Stunt foto ja video

Svensik

Re: Stunt foto ja video

Lugemata postitus Postitas Svensik »

Terv stunteritele ja mõtlesin et küsiksin abi stundi koha-pealt ( =
Aktiivne hoo-aeg on juba läbi minujaoks ja läheb ratta täiustamiseks. Et oleks paar küsimust kui võib, loodan et ei ole lollid küsimused.
Kuna see hoo-aeg sai juba " tagal " sõiduga sina peale, ja nüüd suudan ringe, käsi lahti, jalad lenksul või misiganes muul meetodil tagarattal sõita
siis tekkis küsimusi stoppie kohta. Esiamorte ma olen katse-korras proovinud jäigemaks teha kangemat õli proovides amortides. Kuid mida täpsemalt tuleks
teha esihargiga lähemalt et stoppie jaoks valmis olla ( = Ette sai tellitud ka suurem piduriketas ( 280mm ) ja support. Olen juba natukene ka masinat kohandanud ( bar, puksid, lai dh ). Ja masinaks yamaha aerox, võib tunduda lahjana, aga mulle väga paras hetkeks. Oodatud on kõik näpunäited ja soovitused. Hea oleks kui neid saaks PS-is lugeda :) :bsmile: Samas tahaks küsida et palju te plastik detaile oled ära lõhkunud ? Endal on terve komplekt vigaseid, mõrasid saab parandada frankensteini stiilis, nii jääb välimus ka huvitavam. Kui kinnituste parandamiseks , olen poes näinud mingit plastiliini moodi asja, et paras jupp plastiku külge, keerad kruvi sisse, kuivab ära ja peaks ok jääma. On keegi sellist asja proovinud ? Kuidas ta kestab, et ise veel algaja, ja kukkumisi on palju. Ei ole soovi peale igat kukkumist parandama kah hakata.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Stuntriding”