Sa ju ei lähe autoga firmateenidusse õli vahetama ja nad hakkavad alles siis filtrit tellima?
Ei lähe, näiteks tsikli asjus ma helistasin juba üleeelmisel nädalal, et ma käesoleva kuu teises pooles viin oma ratta Bikepointi nende hooldustööde tegemiseks. Sel juhul on selleks ajaks kindlasti vajalik õli ja filtrid olemas. Ilmselt olnuks nagunii, aga mulle nii HIRMSASTI meeldib planeerida.
Tegelikult, tegelen ise igapäevaselt erinevatest Euroopa maadest asjade tellimisega. Erakliendid ei jaga üldse matsu, miks nad vahel kuu aega ootama peavad, hulgiostjadki on teinekord solvunud, et nad nädalase etteteatamisega ei saa mõnda toorainet kaks korda rohkem kui tavaliselt. Ja me oleme mitmete suurfirmade ainuesindaja.
Kõik ei ole nii lihtne kui arvata võiks, ei ole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.