Jussi Kawasaki GPz 305

Tegeled mootorrataste ehituse, remondi või lammutamiega koduses garaazis või köögis. Õhtul ja salaja või siis päris avalikult. Kirjuta sellest. Neile, kes teevad ja jagada soovivad või siis tahavad lihtsal eputada oma kaherattalise iludusega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Re: Jussi Kawasaki GPz 305

Lugemata postitus Postitas sepp »

juss456 kirjutas:

Tervitus, pole ammu kirjutanud Kawast. Sain omale tsikli load kah ära teha ja läbitud on 500km :D . Alates augusti kuust on ta laiali olnud. Käisin Motodepoos juppe tellimas, maksin 1000kr sissemaksuks ära ja nüüdseks olen oodanud juba 6 nädalat ja 5 päeva. Käisin poolteist nädalat tagasi pärimas, et kaugel asi on. Vastuseks oli, et tihendid on kohal aga rõngaid pole. Siis öeldi karmil toonil kannata järgmise nädalani (eelmise nädalani), siia maani kannatan aga kaua ma veel kannatama pean??? Kurat kui selle nädala lõpuks kohal pole, siis küsin küll raha tagasi ja enam mitte mingit tegemist sellise mitte kvaliteetse motopoega ei tee. Klient on kuningaks, seal tundub vastupidi. Igaljuhul väga pettunud olen, odavam hind oli küll võrreldes Veldiga AGA Veldist oleksin selle aja peale juba kaks korda jupid kätte saanud. Nagu näha üks tsiklimees on jäänud oma hooajast ilma :roll:

Teistele mõnusat ja sujuvat sõitu kuniks ilma jätkub :bsmile:

Mida sa halised.punkt 1) kedagi ei koti kellegi panni kohta mingi sodi lugemine siin. punkt 2) kes ytleb,et sellisele uunikumile oleks tulnud veldist Sulle kiiremini jupid?!
neid ei saa ju mujalt kui peab saatma väiksed vene poisid muuseumisse vargile. hea kui yldse saad.
muide... veldist tuleb mul sidurikorv juba 2 aastat.. ausõna ma isegi pole viimasel ajal seda enam kysinud.. tundub nii mõttetu lihtsalt.
Kui Sa saad oma jupid alla 2 aastat kätte depoost.,siis on igatahes depoo kõvem ja kiirem koht!
osta omale kvaliteetne ratas... siis pole ka juppidega sellist nussi,mina oleksin Sinu asemel tänulik,et yldse keegi viitsib sellise jamaga tegeleda.
Tubli poiss,et load tegid.

bandit 1200
Tsikkel: GSX-R 750,R-1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bandit 1200 »

sepp kirjutas:
juss456 kirjutas:

Tervitus, pole ammu kirjutanud Kawast. Sain omale tsikli load kah ära teha ja läbitud on 500km :D . Alates augusti kuust on ta laiali olnud. Käisin Motodepoos juppe tellimas, maksin 1000kr sissemaksuks ära ja nüüdseks olen oodanud juba 6 nädalat ja 5 päeva. Käisin poolteist nädalat tagasi pärimas, et kaugel asi on. Vastuseks oli, et tihendid on kohal aga rõngaid pole. Siis öeldi karmil toonil kannata järgmise nädalani (eelmise nädalani), siia maani kannatan aga kaua ma veel kannatama pean??? Kurat kui selle nädala lõpuks kohal pole, siis küsin küll raha tagasi ja enam mitte mingit tegemist sellise mitte kvaliteetse motopoega ei tee. Klient on kuningaks, seal tundub vastupidi. Igaljuhul väga pettunud olen, odavam hind oli küll võrreldes Veldiga AGA Veldist oleksin selle aja peale juba kaks korda jupid kätte saanud. Nagu näha üks tsiklimees on jäänud oma hooajast ilma :roll:

Mida sa halised.punkt 1) kedagi ei koti kellegi panni kohta mingi sodi lugemine siin. punkt 2) kes ytleb,et sellisele uunikumile oleks tulnud veldist Sulle kiiremini jupid?!
neid ei saa ju mujalt kui peab saatma väiksed vene poisid muuseumisse vargile. hea kui yldse saad.
muide... veldist tuleb mul sidurikorv juba 2 aastat.. ausõna ma isegi pole viimasel ajal seda enam kysinud.. tundub nii mõttetu lihtsalt.
Kui Sa saad oma jupid alla 2 aastat kätte depoost.,siis on igatahes depoo kõvem ja kiirem koht!
osta omale kvaliteetne ratas... siis pole ka juppidega sellist nussi,mina oleksin Sinu asemel tänulik,et yldse keegi viitsib sellise jamaga tegeleda.
Tubli poiss,et load tegid.

Sepp täis oled ve et nii õel sellisel kellajal või jäeti ilma millestki :ner:

Transporditeenus ja kaevetööd
http://www.revemont.eu/

mart1n

Lugemata postitus Postitas mart1n »

No neid panne liigub siin veel, nii et vaadake, mida suust välja ütlete ;-) . Mulle tulid Depoost samale rattale jupid 1,5 kuud. Ju siis lüüakse tehases vanad pingid käima ja vorbitakse mõned detailid uunikumile.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ei taba ka mina, millest selline vaen vanade rataste vastu. Ise liigun Gpz 550-ga ja raskelt rahul. Hea rauast ratas, ilma ajudeta (miks peakski masin mõtlema, kui ajud on minul?). Pole riknevaid ja vettkartvaid ja mitteparandatavaid elektroonikavigureid, tee peale jääd ehk, kui keps küljelt välja tuleb - muu saab käigult ära parandada. Boonuseks universaalsus ja võime liikuda igasugustel teedel ning väikesed kahjustused, kui külg peaks maha minema. Pluss veel see, et igal matsil juba sellist ei ole. Heas korras vana ratas on auasi ja sellise pidamine näitab, et käed inimesel ikka päris per*sest välja ei kasva.
Juppide kättesaadavus on muidugi probleem, selles osas tuleb noormehele muidugi pikka meelt ja leidlikkust soovida küll.

Jõudu vanade masinatega tegelejatele minu poolt!

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

sepp

pole minul ka mingit vaenu vanade rataste vastu kui inimesel on endal norm suhtumine.. aga kui minnakse lõviks,et miks mu uunikumile pole riiulist kohe asju saada.. siis....
asi pole rattas vaid inimeses ja tema suhtumises siiski.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

juss456 kirjutas:

Eestis on klient vana nuhtlus mitte kuningas. Kunn on see kes teiselpool letti :wack:

Kasutaja avatar

zorten22
Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

mart211 kirjutas:

Eestis on klient vana nuhtlus mitte kuningas. Kunn on see kes teiselpool letti :wack:

Jah, sest kliendid on ülbust ja õigust täis, nii et ajab üle ääregi. Rohkem mõistvat suhtumist.

Vrrrrrnnnnn ja saag läheb jälle käima.
Pilt

...
Kasutaja avatar

Madris
Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Madris »

Klient võib ju kuningas olla, kui ta ka kuningana käitub(viisakus ennekõige).

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 432 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

sepp kirjutas:

pole minul ka mingit vaenu vanade rataste vastu kui inimesel on endal norm suhtumine.. aga kui minnakse lõviks,et miks mu uunikumile pole riiulist kohe asju saada.. siis....

Nagu su allkirjastki näha ei ole sa Motodepoo suhtes eriti erapooletu. OK, vana ratas vanaks rattaks, aga kui täiesti tootmises olevale krossi Kawasakile tuuakse nii lihtsaid asju nagu klapi reguleerseibid 2 nädalat, siis ega see nüüd megakiire küll ei ole.

eerikkarts
Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS

Lugemata postitus Postitas eerikkarts »

See et inimene siin välja ütles ja paha meelt väljendas ei tähenda veel et ta motodepooga kuidagi ebaviisakalt käituks, pigem just vastupidi on kannatlik sees suhtes! igaüks meist tegelt sõprade seas avaldab miski asja üle paha meelt kuidas temaga ümber käidi aga seejuures jäänud ikkagi nagu öeldi kuningaks...
egas kellegi tagarääkimine ei tähenda kohe ebaviisakust selle inimese/asutuse vastu keda taga räägiti!
Ega minul kah ei meeldiks kui räägitakse ühte aga tehakse teisiti!
Ja seda et sepp ootab miski juppi juba 2a ei tähenda et tinegi peab kuskil 2 aastat häbenema küsimast oma jupi tarnimise kohta infot. See on sepa enda probleem!
Mina olen sees suhtes üsna konkreetne ja alati küsin üle tarne ajad milleks jupi saadavuse garanteerivad ja kui tähtajast kinni ei pea siis olen raha tagasi nõudnud ja olen ise tellimused välismaalt teinud! Ja Ramo oli ise ka korra konkreetselt ütelnud nad ei oska garanteerida juppi seleks ajaks, jutt on olnud lühike ja säästsime üksteise närve ja aega!

Ja nii see Yamaha XT900Z FI (SuperTenere) sündiski:
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi

5Okuus856üheksa

mart211

zorten22 kirjutas:
mart211 kirjutas:

Jah, sest kliendid on ülbust ja õigust täis, nii et ajab üle ääregi. Rohkem mõistvat suhtumist.

Vrrrrrnnnnn ja saag läheb jälle käima.
Pilt

Leiab nii ebaviisakaid kliente kui ka teenindajaid. Iseasi kas lastakse end häirida. Eile näiteks ostsin külmkapi ühe turtsuva teenindaja käest, kuid enamjaolt ollakse ikka viisakad. Motodepoos olen isegi veidi teeninduse pettunud kuid vast oli lihtsalt halb päev.

rainer300

Lugemata postitus Postitas rainer300 »

mx77 kirjutas:
sepp kirjutas:

Nagu su allkirjastki näha ei ole sa Motodepoo suhtes eriti erapooletu. OK, vana ratas vanaks rattaks, aga kui täiesti tootmises olevale krossi Kawasakile tuuakse nii lihtsaid asju nagu klapi reguleerseibid 2 nädalat, siis ega see nüüd megakiire küll ei ole.

Said ju kiiresti siis ,ma ootasin Tartu Depoost kuu aega!

Kasutaja avatar

korben

Lugemata postitus Postitas korben »

Tahaks ära mainida, et Tallinna ja Tartu Motodepoo on 2 erinevat asutust. Tartu eest ei oska kahjuks rääkida.
Tallinna Motodepoo kohapealt, kui kellelgi on olnud halbu kogemusi teenindusega või midagi muud on pinnuks silmas, siis palun pange mulle PS'i.
Üritame koguaeg Tallinna Depood paremaks teha ja konstruktiivne kriitika on selleks igati teretulnud.
:bsmile:

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

rainer300 kirjutas:
mx77 kirjutas:
sepp kirjutas:

Said ju kiiresti siis ,ma ootasin Tartu Depoost kuu aega!

"Kuule, tule võta lett üle, üks mees just käis reguleerseibe küsimas, ma sõidan kohe tehasesse järele"
"Okei, muu kauba laadimise päev on meil seal alles nädala pärast jah. Helistan kohe ja küsin millal järgmine lend läheb!"

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

zx12r kirjutas:

"Kuule, tule võta lett üle, üks mees just käis reguleerseibe küsimas, ma sõidan kohe tehasesse järele"
"Okei, muu kauba laadimise päev on meil seal alles nädala pärast jah. Helistan kohe ja küsin millal järgmine lend läheb!"

Võib mõne mehe arvates väga vaimukas olla, aga sellisele firmale kes tahab olla Kawa maaletooja/kuuleviija peaks olema elemntaarsete juppide vajadus teada. Ja teada on et vähemalt krossiratastel läheb neid seibe pidevalt vaja. Sa ju ei lähe autoga firmateenidusse õli vahetama ja nad hakkavad alles siis filtrit tellima?

zx12r

mx77 kirjutas:
zx12r kirjutas:

Võib mõne mehe arvates väga vaimukas olla, aga sellisele firmale kes tahab olla Kawa maaletooja/kuuleviija peaks olema elemntaarsete juppide vajadus teada. Ja teada on et vähemalt krossiratastel läheb neid seibe pidevalt vaja. Sa ju ei lähe autoga firmateenidusse õli vahetama ja nad hakkavad alles siis filtrit tellima?

Ei lähe, näiteks tsikli asjus ma helistasin juba üleeelmisel nädalal, et ma käesoleva kuu teises pooles viin oma ratta Bikepointi nende hooldustööde tegemiseks. Sel juhul on selleks ajaks kindlasti vajalik õli ja filtrid olemas. Ilmselt olnuks nagunii, aga mulle nii HIRMSASTI meeldib planeerida.

Tegelikult, tegelen ise igapäevaselt erinevatest Euroopa maadest asjade tellimisega. Erakliendid ei jaga üldse matsu, miks nad vahel kuu aega ootama peavad, hulgiostjadki on teinekord solvunud, et nad nädalase etteteatamisega ei saa mõnda toorainet kaks korda rohkem kui tavaliselt. Ja me oleme mitmete suurfirmade ainuesindaja.

Kõik ei ole nii lihtne kui arvata võiks, ei ole.

Kasutaja avatar

korben

Lugemata postitus Postitas korben »

mx77 kirjutas:

Kõigepealt paluks ma vabandust Jussi ja modede käest, et teema päris OT'ks läinud.

Olen aru saanud, et foorumis on alati mõned liikmed, kes oskavad-teavad-teevad kõike paremini kui muud ja ma tänan jumalat, et neil endal tsiklipoode ja esindusi pole, muidu sööks nende megaägedad poed teised tegijad mõne päevaga turult välja.

Reguleerseibe on meilt see aasta ainult 1-2 korda üle leti küsitud, põhikliendid annavad aegsasti märku ja saavad oma kauba ilma nurinata kätte. Ei ürita jätta muljet, et meil oleks tänavasõitjad rohkem eelistatud, kui krossimehed, sama moodi ei erista me Kawasaki mehi ja teiste markide omanike.
Lihtsalt Eesti on väike ja poed siin, on veel väiksemad, seepärast natuke peaga mõelda ja omi asju kasvõi natuke ette planeerida on mõnede juppide puhul vajalik.
Hetkel on selline surnud ring:" Teil on valik nii väike, ma tellin netist parem." Jällegi seepärast, et netist tellitakse, ongi valik väike.

Nendel teemadel võiks siin tunde heietada, aga millegipärast ei näe ma kunagi poes neid mehi oma probleemidega.
Palju kergem oleks ju asjadele kohapeal lahendus saada, kui tulla bikerisse ja nägu krimpsus kommenteerima hakata.

Palun vabandust teema risustamise pärast, kui kellelgi on ettepanekuid või probleeme seoses Tallinna Motodepooga või Kawasaki esindusega, siis palun ühendust võtta.
villu@kawasaki.ee

• 372 5117 355
Kasutaja avatar

Teema algataja
juss456

Lugemata postitus Postitas juss456 »

Olen Tsikkelrööveli ja mart1niga ühel meelel, et korras vana masin on uhkem masin kui uus. Jah ma tean, et ma vingusin, kuid mul oli vaja aur välja lasta. 7 nädalat on täis saanud tänase päevaga ja ei mingit liikumist mitte kuhugi, keegi ei tea kus mu Kawa rõngad on, no eks ma ootan, siis veel, kunagi ikka peaksid rõngad kohale tulema :D Aga ma ei saa sellest aru kuidas saab nii olla, et pooled jupid tulevad kohale ja pooled mitte? Davai Sepp kui Kawale ükskord jupid kätte olen saanud ja masina töökorda sättinud, siis annan sulle ka proovida. :mrgreen:

Head sõitmist teile :bsmile:

rainer300

Lugemata postitus Postitas rainer300 »

zx12r kirjutas:
mx77 kirjutas:
zx12r kirjutas:

Ei lähe, näiteks tsikli asjus ma helistasin juba üleeelmisel nädalal, et ma käesoleva kuu teises pooles viin oma ratta Bikepointi nende hooldustööde tegemiseks. Sel juhul on selleks ajaks kindlasti vajalik õli ja filtrid olemas. Ilmselt olnuks nagunii, aga mulle nii HIRMSASTI meeldib planeerida.

Tegelikult, tegelen ise igapäevaselt erinevatest Euroopa maadest asjade tellimisega. Erakliendid ei jaga üldse matsu, miks nad vahel kuu aega ootama peavad, hulgiostjadki on teinekord solvunud, et nad nädalase etteteatamisega ei saa mõnda toorainet kaks korda rohkem kui tavaliselt. Ja me oleme mitmete suurfirmade ainuesindaja.

Kõik ei ole nii lihtne kui arvata võiks, ei ole.

Helistasin ja palusin remondiaega Tartu depoos ,öeldi ,et tule kohale ,kui kohale sõitsin (soomest) siis öeldi ,et ühte meest pole tööl ja meil pole aega seda tööd ette võtta ,et helista essmasp. uuesti. "Tore" teenindus!

AntsJ
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas AntsJ »

mx77 kirjutas:
zx12r kirjutas:

Päris võrreldavad asjad oled leidnud :mrgreen: Mõtle natuke, mitu korda Sa õlifiltrit aastas vahetad ja mitu korda Sa neid seibe seal vahetad. Vaevalt, et sama tihedalt kui õli. Ja kui Sa tead mõnda kohta Eestis kus neid seibe letist saadavõib just selles mõõdus ja just sellisele rattale, nagu ntx. Sul on siis anna teistelegi teada, ega keeggi ei taha ju oodata. (togi)

zx12r

...[/quote]

...

Kõik ei ole nii lihtne kui arvata võiks, ei ole.[/quote]
Helistasin ja palusin remondiaega Tartu depoos ,öeldi ,et tule kohale ,kui kohale sõitsin (soomest) siis öeldi ,et ühte meest pole tööl ja meil pole aega seda tööd ette võtta ,et helista essmasp. uuesti. "Tore" teenindus![/quote]

Tartu Motodepoo võiks kirjutada, kuidas olukord päriselt oli.

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Mighty-Bastard kirjutas:
mx77 kirjutas:

Päris võrreldavad asjad oled leidnud :mrgreen: Mõtle natuke, mitu korda Sa õlifiltrit aastas vahetad ja mitu korda Sa neid seibe seal vahetad. Vaevalt, et sama tihedalt kui õli. Ja kui Sa tead mõnda kohta Eestis kus neid seibe letist saadavõib just selles mõõdus ja just sellisele rattale, nagu ntx. Sul on siis anna teistelegi teada, ega keeggi ei taha ju oodata. (togi)

Täitsa võrreldavad, kaasaja autodel on juba 30 000 km õlivälp, mulle täpselt piisab aastas korra vahetamisest.
Kui veidigi krossiratste titaanklappide hingeeluga kursis oled, siis kord aasta ikka regullida vaja. Nendel kes kõvasti kuuma annavad ehk tihedamaltki.
Letist on seibe saada nii Yamule, Hondale, Suzukile ja KTM-ile. Kawal on kahjuks sama välisläbimõõduga seibid kui teisitel japsidel, aga kasutatavad paksused on veidi teised, seega teistel pole sellise paksusega seibe üldse valikus.

mart211

Auto ja tsikkel on ikka nii erinevad asjad ja siin teemas tundub et iga üks räägib oma juttu ning Juss ei saa vapsee oma kawast rääkida :wack:
Kui leti all ei ole, siis tellitakse ja antakse tarneaeg teada, kui tarne aeg ei sobi kliendile, siis otsigu kuskilt mujalt kui teab et võib leida. Kui siiski otsustab tellida, siis tuleks ka tarneajast kinni pidada ning kui midagi juhtub siis kliendile seletada, mis ja kuidas ning kuna oma toote saab. Kui see jälle ei sobi siis saab raha tagasi anda. Või see ei tundu loogiline?

Kasutaja avatar

Teema algataja
juss456

Suht OT-ks ära läinud mu teema, Mart sin jutt on tõsi, aga depoo vennad ei helistanud, et osa juppe kohal ja osa tulemata pidin ise koha peal käima.

Kasutaja avatar

sepp

mx77 kirjutas:

Jumala erapooletu. Ausalt ka!
meeldib loopida siin yhte kohta kividega... ole hea mine yamusse ja kysi mitu juppi on neil R6 le kohapeal olemas.. ei saa isegi siduriketast otse letist! nii need asjad siin on ja pole midagi teha. Kui kohe yldse pole rahul ja energiat on nii palju yle kritiseerimiseks,siis võiks teha ju ise poe ja sellise kus on iga jupp kohal olemas.. st mitu ratast on varuosadena laos kohapeal olemas doonoritena iga aastakäigu kohta.. Tee ära - ole täitsa!
Ja kui sellega ei saa hakkama,siis ole tänulik,et meil on siin eestis see mis meil on.. turg siiski suht väike.
Või mine saksaautosse... kysi sealt midagi... kas on kohal olemas mõni asi? sittagi pole.. ka tellimisel saab! vähemalt minul pole jopanud yhegi asjagi nii,et on kohal olemas,alati tellima pidanud ja ootama.

Kasutaja avatar

Burn7

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

korben kirjutas:

Hetkel on selline surnud ring:" Teil on valik nii väike, ma tellin netist parem." Jällegi seepärast, et netist tellitakse, ongi valik väike.

Sellepärast, et on väike valik, tellitakse netist. Kui valikut suurendada, siis tuleb ka rohkem kliente, samas peab ka potensiaalsetele klientidele märku andma, et valikut on suurendatud. Kui korra pettud, siis enam eriti tagasi ei kutsu. Paraku on nii.
Ma talitan nii, et kõigepealt lähen netti, vaatan hinda ja siis lähen poodi ja yldiselt saan vastuseks : "Ei ole" ja siis lähen uuesti netti ja tellin oma jupi ise ära.
Kui mul on ikka valida kas ma saan oma jupi kahe kuuga või tellin netist, saan kiiremini kätte ja veel odavamalt ka. Poe eeliseks peaks olema ikka see, et saad oma asja kohe kätte. Suur hulk bikereid enam lihtsalt ei käi tsiklipoes juppe tellimas kuna enamus korrad toodet kohapeal pole ja ise tellides jõuab asi kiiremini kohale, samas ka odavamalt. Milleks raisata oma aega.

Ei yrita oma tekstiga siin yhtegi poodi maha teha. Ärge tundke puudutatult.

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

nii ta on kahjuks
+1

kallekas

Lugemata postitus Postitas kallekas »

Tartu Motodepoo tellib enamuse mootorrataste varuosadest Tallinna Motodepoo kaudu , sellest tuleb Tartus pikem tarneaeg, samuti venib info saadavuse ja järeltellimusse jäämise kohta.Kui tuleb info et varuosa ei ole enam saadaval siis on kõigile ettemaks 100% tagasi makstud. Remondiaegadega ei ole erilisi probleeme olnud,see rattaomanik kes eespool nurises ,temaga sai eraldi kokku lepitud ja ratas seisis veel mitu nädalat töökojas.

eerikkarts
Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS

Lugemata postitus Postitas eerikkarts »

sepp kirjutas:
mx77 kirjutas:

Jumala erapooletu. Ausalt ka!
meeldib loopida siin yhte kohta kividega... ole hea mine yamusse ja kysi mitu juppi on neil R6 le kohapeal olemas.. ei saa isegi siduriketast otse letist! nii need asjad siin on ja pole midagi teha. Kui kohe yldse pole rahul ja energiat on nii palju yle kritiseerimiseks,siis võiks teha ju ise poe ja sellise kus on iga jupp kohal olemas.. st mitu ratast on varuosadena laos kohapeal olemas doonoritena iga aastakäigu kohta.. Tee ära - ole täitsa!
Ja kui sellega ei saa hakkama,siis ole tänulik,et meil on siin eestis see mis meil on.. turg siiski suht väike.
Või mine saksaautosse... kysi sealt midagi... kas on kohal olemas mõni asi? sittagi pole.. ka tellimisel saab! vähemalt minul pole jopanud yhegi asjagi nii,et on kohal olemas,alati tellima pidanud ja ootama.

Seda küll et Yamus kohal pole aga tarne kiirus on neil küll eeskujulik enamus juppe mis esmaspäeval tellitud olen nädala lõpuks kätte saanud. Kuigi räägitakse et nädal aega läheb. Alati on meeldiv saada kõne et jupid kohal enne kui sa seda ootasid.
Seda siis nii kolbide tihendite saalede jms kohalt, mis on nö tänavarattale ja ei ole kuigi minev kaup. Ainult mille üle nuriseda võib on HIND ja tagastamise tingimused on äärmuslikult vaenulikud. Kui kord kaup käes tagastada seda ei ole võimalik isegi siis kui karp on ilusti kinni ja puutumatu. Seda siis saalede kohalt mis enda eksimusel läksid pisut vale värvikoodiga.

Ja nii see Yamaha XT900Z FI (SuperTenere) sündiski:
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi

5Okuus856üheksa
Kasutaja avatar

Teema algataja
juss456

Rõngad on peaaegu käes, vaja postkasti juurde minna ja vaadata. Igaljuhul tänud kiire tegutsemise eest motovaruosad.ee meeskonnale. (w) (w)
Ostan veidi diislit ja pesen mootori puhtaks, siis vahetan klapisääre tihendid ära. Mul oleks vaja alu keevituse teenust Tartus, oskab keegi öelda kas keegi tegeleb sellega.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”