sõiduvarustuse kohta artikkel Part II - Kiivrid

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 433 korda
Kontakt:

Re: sõiduvarustuse kohta artikkel Part II - Kiivrid

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Eks see hindade probleem on Eesti tsiklikaubanduses tegelikult päris tõsine. Sai selle üle hiljuti ühe poepidajaga arutatud ja ega head lahendust ei leidunudki.
Ühelt poolt ei tahaks nagu kohalikke motokaupmehi nöökida, sest ega kõike ka neti teel ei taha või ei saa tellida. Samas kui ikka sääst läheb tuhandetesse kroonidesse, siis on see minu teenitud raha ja kui keegi ütleb, et tal seda va puru üle jääb, siis ma olen nõus hea meelega oma arvenumbri andma. Nii et pisut nokk kinni saba lahti situatsioon. Ehk on tsiklipoode/maaletoojaid liiga palju? Võib olla peaksid tsiklipoed pead kokku panema ja las ratastega tegelemine jääks igaühe oma teemaks aga kas näiteks kuluosade, sõiduriiete ja tarvikute maaletoomiseks ei võiks pead kokku panna ja luua selleks üks firma. Saaks suuremad mahud taha ja hinna paremaks kaubelda. Konkurentsi kadumist see ei tähenda, sest konkureeritakse niikuinii terve maailmaga. Soomes on ju tegelikult paar-kolm suuremat maaletoojat, kellelt siis edasimüüjad oma kaupa võtavad.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”