rattaga juhtunud huumor:)

Äännn
Tsikkel: Kawasaki KLE500

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas Äännn »

Kütt kirjutas:

... paar aastat tagasi, kui pidin ARK-i eksamile minema panin kooli platsil viimast harjutust tehes, kägara:) , kuna selle kooli tehnika oli selline nagu oli, jäi gaasi tross mingis asendis kinni ja vaatasin, et nüüd vist lähen aiast läbi. Noor ja roheline nagu ma olin, rabasin esi pidurit ja järgmine hetk olin selili. Õpetaja kostis selle peale , äkki saab selle tehnikaga ikka eksami ära teha. Niima siis läksingi eksamile, iga hetk valmis sidurit vajutama:))

Ma lõpetasin möödunud aastal kena õppesõidu sellega, et peatusin Nõmmel kitsal ja pimedal ristmikul. Jalad maha muidugi, sattusin parema jalaga SÜGAVASSE lompi. Ja tsikkel kalduski uppi, rattad ülespoole. Punastasin kiivri sees mis kole ja suurest piinlikkusest ei saanud ratast üksi kohe püsti ka, aga sõiduõpetaja aitas ja väike järjekord tema auto taga vaatas pealt. :wack: Õpetlik - mis proovitud, jääb meelde ja rohkem pole meid uppi kallutanud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”