Vajan abi õlipunni keerme taastamisel

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Vajan abi õlipunni keerme taastamisel

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Pole küll proovinud, aga vastupidi, ma just usun, et see Trammi punn aitab. Mis kuradi imeasi siis see õlipunn õige on? Ma ei tea, missugune on Trammi punni lahendus, aga ju ta parema metalli baasil kergelt iselõikava keermega ja tihedama istuga asi on - miks ta ei peaks aitama?
Mis puudutab seda tihendusseibi, siis tegelikult pole mul seda ei Jawal ega ka Kawasakil. Sest kui sa EI VÄGISTA seda punni alla, vaid keerad ta mõistlikult kinni, peab ta õli niisamagi. Vähemalt minu ratastel. A noh, see muidugi laiskuse teema.
See kinni keeramise peal keerme ülekeeramine on minu jaoks üldse müstika. Pole peaaegu kunagi kasutanud dünamomeetrilist võtit, aga üle pole ka mäletataval ajal midagi üle keeranud. Ja vähese keeramise pärast lahti pole ka ükski polt éga mutter tulnud. Panen pöidla keeratava mutri peale ja siis keeran käe jõuga võtit - saab piisavalt hästi kinni ja puruks keerata ei jõua - eks see võtme pikkus ole ju ka tehtud selline just selle pärast, et natuke takistada lolli jõu rakendamist. Aga fakt on, et kui võtme sabast täie jõuga keerad, keerad ka üle - milleks seda siis teha?
Mõistuse küsimus.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”