Leitud/Kaotatud
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
Re: Leitud/Kaotatud
Mul tsiklil numbrimärk paigaldatud nii, et selle plastikust numbrialuse ja numbri vahele panin kahepoolset teipi sellise kihina, et number jäi natuke pingesse kui numbrialusele need kinnituse tiftid sisse lükkasin. Siiani vastu pidanud. Teipimise põhjus oli hoopis see, et tühikäigul hakkas numbrimärk plärisema. Samamoodi sai paigaldatud(teibitud) sõiduauto haagise number, sest haagise number oli auto numbrist lühem ja spets nubrialust ei õnnestunud saada. Samuti 3 a. jooksul mööda kruusateid logistades ei ole veel ära kadunud. auto numbrid, niipaljukest, kui ma neid paigaldanud olen, jäävad ise veidi pinge alla.
Kunagi aastaid tagasi oli kord ülevaatusel seletamist poldiga kinnitatud numbrimärgi pärast. Asi lahenes nii, et värvisin poldipea taustaga ühte värvi. Kuidas praegu neisse polditatud numbrimärkidesse suhtutakse, ei tea.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Vahelduseks toredaid uudiseid leitud asjadest.
http://www.sakala.ajaleht.ee/?id=290045
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
OT: silikoon on läbiproovitud ja toimiv vahend numbrite kinnitamiseks alustele. Unustage need ebameeldivad ja tüütud kruvid ja needid. Suts ja valmis, nagu teleturu reklaam
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
andrias kirjutas:OT: silikoon on läbiproovitud ja toimiv vahend numbrite kinnitamiseks alustele. Unustage need ebameeldivad ja tüütud kruvid ja needid. Suts ja valmis, nagu teleturu reklaam
Mina lasin numbri ja aluse vahele törtsu makroflexsi jäi ka korralikult kinni, ei surise ega värise enam.
http://www.krracing.ee/
Olen 3-4h otsinud oma Aprilia võtit, kuskil ei paista seda olevat.
Kui keegi on leidnud 27 juuli - 28 juuli Aprila kirjaga võtme, Laagri säästumarketi juurest, siis minu kontakt on 5203814 või ps
Terv,
Täna 30. Juulil otsustas minu Kickstarteri hoob omavoliliselt tsikli küljest lahkuda . Mp3 oli parasjagu kõrvas, seega ei kuulnud ega näinud, kus see juhtuda võis. Kõige tõenäolisem piirkond on Järve selveri juurest linnapoole sõites kuni kesklinnani välja.
Sõitsin selle tee vähemalt 6 korda läbi aga tolku ei miskit, kas keegi korjas üles ja viskas võssa või mõni tsiklivend viitsis üles korjata, kes seda teab.
Vähemalt on huvitav juhtum, kuna tavaliselt kaovad numbrimärgid ,tõin vähemalt natuke vaheldust siia teemasse.
Paar pilti kah-> http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/2 ... 3e700d.jpg
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/2 ... 980886.jpg
Leidjale vaevatasu vedela leiva näol.
Edu,
Magi
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
tõmbas koos selle osaga mis mootorile kinnitub, minema, või murdus liigendist katki nagu minu oma kunagi?
tõmbas koos selle osaga mis mootorile kinnitub, minema, või murdus liigendist katki nagu minu oma kunagi?
Ei tõmmanud midagi katki. Kickstarteri mutter otsustas arvatavasti lahti tulla ja kickstarter kukkus vibratsiooniga otsast... ma arvan vähemalt
Kaotatud Tartus Yamaha XT600 vasak külje plastik. Üsnagi suur tükk, ülemine osa sinine, alt must.
Liikumistrajektoor: Võru mnt.-Ringtee- Turu- Aardla- Võru- Vanemuise- Riia- Ringtee-Rehepapi tee.
//Suured suured tänud kasutajale rewo, kes selle Aardla tänava ringteelt leidis.
-
- Kontakt:
Kaotatud siis marsuudil, Tartu mnt (ringile pööramise koht 100m esimene kinda asukoht) - ring Tartu mnt alla -> Tartu mnt (uuesti ülesse) -> lennujaam -> järvevana tee -> Pärnu mnt -> Valdeku -> Nõmme ülesõit -> Nõmme turg (sealt vastast) -> Vasakule ja mööda metsa äärt -> Hüppetornini.
Kaotasin siis IXS kinda. Pealnägija nägi, et üks IXS puna must kinnas kukkus kohe kui lukk rebenes lahti tagrattasõidu ajal.
Selle kinda leidsin ülesse, teist ei olnud kuskil. Kõige nõmedam ongi see, et ühe leidsin, kui keegi juhuslikult võttis teise ülesse, siis Palun võtke ühendust.
Parema käe Sport Kinnas IXS puna / must kadunud.
Kui kellegil on Parema käe samasugune kinnas üle siis võib pakkuda :D
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 1800R
- Kontakt:
Kinnas ootab sind Tartu mnt Tallinna suunal kohe pärast Jüri silda ja Lukoili bensukat teeääre posti otsas. Sõitsin sealt ca tunni eest jalgrattaga mööda ja kaesin põgusalt et näe tsiklikinda keegi leidnud. Tõtta!
Täna 04.08.10 Männikult leitud "porgandi" plastikust raami kaitse. Peaks olema see mis käib tagapiduri silindri peale. Kui keegi puudust tunneb tirtsaku 56801744
-
- Kontakt:
Suured tänud SAMRUle kes võttis asjaks isegi helistada.
Kuigi kurvastuses pean tõdema, et vaatamata kõigele läks seda kellegil rohkem vaja. Kell 14.00 antud kinnas enam antud kohas ei asunud.
Tulevikus, kui keegi leiab midagi ja tahab seda heast tahtest tagastada ! Eeldades, et tegu on mootorratta esemega, siis võta kaasa ja pane bikerisse!
Info liigub siin ikka (mitme) megakiirelt ! GO
Siiani puna must IXS kinnas otsib endale XL suurusega Carbon kaitsmetega paremakäe kaaslast kellegil midagi pakkuda ( rajal üks kinnas puruks kukutud jnejne ) siis tulevikus seljakottidele hea midagi vähemalt näppu pista.. Olgu nad siis eri marki v whatever vähemalt midagigi
Paar tundi tagasi leidin Sõpruse puiestee Kristiinepoolses otsas 2. reast paagivõrgu. Omanik saab kätte.
Muidu hakkan seda kasutama, mingi nädala ootan, kauem ei viitsi.
PS Paagivõrk=kiivrivõrk, kuidas keegi seda kasutab
Tere
Kaotatud 07.08.2010 mootorratta tehniline pass nr 85 KR, juhiload Ivari Põld ja pangakaart. Kõik dokumendid olid kilekaante vahel. Dokumendid kaotatud järgneval marsuudil:
Lihula Lukoil-Haapsalu-Haapsalu rand-Tallinna mnt mööda Ääsmäe-Pärnu mnt ja Märjamaa Statoil.
Ausale leidijale vaevatasu garanteeritud.
Ette tänades,
Ivari
Pärnust, savi tänavalt leitud number (vist oli 58JD) koos numbri alusega. Numbri aluseküljes olid pealuud.
Kaotatud numbrimärk 30PF
Marsruut Mustamägi -Tabasalu - Türisalu - Keila - Kernu - Mustamägi - Viimsi
Ette tänades
Oliver
56 505 527
Leitud number 03yk
Leitud ilmandust mootorratta number 03YK.
Omanikul pole minuga mõtet ühendust võtta, panen siia alla ühe nime ja numbri kellelt see on võimalik kätte saada.
Vello
58013096
Kaotasin eile Tarvajahil numbrimärgi 31HH
Arvatavalt Aarktika puhkemajast kuni Rakvereni, sõitsin täna tee läbi aga ei leidnud.
Lauri 5091620
Sai kola alt taas leitud. Oma rumalusest/lohakusest jäi kunagi ARKi viimata. On omanikku?Hendri kirjutas:Leitud nr märk 61LZ
Asub hetkel Sauel. Kätte saab dokumentide ettenäitamisel (juhul kui omanik üldse huvitatud on sellest).
Keskelt ülevalt äärest (arvatavasti kinnituskoht) on numbri plekist tükk väljas, juu selletõttu siis ära kaduski.
Tel nr--------
Samuti ka küsimus, kas on mõtet seda enam arki viia, kui see juba miski vähemalt aasta minu käes on olnud?
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Tere.
Kaduma läinud tsikli küljekaanelt märk " CX500".(plastmassist ja X punane)
Ise arvan,et pandi tuuri Ülemiste parklas laupäeval, sest ei näe põhjust, miks see pidi
ise kaks nalli murdma ja vehkat tegema.(igasugu nulikaid luusis seal parklas tsiklite vahel ringi)
Äkki keegi teab, kuskohast saaks sellise uue/kasutatud?
Kadunud reg. märk
Kui keegi satub otsa kusagil Tallinna tänavatel, siis palun andke teada.
Kadus siis ära numbri märk 70XL
Ei oska täpselt öelda, kus kandis kaduma võis minna. Viimati oli Õismäel veel küljes ning kui Piritale jõudsin, oli kadunud. Sai mindud läbi mustamäe ning kesklinna. Kadriorust sai ka läbi põigatud. Seega enam vähem korralik ring
Kui keegi satub leidma, siis palun helistage 55 616 995
Ette tänades
Peeter
Leitud numberimärk 64 RP
Tere,
Leidsin täna numbimärgi 64 RP
Koos numbrimärgiga ka numbrimärgi plastikust alusplaat, millel kirjas WWW.Yamahakeskus.ee
Omanik võiks helistada 55521682
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Leitud numberimärk 64 RP
Helista 110 ja nad helistavad omanikule, ning annavad sinu kontakti edasi.
Tartus võti kaotatud
Juhtus siis nii, et kadus Honda võti (must pea, üsna pikk, peal kiri honda) ära koos signa puldiga, kui keegi peaks midagi neist teadma siis PM või 5210906
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
22.05.2011.a. marsruudil Nõo - Rõngu - Viljandi kaotatud punast värvi väiksemat mõõtu lipp kirjadega IZ (mustaga) Estonia .
Minu IZ-id oleksid õnnelikumad, kui selle uuesti külge saavad.
Tervitus!
Kui keegi kirjeldab täpselt ja detailselt mototeemalist eset, mille ta kaotas eelmisel nädalal Mooste- Põlva vahelisel teelõigul siis saame edasi rääkida kättetoimetamisest.
Andre
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.