Jussi Kawasaki GPz 305

bandit 1200
Tsikkel: GSX-R 750,R-1
Kontakt:

Re: Jussi Kawasaki GPz 305

Lugemata postitus Postitas bandit 1200 »

sepp kirjutas:
juss456 kirjutas:

Tervitus, pole ammu kirjutanud Kawast. Sain omale tsikli load kah ära teha ja läbitud on 500km :D . Alates augusti kuust on ta laiali olnud. Käisin Motodepoos juppe tellimas, maksin 1000kr sissemaksuks ära ja nüüdseks olen oodanud juba 6 nädalat ja 5 päeva. Käisin poolteist nädalat tagasi pärimas, et kaugel asi on. Vastuseks oli, et tihendid on kohal aga rõngaid pole. Siis öeldi karmil toonil kannata järgmise nädalani (eelmise nädalani), siia maani kannatan aga kaua ma veel kannatama pean??? Kurat kui selle nädala lõpuks kohal pole, siis küsin küll raha tagasi ja enam mitte mingit tegemist sellise mitte kvaliteetse motopoega ei tee. Klient on kuningaks, seal tundub vastupidi. Igaljuhul väga pettunud olen, odavam hind oli küll võrreldes Veldiga AGA Veldist oleksin selle aja peale juba kaks korda jupid kätte saanud. Nagu näha üks tsiklimees on jäänud oma hooajast ilma :roll:

Teistele mõnusat ja sujuvat sõitu kuniks ilma jätkub :bsmile:

Mida sa halised.punkt 1) kedagi ei koti kellegi panni kohta mingi sodi lugemine siin. punkt 2) kes ytleb,et sellisele uunikumile oleks tulnud veldist Sulle kiiremini jupid?!
neid ei saa ju mujalt kui peab saatma väiksed vene poisid muuseumisse vargile. hea kui yldse saad.
muide... veldist tuleb mul sidurikorv juba 2 aastat.. ausõna ma isegi pole viimasel ajal seda enam kysinud.. tundub nii mõttetu lihtsalt.
Kui Sa saad oma jupid alla 2 aastat kätte depoost.,siis on igatahes depoo kõvem ja kiirem koht!
osta omale kvaliteetne ratas... siis pole ka juppidega sellist nussi,mina oleksin Sinu asemel tänulik,et yldse keegi viitsib sellise jamaga tegeleda.
Tubli poiss,et load tegid.

Sepp täis oled ve et nii õel sellisel kellajal või jäeti ilma millestki :ner:

Transporditeenus ja kaevetööd
http://www.revemont.eu/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”