STREETMOTO Orienteerumise Karikasari 2010
Moderaator: Moded
Re: STREETMOTO Orienteerumise Karikasari 2010
Kõik oli vahva. Eriti kruusa omade lisakatse.
Hommikul sõitsin lahtise kohvriga metsa vahel. No ja siis tagasi, et rahakott, atlas, võtmed kokku korjata.
Päeva teisel poolel sain suuremale kivile pihta, kui ma tee äärest punkti otsisin. See peatas mu ratta, aga mina jätkasin teed - õnneks maandusin pea peale.
Ja nüüd eestlaslik jorin ka ikka lõppu: Asfaldi lisakatsel oli kiiver peas, aga kruusa lisakatsel atv-ga hüppeid sooritanud mehel oli turvavarustuseks vest ja kindad. Ilmselt oli keegi kohalik, aga lihtsalt kole ebaloogiline tundus see olukord.
Aga muidu oli kole maru vahva.
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
tavs kirjutas:atv-ga hüppeid sooritanud mehel oli turvavarustuseks vest ja kindad. Ilmselt oli keegi kohalik
Tu oli koha, raja ja atv omanik
-
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 12 korda
tavs kirjutas:Kõik oli vahva. Eriti kruusa omade lisakatse.
Ja nüüd eestlaslik jorin ka ikka lõppu: Asfaldi lisakatsel oli kiiver peas, aga kruusa lisakatsel atv-ga hüppeid sooritanud mehel oli turvavarustuseks vest ja kindad. Ilmselt oli keegi kohalik, aga lihtsalt kole ebaloogiline tundus see olukord.
kahju jah et kruusa-lisakatse RAJAOMANIK oma esitlusega halba eeskuju andis
aga asfaldi lisakatsel varustuse kandmise nõue oli pigem selleks et sooritust ilmestada
ozzy007 kirjutas:aga asfaldi lisakatsel varustuse kandmise nõue oli pigem selleks et sooritust ilmestada
Siiski oleme täpsed, vähemalt ühe võistleja päästis varustus valutavast küünarnukist ja marraskil käest.
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
tervitan ja tänan korraldajaid meeldejääva sündmuse eest!
kruuasa rada oli hea ja punktid kerge leida, kui juba kohal. eraldi suur tänu rajameistrile!
kokku kiskus üle 300 km kanti, seega päris kiire ja pikk rada. suure kaardi eelis on, et võistlejad ei satu troppi kokku, kuid toob mängu palju asfalti.
Igatahes veelkord aitüma ja järgmistel kordadel loen võistlusjuhendi selle koha kindlasti läbi, mis trahvipunktidest räägib
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
kus need harju ära uhked videomontaazid on ?... kodus naisele näitamiseks?
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
jUHO kirjutas:Suured tänud jahi korraldajatele muheda motopäeva eest!
![]()
Samas olles ikkagi eestlane, ei saa jätta natuke vingumata. Loomulikult on iga asi siin ilmas suhteline, aga tuleviku tarvis annaksin oma hääle pisut pisema maaala poolt, nii jääks pikki asfaltil ülesõite vähemaks.
Orienteerumise algusaastatel kui Hannese juures Idas alustati: 7 meest otsis keset turbaraba punkti "et kusagil siin see peab olema" , keegi ei leidnud aga lõpuks siiski oli see punkt täiesti olemas olnud ja üles ka üles leitud, ei tahaks.
Eks see ole talvise arutamise teema kuidas mida paremini ja teistmoodi teha.
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
dubweiser kirjutas:kus need harju ära uhked videomontaazid on ?... kodus naisele näitamiseks?
50% nendest on jätkuvalt veel ilusti kaamerakasseti peal. No kohe kui wing mulle kaamera tagasi annab, asun sellega tegelema.
Kaua tehtud, kaunikene, nagu juba vanarahvas teadis öelda
Minu poolt ka tänud korraldajatele, oli järjekordne tore laupäev ja kogu etapi jooksul oli tunda tugevat orgunni. Ühinen jUHO arvamusega liigse asfaldi ja liiga suure kaardi osas, samas tekitas see vähemalt mulle nii mõnegi üllatuse - pole halba ilma heata
Viimane üritus oli jälle vägev! Asfaltiraja kohta ainult kiitust! Aftekas oli lahe ja band põrutas ka hästi!
Kiitused korraldajatele
, ilmataadile
ja osavõtjatele
kes sellest nauditava ürituse teevad!
Panen üles ka oma teekonna koos punktidega:
http://www.geoape.com/tracklogs/motoorj ... -2010-2435
suur tänu! kõikidele rajameistritele,et nad just minule sobivad rajad voolisid ja mõned punktid nii ära peitsid, et ma neid üles ei leidnud. suur tänu kõigile osavõtjatele, kes meelega,kes kogematta valesti sõitsid.
suur tänu STREETMOTOle. kes mulle klotse,peegleid,kodaraid,õlisid ja kummist tooteid müübannab
ma loodan, et asf.kl.võitja saab ilma lisakatseteta järgmine aasta kruusa lihvida
Te olete kõik kiftid
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Ega keegi orienteerujatest ei saanud omale miskit kõhuhäda külge (kõhulahtisus, oksendamine, palavik) ?
Mind murdis kõhuhäda pääle orienteerumist maha igatahes päris korralikult.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Ghost kirjutas:Ega keegi orienteerujatest ei saanud omale miskit kõhuhäda külge (kõhulahtisus, oksendamine, palavik) ?
Vana orienteeruja tarkus: "Peale orienteerumist joo pipraviina!"
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Kõrtsmiku seltskond + pipraviin = ebameeldivused järgmisel hommikul.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Ghost kirjutas:Ega keegi orienteerujatest ei saanud omale miskit kõhuhäda külge (kõhulahtisus, oksendamine, palavik) ?
Mulle jõudis esmaspäeval kohale, ise arvasin, et sain tagadi laadalt. Aga sain minagi erinevate ürtide ja etanooli segu manustamise tulemusena üsna kähku jälle jalad alla.

-
- Kontakt:
Hr.Nõel kirjutas:Kõrtsmiku seltskond + pipraviin = ebameeldivused järgmisel hommikul.
Vähemalt on hommikul persega KÕIK korras
Pühapäeva pealelõuna ja õhtupoolik tõi sisikonna totaalse reseti. Meenus 18 aastat tagasi läbipõetud salmonelloos...
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Sama siin, esmaspäeva õhtul hakkas jama pihta, kummardasin ja kükitasin kohas kus kuningas ka jala käib kuniks organism täiesti tühi, kaks päeva kõrget palaviku ja meeletut higistamist.
Üritus ise oli hästi orgunnitud, natuke pettumust valmistas kruusaklassirada kus kohati oli tunne, et kas jälle sõidan vale kaardiga (Kõrtsiteel sain metsaklassi kaardi millega suutsin üle poole tunni orienteeruda kuniks kergemad rattad hakkasid vastu tulema ), asfalti oli palju, samas leidsin marudaid metsateid ning kiireid kruusakaid. Lisakatse hullutas oma tõusude ja kurviliste langustega. Korraldajatele
Aftekas oli väga vahva-ruutud,ristid,bokserid, tants ja trall-Kurisoomotokate klubijooki kulus ohtralt . Seltskond oma tuntud hääduses nagu ikka.
Mul oli au olla viimane kes pühapa viimasena lahkus .
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
Mind vaevas see häda teisipäeval Õnneks mitte väga hullult. Süüdistasin mõttes ämma sööki, kuid ju see ikka miski viirus. isake - sinuga Tagadil kaisutasime - ju ma siis su käest sain
-
Õige jutt kõrtsmik.
Ja ega ma siis halva pärast. Ikka hea pärast.
Sinuga pipraviina manustamine õhtuti on nii pühalik toiming, et hetkega unustad kõik ebameeldiva mis sind hommikul ootab
Nii erudeeritud, kaugele ette nägeva, nii avatud südamega, nii abivalmi persooniga on pipraviina manustamine püha toiming- nagu läheks pihile.
Aga mitte nii nagu Pärnakaga, et kallad öösel kurge pudeli sisse ja kogu polka.
Ja hommikul on pizdets mashinu boevoi.
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Siinkandis oli järgmine nädal mitu tegelast paar päeva lahinguvõimetud, ka mina täiesti out

-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Mul siiamaani ei tööta seedimine veel ja ühel sõbral oli ka kõhuga jamasid. Äkki võiks süüdistada selles laupäeva õhtusel peol pakutud maksa, kes seda muidugi sõid.... või tõesti tegemist miski viirusega mis seal liikvel tol hetkel oli...
Ma sõin seda maksa päris mitu head tükki. Ei usu, et see alles teisipäeval mõjus...
ma maksa ei söönud, aga teisipäeval oli kahtlane olla küll.
iseenesest ei väljutanud organism küll midagi, kuid enesetunde parandamiseks panin ise õhtul korra näpud kurku.
-
Ju seal Rakvere kandis mingi kõhugripiviiruse moodis asjandus ringi liikus. Ma alates teisipäevast haiguslehel, palavik ja kõhuvalu, täna juba ok.
Aga mitte nii nagu Pärnakaga, et kallad öösel kurge pudeli sisse ja kogu polka.
Kle Nõel! Viitsid pane ennast põlema!!! Siis saad ka vähemalt korra elus särada!!
Tark ei torma!!!
-
Kle Nõel! Viitsid pane ennast põlema!!! Siis saad ka vähemalt korra elus särada!!
Tundub et sind on ka miski kuri viirus nakatanud.
Kõrtsmiku soovitus- Joo pipraviina. Usu mind, aitab. Jäta see Kurelöga kus see ja teine.
Aga tegelt mis homme teed. Meil kavas viimane ühine ettevõte. Tuleme tsiklitega sinna sinu maakoha kanti kakerdama.
Äkki trehvame, kui sul mudugi seda pasatõve küljes pole.
Kõigile nakatunuile kiiret paranemist!
Leidke midagi positiivset....haiguse ajal saite korrakski teada, mida tähendab olla Hr. Nõel...kui sul tuleb iga päev "tagant otsast" 10st niiti....
Ärge muretsege! Teie saate terveks! Mõni mees peab aga iga päev nii elama... siit siis ka selgitused meie kaasvõitleja kasutajanime tagamaade kohta
Nõel hea, et hoiatasid! Tänasest panen koera dieedile ja homme hommikul lasen ketist ka lahti! Oled teretulnud!
Tark ei torma!!!
-
- Kontakt:
Hr.Nõel kirjutas:Nii erudeeritud, kaugele ette nägeva, nii avatud südamega, nii abivalmi persooniga on pipraviina manustamine püha toiming- nagu läheks pihile.
Nõel, mis Sa saada tahad? Raha mul pole.
Haigetele lohutuseks, vanasti vanemad inimesed rääkisd, et vähemalt korra kuus peaks kere lahti olema, siis puhastab organismi ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.