132kw piiramine 25kw peale

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

zx12r

Re: 132kw piiramine 25kw peale

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Makz kirjutas:

Piirasin kah suve algul oma 200kg+ matkabike 25 kw peale ning leian, et pole tegelikult meie liikluses rohkemaga palju tehagi, nii et ei hakanud neid piirajaid maha kiskuma. (kui sportratast omaks ja rajal käiks siis oleks ilmselt teine arvamus, kuid kui sul see R1 on lihtsalt linna peal kõvatamiseks siis pole ju nagu rohkem vajagi :wink: )

Sa vist pole R1-ga sõitnud...

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

no siis oleks R125

Kasutaja avatar

Teema algataja
overboost

Lugemata postitus Postitas overboost »

Makz kirjutas:

Piirasin kah suve algul oma 200kg+ matkabike 25 kw peale ning leian, et pole tegelikult meie liikluses rohkemaga palju tehagi, nii et ei hakanud neid piirajaid maha kiskuma. (kui sportratast omaks ja rajal käiks siis oleks ilmselt teine arvamus, kuid kui sul see R1 on lihtsalt linna peal kõvatamiseks siis pole ju nagu rohkem vajagi :wink: )

25kw peale piiratud R1ga küll linnapeal kõvatada ei saa. :ner:

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

zx12r kirjutas...

Minugi seljataga on sõidetud mõnda aega politseiautoga, et ilmselgelt kontrollida numbrimärgi järgi mootorratta tehnoülevaatuse olemasolu, kehtivat kindlustuspoliisi ja muud, muuseas näevad nad ju ka mootorratta omaniku andmeid. Tsiklil 132 kw, omanikul juhilubadel kuni 25 kw... 50/50 kas nad viitsivad hakata kontrollima või mitte, et kes siis päriselt puldis on.

Arvan, et kohe kindlasti võtavad sellisel juhul rajalt maha ja hakkavad peetima. Kindel koht ju kust saaks riigikassat täita üsnagi kopsakas ulatuses.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

vsiim

Lugemata postitus Postitas vsiim »

No ütleme nii kui ei proovi siis ei saa ka teada. Endal piiratud R6 2007a 25kw peale. Ja nii tallinna kui rakverre mendid pole midagi öelnud.Üldiselt ei vaata seda. :wink:

WoltMeeter

Lugemata postitus Postitas WoltMeeter »

mx77 kirjutas:

regatavatel hard-enduurodel on miskipärast kõigil 12kW passis. miks, ei tea.

Husabergidel (isegi 650) on passis 6 kw ja ka vastav märge, et max kiirus 80 km/h.. Uuena (piirajatega) ostes on gaasikäik umbes 3 mm.

Kasutaja avatar

Burn7

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

Makz kirjutas:

Mis moodi see 25kw'se R1'ga kõvatamine käib?

rainer300

Lugemata postitus Postitas rainer300 »

vsiim kirjutas:

No ütleme nii kui ei proovi siis ei saa ka teada. Endal piiratud R6 2007a 25kw peale. Ja nii tallinna kui rakverre mendid pole midagi öelnud.Üldiselt ei vaata seda. :wink:

:?:

Boolic

Lugemata postitus Postitas Boolic »

Võtad aku juhtmed maha ja ongi 25kw

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

xjorma kirjutas:

Oleneb mendist. Olen näinud ka häid mente. Rakveres üks politseinik aitas naisterahval auto tööle panna krokodillidega. Nii peabki!

Kui sind kunagi kontrollitakse, siis kasuta kindlasti sõna "ment" ja vaata kuidas sinusse suhtutakse ja millised puudused leitakse :ner:

Yaaa-maaa-haaa......

Jorma

Lugemata postitus Postitas Jorma »

No seda muidugi, näita mulle ühte meest, kes ei ole elus ment öelnud. :bsmile: Mul ei ole midagi politseinike vastu, teevad oma tööd, kui pätti teed, siis on ainult enda süü.

Kasutaja avatar

YZF R6
Tsikkel: Yamaha

Lugemata postitus Postitas YZF R6 »

tee A-kat juhiluba ja ei pea midagi piirama...ei saa aru mis siin nii keerulist on. :roll:

Kasutaja avatar

Võnnu
Tsikkel: otsimisel...
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Võnnu »

xjorma kirjutas:

No seda muidugi, näita mulle ühte meest, kes ei ole elus ment öelnud. :bsmile: Mul ei ole midagi politseinike vastu, teevad oma tööd, kui pätti teed, siis on ainult enda süü.

Mina ei ütle avalikult ment aga mingisugust lugupidamist mul Eesti politsei vastu ei ole!
Pole elusees neist kordagi kasu olnud. Minu varastatud jalgratas ja muud asjad on siiamaani kadunud, ainult trahve oskavad kirjutada. Ka täiesti lapsikute asjade eest! Aga siis vaja midagi üles leida on mökk-mökk. :evil:

Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

HannesN kirjutas:
xjorma kirjutas:

Mina ei ütle avalikult ment aga mingisugust lugupidamist mul Eesti politsei vastu ei ole!
Pole elusees neist kordagi kasu olnud. Minu varastatud jalgratas ja muud asjad on siiamaani kadunud, ainult trahve oskavad kirjutada. Ka täiesti lapsikute asjade eest! Aga siis vaja midagi üles leida on mökk-mökk. :evil:

lihtne ju.asjade otsimine ei too raha riigile sisse vaid on lisakulutus. trahvid aga täidavad riigikassat.

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

HannesN kirjutas:
xjorma kirjutas:

Enne lahmimist võiks natuke mõelda.
"Pole elusees neist kasu olnud" - liiklusohtuse mõttes tahaks näha liiklust ilma politseita.Ole õnnelik kui elus oled.
Minu teada psühhid ja kriminaalid on ka trellide taga tänu politsei tööle.Ka varganässe pannakse järjest kinni.
Lisaks sellele on siiski politsei töös prioriteedid, mida peab järgima.Oleksid sa õnnelikum, kui kogu aeg ja raha pühendatakse sinu jalgratta peale, kui samal ajal keegi kasti lüüakse?!

See, et sa ise saamatu oled, et lased oma ratta ära varastada ja ise ei suuda seda üles leida, ning rikud eeskirju ja tunned ennast veel staarina, kes on saanud ülekohut, näitab vaid sinu lapsikust.

Õpi enda ninaesisest kaugemale vaatama ja laiemalt mõtlema.

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

No ja ei tasu segamini ajada ja ühte patta panna ka politseid ja liikluspolitseid. Liikluse mehed tegelevad põhiliselt ainult liiklusega! Krimka mehed ei mõõda kiirust! Liikluse mehed ei otsi varastatud televiisoreid ja kaablivargaid!( Kokk ei kasvata porgandeid!)

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

henri
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 36 korda

Lugemata postitus Postitas henri »

Kui rääkida 25 kw piirajast siis ei ole need piiratud rattad nii aeglased ühti. Sõitsin kunagi 25kw peale piiratud FZR 600-ga, jooksis ka 180 km/h välja. Seega ei ole mõtet arvata, et 25kw peale piiratud ratastega ei ole võimalik kiirust ületada (150 km/h radarisse sõites ei tohiks veel kellelegi kahtlust tekkida et masin ei ole piiratud).
Arvatavasti sai teemapüstitaja juba vastuse kätte, tuleb motodepoos või motohoovis asi ära teha ja edaspidine on juba enda valik.

Honda CBR 1000 -90

andrias
Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X

Lugemata postitus Postitas andrias »

OT

Kipsi kirjutas:

See, et sa ise saamatu oled, et lased oma ratta ära varastada ja ise ei suuda seda üles leida,

Sa oled ise üks paras lapsik. "lased ise oma asja ära varastada"-seda on mendid mu tuttavatele ka näkku öelnud. Snelli kurikaohvritele peaks siis tagantjärgi hüüdma, et nahhui te tümitada end lasite. Ei ole mõtet päris möga hakata ajama.
Sry OT pärast

Annaks jumal häda- küll abi ikka saab!
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
Kasutaja avatar

henri
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 36 korda

Lugemata postitus Postitas henri »

No tõepoolest, mina olen igatahes Sepaga ühel nõul.

Honda CBR 1000 -90
Kasutaja avatar

RD
Tsikkel: Ducati XDiavel

Lugemata postitus Postitas RD »

henri kirjutas:

Kui rääkida 25 kw piirajast siis ei ole need piiratud rattad nii aeglased ühti. Sõitsin kunagi 25kw peale piiratud FZR 600-ga, jooksis ka 180 km/h välja. Seega ei ole mõtet arvata, et 25kw peale piiratud ratastega ei ole võimalik kiirust ületada (150 km/h radarisse sõites ei tohiks veel kellelegi kahtlust tekkida et masin ei ole piiratud).
Arvatavasti sai teemapüstitaja juba vastuse kätte, tuleb motodepoos või motohoovis asi ära teha ja edaspidine on juba enda valik.

Endal oli kunagi Fzs600 mis sai ära piiratud ja no pagan, see 150km/h tuli ikka väga hädiselt ja möödasõite oli kohutav teha. Küll aga sai suure kotiga sõidukogemust, ilmselt kohe tonnise selga istudes, oleks end manalateed sõitnud.

Yamaha FZS600 --> Buell XB12s --> Aprilia RSV 1000R Tuono --> KTM SuperDuke --> Buell XB9s --> Mean Streak
Kasutaja avatar

Võnnu
Kontakt:

Kipsi kirjutas:

See, et sa ise saamatu oled, et lased oma ratta ära varastada ja ise ei suuda seda üles leida, ning rikud eeskirju ja tunned ennast veel staarina, kes on saanud ülekohut, näitab vaid sinu lapsikust.

Sa oled politseist, et Nii hinge läks? Kui sa oled osav siin seletama siis ehk tuled otsid kadunud asju? Vähemalt mingi kasu sust :wack:

andrias kirjutas:

OT

Kipsi kirjutas:

See, et sa ise saamatu oled, et lased oma ratta ära varastada ja ise ei suuda seda üles leida,

Sa oled ise üks paras lapsik. "lased ise oma asja ära varastada"-seda on mendid mu tuttavatele ka näkku öelnud. Snelli kurikaohvritele peaks siis tagantjärgi hüüdma, et nahhui te tümitada end lasite. Ei ole mõtet päris möga hakata ajama.
Sry OT pärast

Õige.

Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Kipsi kirjutas:

Enne lahmimist võiks natuke mõelda.
Ole õnnelik kui elus oled.
Minu teada psühhid ja kriminaalid on ka trellide taga tänu politsei tööle.Ka varganässe pannakse järjest kinni.

Ole õnnelik kui elus oled.- Hästi öeldud :D, TÄNAN
Minu teada psühhid ja kriminaalid on ka trellide taga tänu politsei tööle.- Kui politseid poleks lebaksid nad oma töövilja kõrval, ma usun.
Ka varganässe pannakse järjest kinni.- ise ka usud mida räägid või?

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

kaits42
Tsikkel: R1

Lugemata postitus Postitas kaits42 »

krt tuletõrjel põlevad ka majad maha ja kiirabil sureb inimesi ära? nad on ka pahad?

Btw teemaalgataja, palju sa selle asja eest trahvi said et A2 lubadega võimsama tsikliga sõitsid?

Kasutaja avatar

Teema algataja
overboost

Lugemata postitus Postitas overboost »

kaits42 kirjutas:

krt tuletõrjel põlevad ka majad maha ja kiirabil sureb inimesi ära? nad on ka pahad?

Btw teemaalgataja, palju sa selle asja eest trahvi said et A2 lubadega võimsama tsikliga sõitsid?

1800

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

HannesN kirjutas:
xjorma kirjutas:

Nägin peterburi mnt ääres välireklaami mis ütles, et kui sulle meeldib efektiivne politsei töö, kiire tuletõrje ning korras maanteed, siis maksa korralikult makse. Ja nagu näha, siis keegi meie riigis jätab suht palju maksmata :twisted:

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

andrias kirjutas:

OT

Kipsi kirjutas:

Üks asi on ära hoitav ja teine asi ei ole. Isik muretsenud korralik jalgratta lukk / koht hoidmiseks vms. Kahjuks elu ei ole selline, et ise ei peaks enda vara eest hoolitsema.

Sa oled politseist, et Nii hinge läks? Kui sa oled osav siin seletama siis ehk tuled otsid kadunud asju? Vähemalt mingi kasu sust :wack:

Mis vahet seal on, kust ma olen ? Mida ma olen osav seletama? Ma ei seletanud ju kuidas otsida kadunud asju, vaid juhtisin tähelepanu, et täiskasvanud inimene peaks olema suuteline laiemalt ja arenenumalt mõtlema. Pealegi arvan, et üks tavaline jalgratas ( vabandan, kui eksin ) ei väärigi otsimist, pigem kanda elukooli raha alla.

Ole õnnelik kui elus oled.- Hästi öeldud :D, TÄNAN

Millisena sina siis kujutaksid ette liiklust,kus igamees teeb, mida ta tahab? Sõidab umbjoobes, ületab kiirust täiesti mõtlematult, ajab kellegi alla ja sõidab lihtsalt minema? Kui isegi praegu selliseid asju juhtub, siis ei maksa väita, et ilma politseita selliseid asju vähem juhtuks.

Minu teada psühhid ja kriminaalid on ka trellide taga tänu politsei tööle.- Kui politseid poleks lebaksid nad oma töövilja kõrval, ma usun.

Raske leida sõnu...Et siis, kui mul on probleem, võin sulle helistada ja tuled kõrvaldad n.ö paha mehe ära? Kes on otsustajaks, kas inimene on kriminaal või mitte?Isegi kohtusüsteemidega on valesid inimesi elektritooli aetud. Kes uurib välja, kes tegi halva teo, kui pealtnägijaid praktiliselt ei ole? Kas vanemad inimesed, kellel pole enam lähedasi, peavad ka lööma sissetungija maha või pärast üles otsima ja siis seda tegema?Sama paljude naiste ja laste kohta.

Kusjuures on see kõik vaid lühikirjeldus ja seletused, sellel teemal võiks veel 102 tundi diskuteerida, aga pigem ma kuulaks teie ideaalmaailma paketti ilma Eesti politseita :bsmile:

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

stev666
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas stev666 »

lgp. kipsi isegi meie kodulinnas ajas üks politseinik teise politseiniku alla, ning sõitis minema. Millest saa siin rääkida üritad.

dr800 2x

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

stev666 kirjutas:

lgp. kipsi isegi meie kodulinnas ajas üks politseinik teise politseiniku alla, ning sõitis minema. Millest saa siin rääkida üritad.

Ega süsteem ei toimigi 100%-liselt. Ka sinu kodulinnas mitte.

Kasutaja avatar

Võnnu
Kontakt:

mart211 kirjutas:
HannesN kirjutas:
xjorma kirjutas:

Nägin peterburi mnt ääres välireklaami mis ütles, et kui sulle meeldib efektiivne politsei töö, kiire tuletõrje ning korras maanteed, siis maksa korralikult makse. Ja nagu näha, siis keegi meie riigis jätab suht palju maksmata :twisted:

Kes oled sina kommenteerima palju keegi midagi maksab? Oma tööde ja tegemistega võin julgelt väita, et maksan rohkem maksa ühes kuus, kui sa teenida jõuad. Võin sulle ka tõestada, kui ikka midagi kobiseda on... :idea:

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Päris teemas teksti tuleb ikka.
Lugesin ja mõtlesin, et miks ma selle teema üldse avasin?
Siis vaatasin pealkirja :roll:

Suletud

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”