Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Kasutaja avatar

Nilsik

Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Lugemata postitus Postitas Nilsik »

kotk kirjutas:

Mina küsiks jällegi, et kas tädi sõidab tõesti värskelt peale lubade saamist nagu muuseas selle "mõnusa ja kerge" RSV4R-ga :wink: ,minu teada on AP Moto müünud seda Aprilia uut tonnise superbaigi mudelit ainult ühe eksemplari ja sellegi Lätimaale ... ja kui see tõesti nii on, siis tekib paratamatult küsimus, kuhu edasi :?:(installeerida biturbo :twisted:) Taustainfoks nii palju,et teatavasti võitis Max Biaggi antud rattaga 2010 a. Superbaigi(WSB) MM tiitli ja seda pika puuga, sõites muuhulgas näiteks Mugello rajal läbi aegade suurima tippkiiruse seeriatootmises kaherattalisel - 330 km/h 8)

Vaata oma andmed uuesti läbi.Sest 20.09 saime ARK-ist tüübikinnituse kätte ning võeti arvele.
Ja muide ratas ei ole ostetud AP Motost vaid Velt Motocentrist.
Kevadel plaanis kindlasti läbida Veldi ja Rohtlaane koolitus.Siis saab ka proovida mis tunne ringrajal sõita on.Sellepärast ma kirjutasingi "kainet mõistust kõigile"kui see puudub siis pole vaja ronida sellise ratta peale.Või üleüldse mootorratta selga.
Ning kui sa veel ei tea siis Tädiks kutsutakse oma ema või isa õde :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”