Stunt foto ja video
Moderaator: Moded
Re: Stunt foto ja video
raimz kirjutas:janis kirjutas:TT600 ühesilindrilise mootori pidurdus on niivõrd tugev, et kui kiirused üle 70km/h ei lähe siis gaasi maha laskmine teeb töö väga hästi ära.
Mis saab kui esiots tõuseb liiga kõrgele ja gaasi maha laskmisega jääd hiljaks?
Siis saab perse maha panna ja plastikut korjata. How simple is that.
andrezoo9 kirjutas:hannes1337 kirjutas:Burn7 kirjutas:Soovitan vähem õpetada. Kui mees oskab, siis las teeb.
kasutaja " raimz "võitis motorami tagarattal sõidu,niiet tema õpetamisel pole midagi viga
Vaatab kuda ta minu slow wheeliedele vastu saab!
Mis mõttes, tahad minuga kõrvuti slow wheeliet teha?
NS-1 kirjutas:Siis saab perse maha panna ja plastikut korjata. How simple is that.
Ma olen seda päris palju juba teinud, selle pärast andsin sellise soovituse.
Nii teeme nüüd selgeks selle et see mul isa tsikkel
,endal chopper mis oleks vaja maha ärida et üks kõvem pill sebida millega trikitada.Jah tõesti sellel masinal mootoripidurdus tõsiselt suur.Kuid pitbikega ja suure tsikliga pole slow wheeliesid mõttet võrrelda.Ja kui sa lased jalad seal taga "Pegide" peal (ei tea kas õieti see sõna),siis seda slow-wheeliet väga lihtne teha.Ja oleks mul ka see pidur näpu all oleks lust ja lillepidu teeks kõike mis pähe tuleb ,ma loodan
.
NS-1 kirjutas:raimz kirjutas:janis kirjutas:TT600 ühesilindrilise mootori pidurdus on niivõrd tugev, et kui kiirused üle 70km/h ei lähe siis gaasi maha laskmine teeb töö väga hästi ära.
Mis saab kui esiots tõuseb liiga kõrgele ja gaasi maha laskmisega jääd hiljaks?
Siis saab perse maha panna ja plastikut korjata. How simple is that.
Siis hüppad maha ja vaatad kuidas tsikkel oma teed läheb
Renegade kirjutas:Nii teeme nüüd selgeks selle
et see mul isa tsikkel
,endal chopper mis oleks vaja maha ärida et üks kõvem pill sebida millega trikitada.Jah tõesti sellel masinal mootoripidurdus tõsiselt suur.Kuid pitbikega ja suure tsikliga pole slow wheeliesid mõttet võrrelda.Ja kui sa lased jalad seal taga "Pegide" peal (ei tea kas õieti see sõna),siis seda slow-wheeliet väga lihtne teha.Ja oleks mul ka see pidur näpu all oleks lust ja lillepidu teeks kõike mis pähe tuleb ,ma loodan
.
Ei ma tahtsin nag öelda sellega seda et see pole mingi näitaja et ta motorammul sai 1mese koha,oleks selle oma pitbikega ära nabinud käsi lahti ka veel
Siis saab perse maha panna ja plastikut korjata. How simple is that.[/quote]
Siis hüppad maha ja vaatad kuidas tsikkel oma teed läheb [/quote]
Ei siis vajutad pidurit ju!
Anderzoo ,palun ära tee võrdlusi suure kaalu ja suure teljevahega tsikli ning oma pitbike vahel,sest masinad ikka totaalselt erinevad.
Ärge pikka viha pidage.
By.Enrico
Renegade kirjutas:Anderzoo ,palun ära tee võrdlusi suure kaalu ja suure teljevahega tsikli ning oma pitbike vahel,sest masinad ikka totaalselt erinevad.
Ma ei võrdlegi.Ma ütlesin et see üks võit pole veel mingi näitaja.
Ärge pikka viha pidage.
By.Enrico
Hiljuti käisid Eestis külas Stunt Freaks Team esindajad, kes tegid oma Eurotripi. Kes ei tea, siis SMASH 2009 osalenud soome trikipoisid. Siin külastasid nad nii Rutjat kui ka Sirgala "kummituslinna". Sellest on ka tehtud neil üks video STUNT alates 04:30.
http://www.hunta.ee
Ilus.
Nii pika introga videot polegi näind.
d1m0 kirjutas:kle Sturm, kas Paganate poolt tuleb 2010 Smash video?
Materjali on, kuid inimestel pole aega seda kokku kleepida. Aga igatahes viisaastaku plaanis ta on ...
Viidik ei ole vähemalt mulle nähtav. Teised?
http://www.youtube.com/user/EstlandStun ... ature=mhum
otse siia miskipärast ei saanud.
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Andrezoo, kui sa oma videot nüüd korra veel vaatad (2:06), siis sa leiad sealt klipi, kus sa kõnniteel (kus on kaKS ema lapsevankriga) "suurel" kiirusel stoppit teed. Sõbralik soovitus, et hoia mootorsõidukiga lapsevankritest ja kõnniteedest kaarega eemale
Aris kirjutas:Andrezoo, kui sa oma videot nüüd korra veel vaatad (2:06), siis sa leiad sealt klipi, kus sa kõnniteel (kus on kaKS ema lapsevankriga) "suurel" kiirusel stoppit teed. Sõbralik soovitus, et hoia mootorsõidukiga lapsevankritest ja kõnniteedest kaarega eemale
eks ma üritan! Muide see oli seal jalgrattatee.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
andrezoo9 kirjutas:Muide see oli seal jalgrattatee.
Ja mida sina m*** siis sinna ronisid?
Et üks hea stoppie videosse saada
Pm tuleb sinna järgmiseks suveks park aga praegu seal seda veel ole ja mingit märki ka pole et seal sõita ei tohi.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
andrezoo9 kirjutas:Et üks hea stoppie videosse saada
![]()
Pm tuleb sinna järgmiseks suveks park aga praegu seal seda veel ole ja mingit märki ka pole et seal sõita ei tohi.
Trammis pole ka pilti,et ei või sittuda istmele,lähed teed ära?
sepp kirjutas:andrezoo9 kirjutas:Et üks hea stoppie videosse saada
![]()
Pm tuleb sinna järgmiseks suveks park aga praegu seal seda veel ole ja mingit märki ka pole et seal sõita ei tohi.Trammis pole ka pilti,et ei või sittuda istmele,lähed teed ära?
Ja ikka on mõni parm kes situb
andrezoo9 kirjutas:Aris kirjutas:Andrezoo, kui sa oma videot nüüd korra veel vaatad (2:06), siis sa leiad sealt klipi, kus sa kõnniteel (kus on kaKS ema lapsevankriga) "suurel" kiirusel stoppit teed. Sõbralik soovitus, et hoia mootorsõidukiga lapsevankritest ja kõnniteedest kaarega eemale
eks ma üritan!
Muide see oli seal jalgrattatee.
Sa pole vist just kirkaim kriit karbis?
marmoss kirjutas:andrezoo9 kirjutas:Aris kirjutas:Andrezoo, kui sa oma videot nüüd korra veel vaatad (2:06), siis sa leiad sealt klipi, kus sa kõnniteel (kus on kaKS ema lapsevankriga) "suurel" kiirusel stoppit teed. Sõbralik soovitus, et hoia mootorsõidukiga lapsevankritest ja kõnniteedest kaarega eemale
eks ma üritan!
Igas foorumis on mõni selline
marmoss kirjutas:andrezoo9 kirjutas:Aris kirjutas:Andrezoo, kui sa oma videot nüüd korra veel vaatad (2:06), siis sa leiad sealt klipi, kus sa kõnniteel (kus on kaKS ema lapsevankriga) "suurel" kiirusel stoppit teed. Sõbralik soovitus, et hoia mootorsõidukiga lapsevankritest ja kõnniteedest kaarega eemale
eks ma üritan!
Äkki räägid arusaadavamalt.Ma neid vanaema vanasõnasid eriti hästi ei tea.
-
Terv stunteritele ja mõtlesin et küsiksin abi stundi koha-pealt ( =
Aktiivne hoo-aeg on juba läbi minujaoks ja läheb ratta täiustamiseks. Et oleks paar küsimust kui võib, loodan et ei ole lollid küsimused.
Kuna see hoo-aeg sai juba " tagal " sõiduga sina peale, ja nüüd suudan ringe, käsi lahti, jalad lenksul või misiganes muul meetodil tagarattal sõita
siis tekkis küsimusi stoppie kohta. Esiamorte ma olen katse-korras proovinud jäigemaks teha kangemat õli proovides amortides. Kuid mida täpsemalt tuleks
teha esihargiga lähemalt et stoppie jaoks valmis olla ( = Ette sai tellitud ka suurem piduriketas ( 280mm ) ja support. Olen juba natukene ka masinat kohandanud ( bar, puksid, lai dh ). Ja masinaks yamaha aerox, võib tunduda lahjana, aga mulle väga paras hetkeks. Oodatud on kõik näpunäited ja soovitused. Hea oleks kui neid saaks PS-is lugeda
Samas tahaks küsida et palju te plastik detaile oled ära lõhkunud ? Endal on terve komplekt vigaseid, mõrasid saab parandada frankensteini stiilis, nii jääb välimus ka huvitavam. Kui kinnituste parandamiseks , olen poes näinud mingit plastiliini moodi asja, et paras jupp plastiku külge, keerad kruvi sisse, kuivab ära ja peaks ok jääma. On keegi sellist asja proovinud ? Kuidas ta kestab, et ise veel algaja, ja kukkumisi on palju. Ei ole soovi peale igat kukkumist parandama kah hakata.
Svensik kirjutas:Terv stunteritele ja mõtlesin et küsiksin abi stundi koha-pealt ( =
Aktiivne hoo-aeg on juba läbi minujaoks ja läheb ratta täiustamiseks. Et oleks paar küsimust kui võib, loodan et ei ole lollid küsimused.
Kuna see hoo-aeg sai juba " tagal " sõiduga sina peale, ja nüüd suudan ringe, käsi lahti, jalad lenksul või misiganes muul meetodil tagarattal sõita
siis tekkis küsimusi stoppie kohta. Esiamorte ma olen katse-korras proovinud jäigemaks teha kangemat õli proovides amortides. Kuid mida täpsemalt tuleks
teha esihargiga lähemalt et stoppie jaoks valmis olla ( = Ette sai tellitud ka suurem piduriketas ( 280mm ) ja support. Olen juba natukene ka masinat kohandanud ( bar, puksid, lai dh ). Ja masinaks yamaha aerox, võib tunduda lahjana, aga mulle väga paras hetkeks. Oodatud on kõik näpunäited ja soovitused. Hea oleks kui neid saaks PS-is lugeda![]()
Samas tahaks küsida et palju te plastik detaile oled ära lõhkunud ? Endal on terve komplekt vigaseid, mõrasid saab parandada frankensteini stiilis, nii jääb välimus ka huvitavam. Kui kinnituste parandamiseks , olen poes näinud mingit plastiliini moodi asja, et paras jupp plastiku külge, keerad kruvi sisse, kuivab ära ja peaks ok jääma. On keegi sellist asja proovinud ? Kuidas ta kestab, et ise veel algaja, ja kukkumisi on palju. Ei ole soovi peale igat kukkumist parandama kah hakata.
Võta plastikud ära kui harjutad.Neid lõhu šõudel siis rohkem actionit vaatajatele.Aeroxil ei tohiks stoppiega mingit probleemi olla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.