Krossitsikkel algajale?
Re: Krossitsikkel algajale?
Kuule kutt, mis ma sinuga vaidlen??? 3500 taala ja ülesse. Ma räägin sellest sulle, et kui Sul on 2-takti võrr mis tuleb niimoodi käima panna, et ta astuks nelaris mööda, siis selline on eelarve. Me võime ju oletada palju maksavad MM tehasepillid ja rääkida kui palju maksavad usas tehtud pead. Fakt on see, et sai ka omalajal ehitatud endale üks 250F Honda, Akra süüde, Sumps, Hotcams nukad, klapid, klapivedrud, hinson sidur, boyeseni karpa, prosari pea, pluss mõned saladuslikud nipid veel, et saada karterituulutus ja õhusissevõtt toimima. Neid ma ei avalda. Aga võin öelda, et see pill mitte ei võtnud õhku vaid imes seda kaunil häälel. Ei olnud mul eales vaja 100d erinevat tüüset, sidur kestis, ja ma ei pidanud ostma 50 krooni liiter kütet. Ja ei saa öelda, et pill ei käinud. Probleeme ilmnes ainult siis kui süüde ära vajus.
Miks pidi kõike asju palju olema sa küsid. Ühtede radadega sobisid ühed, teistega teised. Ma räägin siin EM tasemel sõitmisest mitte 55+ kohtadel EKV sõitmisest.
Ja räägiks ikka krossimootorratastest mitte KTM'idest. Fakt on see, et kui sa sõidad 150+h aastas, siis sa ei sõida kohe kindlasti ühe silindriga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.