rattaga juhtunud huumor:)
Moderaator: Moded
Re: rattaga juhtunud huumor:)
Uus tsikkel ja kütusekraan. Panen tööle, soojendan tükk aega. Lähen siis naabri juurde. Ajan juttu ja siis mõtlen, et noo ikka tuleb kõva häälega minema minna. Tööle ja kohe rutškat. Sain oma 10m sõita, kui välja suri. Taon ja taon, naaber naerab. Mõtlen, et rsk sain vastu pükse müüjalt, täitsa katkine tsikkel. Siis tuli meelde, et mul on kütusekraan offi peal. Prillid olid juba enda kirumisest udused.
Kord sai merel (jääl) käidud oma esimese tsikliga (Hona XR 100). Jube mõnus oli vurada otsejoones üle lahe ja veel niisama natuke ringi vaadata, kui hakkasin aga kodupoole sõitma, suri ratas välja. Mõtlesin, et no mis ikka tuksi sai minna, aga et võib-olla suurest külmast siiski midagi juhtus või oli kütus liiga vana ja lahtunud. Tagusin ja tagusin aga käima ei saanud. Pidin siis 3km teekonna ette võtma ja käe kõrval lükkama üle Kastna lahe. Lõpuks higisena kaldale jõudes tegin korra hingetõmbe pausi, istusin maha ja vaatasin nii poolmuidu mootori poole ja siis avastasin, et ot ot, RES asend on bensukraanil veel kasutamata.
Panin siis selle peale, laksti käima ja järgnevad 2km sain siiski sõita.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
freza kirjutas:-Tsiklilubade tegemise lõpufaasis olin autotu, seega tassisin hommikul varustuse kontorisse kaasa, päeval õppesõit, peale seda taas kontorisse - kiiver laua peal, sõiduriided varnas jne. Õhtul kepsutasin kiiver näpus, jope seljas koju.
Load said tehtud, hakkasin rattaga tööl käima..
Esimesed 2 korda läksin tööpäeva lõpus koju - kiiver näpuotsas, jope seljas.. ratas jäi kontori ette ootama.
Mõlemal korral jõudsin ikka ilusti koju enne kui meelde tuli, et "midagi" nagu maha unustasin.
Uus ratas ja esimene tankimine. Tangitud, tahaks maksma minna. Ei saa bensupaagi küljest võtit kätte.
Mürasin pea 20 minutit. Ei midagi. Lõpuks olin sunnitud ratta müüjale helistama ja oma häda kurtma. Võtme sain kätte - kui korralikult lukku keerad paagi tuleb võti ka küljest ära. Avatult ei saagi seda sealt kätte.Suvi, korralik 30 ja enam + kraadi nagu see aasta oli. Privaatne aed lubas poolpaljalt päevitada. Ühel hetkel oli vaja kiirelt poes käia. Nii kiirelt, et tõmbasin teksad jalga ja sõidujope palja ülakeha peale. Poes maksmiseni jõudes tirisin ühe kiire liigutusega luku täispikkuses lahti, et põuetaskust raha võtta.. njaa.. meesmüüja punastas rohkem kui mina.
(Y)
freza kirjutas:-Tsiklilubade tegemise lõpufaasis olin autotu, seega tassisin hommikul varustuse kontorisse kaasa, päeval õppesõit, peale seda taas kontorisse - kiiver laua peal, sõiduriided varnas jne. Õhtul kepsutasin kiiver näpus, jope seljas koju.
Esimesed 2 korda läksin tööpäeva lõpus koju - kiiver näpuotsas, jope seljas.. ratas jäi kontori ette ootama.
Mõlemal korral jõudsin ikka ilusti koju enne kui meelde tuli, et "midagi" nagu maha unustasin.
Uus ratas ja esimene tankimine. Tangitud, tahaks maksma minna. Ei saa bensupaagi küljest võtit kätte.
Mürasin pea 20 minutit. Ei midagi. Lõpuks olin sunnitud ratta müüjale helistama ja oma häda kurtma. Võtme sain kätte - kui korralikult lukku keerad paagi tuleb võti ka küljest ära. Avatult ei saagi seda sealt kätte.Suvi, korralik 30 ja enam + kraadi nagu see aasta oli. Privaatne aed lubas poolpaljalt päevitada. Ühel hetkel oli vaja kiirelt poes käia. Nii kiirelt, et tõmbasin teksad jalga ja sõidujope palja ülakeha peale. Poes maksmiseni jõudes tirisin ühe kiire liigutusega luku täispikkuses lahti, et põuetaskust raha võtta.. njaa.. meesmüüja punastas rohkem kui mina.
mine või poodi müüjaks...
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
freza kirjutas:
- Suvi, korralik 30 ja enam + kraadi nagu see aasta oli. Privaatne aed lubas poolpaljalt päevitada. Ühel hetkel oli vaja kiirelt poes käia. Nii kiirelt, et tõmbasin teksad jalga ja sõidujope palja ülakeha peale. Poes maksmiseni jõudes tirisin ühe kiire liigutusega luku täispikkuses lahti, et põuetaskust raha võtta.. njaa.. meesmüüja punastas rohkem kui mina.
korr-raa-taaa!
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
VSK kirjutas:freza kirjutas:-Tsiklilubade tegemise lõpufaasis olin autotu, seega tassisin hommikul varustuse kontorisse kaasa, päeval õppesõit, peale seda taas kontorisse - kiiver laua peal, sõiduriided varnas jne. Õhtul kepsutasin kiiver näpus, jope seljas koju.
mine või poodi müüjaks...
Mis poodi müüjaks, naaberkrunt tuleb ära osta
-
- Tsikkel: Yamaha GTS 1000
Mhhh kirjutas:Ice kirjutas:joel kirjutas:Whoa
On ikka närvid, et veerand tundi linnas foori all punase tule taga oodata..
Ei noh, mina eriti rahulik muidugi ei olnud. Vandusin kiivrisisse ja sirutasin käsi taeva poole ning suretasin tsiklit välja, käivitasin taas, pööritasin rutskat....lühidalt, üritasin tagaolijatele selgeks teha, et mina pole süüdi ja ei saa kah aru, mis toimub.
Samasugune olukord on mul olnud Tartus Kaunase pst. ja Kalda tee ristmikul olnud. Autojuht muutus taga juba üsna kärsituks - ega minagi eriti vagur ei olnud kui mind suudeti kolmel korral (noo kaks korda ootad ära, ehk on miskit viga.. samas kolm on kohtu seadus) fooritsüklist välja jätta. Juhtunud on nii kaks korda - ühel korral sõitsin robustselt punasega üle (terve ristmik oli VABA! üsna pikalt) ning teine kord tegin kiire parem ja tagasipöörde. Kuigi suht naljakas on seista seal nagu tola ja miskit ei toimu
VäleKonn kirjutas:Olen foori taga esimene ning ootan lubavat rohelist noolt. Möödub üks fooritsükkel, teine, kolmas, mul ikka punane nool ees. Juba viis minutit nii. Veits kahtlane aga kuna õppesõidul öeldi, et see on loll foor ja seal peabki jumala kaua ootama, siis ootasin edasi. Seljataga oli õnneks ainult üks auto, mingi tsikk roolis, see ei hakanud tuutuma kah.
Seal on anduriga foor, Et roheline tuleks, peab end sättima sinna seisma, kuhu auto ratas peaks trehvama. Aga ega sellele anduri piirkonnale alati pihta ka ei saa.
Selle vastu aitab see:
Täpselt sama pull, aga sõitsin autoga (kia), ju sellist riistapuud fooride andurid autoks ei pea. 6 minutit ootasi Laki tee ületust Euroniksi juures, siis sõitsin ikkagi üle. Vahepeal tagurdasin natuke ja siis sõitsin edasi, et äkki on tolku.
Kaukaaslane kirjutas:freza kirjutas:
- Suvi, korralik 30 ja enam + kraadi nagu see aasta oli. Privaatne aed lubas poolpaljalt päevitada. Ühel hetkel oli vaja kiirelt poes käia. Nii kiirelt, et tõmbasin teksad jalga ja sõidujope palja ülakeha peale. Poes maksmiseni jõudes tirisin ühe kiire liigutusega luku täispikkuses lahti, et põuetaskust raha võtta.. njaa.. meesmüüja punastas rohkem kui mina.
korr-raa-taaa!
Ilm enam ei luba
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
freza kirjutas:Kaukaaslane kirjutas:freza kirjutas:
korr-raa-taaa!
Ilm enam ei luba
Ei ole halba ilma, on halb karvakate
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Täna oli hullult lahe nali. Pidevad kukkumised on raamile mõra tekitanud, hahhaaaahaaa
Kes alumiiniumit muidu keevitab?
-
- Tsikkel: Suzuki SV650S
- Tänanud: 2 korda
Nädal tagasi sai ühes sõjaväebaasis DIversioniga ringi sõidetud. Oli vahepeal rohkem metsane lõik ning seisma jäädes ei saanud enam kohalt minema.
Mitte ei saanud aru mis toimus, sidurit lahti lastes masin lihtsalt sureb välja ja nii mitu korda järjest. Pea mõtles juba halvimat, et käigukast kuidagi kinni kiilunud. Natuke uurides selgus, et oks kurjam oli end nii tugevasti tagapiduripedaalile vajutanud plokeerides tagaratta.
Huumor ei juhtunud minuga, vaid minul oli naljakas vaadata
Minu tsikli tagumine porilaud ja seal avanev pilt:
Lasin ühes töökojas rehvi ära vahetada ja jälgisin toimunut: tsikkel oli pukkide peale aetud ja rehvioperaator kükitab tsikli taga ja paigaldab grimasse vältides (ebaõnnestunult) ratast... Polnud vist suurem asi tööd teha, kui sulle kümne sentimeetri kauguselt keegi tagumikku näitab . Ma veidi aega muigasin ja siis tunnistasin talle üles, et see ei ole pandud rehvivahetajate ärritamiseks.
... paar aastat tagasi, kui pidin ARK-i eksamile minema panin kooli platsil viimast harjutust tehes, kägara:) , kuna selle kooli tehnika oli selline nagu oli, jäi gaasi tross mingis asendis kinni ja vaatasin, et nüüd vist lähen aiast läbi. Noor ja roheline nagu ma olin, rabasin esi pidurit ja järgmine hetk olin selili. Õpetaja kostis selle peale , äkki saab selle tehnikaga ikka eksami ära teha. Niima siis läksingi eksamile, iga hetk valmis sidurit vajutama:))
Aga kas kellegil keset ARK eksamit bensiin on otsa saanud? Tuttaval äsja juhtus selline lugu (kooli rattaga läks eksamile).
H.P kirjutas:Aga kas kellegil keset ARK eksamit bensiin on otsa saanud? Tuttaval äsja juhtus selline lugu
(kooli rattaga läks eksamile).
Päris hea
Mul juhtus see, et raadiosaatjal sai aku tühjaks eksami ajal. Olime just pööranud Tartu ARK-i juurest esimesele tänavale kui eksamineerija sai veel öelda et jää kuskil seisma. Siis tuli autost välja ja kuna ma linna väga hästi ei tunne ka, siis pidin ainult lihtsa ringi tegema: Sepa-Võru-Riia-Turu-ARK Nii hästi läks!
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Sõbrannal sai ka küte otsa kooli rattaga, kusjuures siinkohal tervitused j2llegi Vasara õpetajale, kes teadis, et saab otsa( ja ka teavitas sõbrannat), aga ei võtnud midagi ette
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: KawaNinja
Kipsi kirjutas:Sõbrannal sai ka küte otsa kooli rattaga, kusjuures siinkohal tervitused j2llegi Vasara õpetajale, kes teadis, et saab otsa( ja ka teavitas sõbrannat), aga ei võtnud midagi ette
Mul juhtus sama lugu kui mõned aastad tagasi koolis käisin. Olin just eelmine päev omale ratta ostnud, teadmata mootorrattast midagi. Mingi nipiga sain käima ratta (seda meil koolis kahjuks ei õpetatud) ja sõitsin Õikale, kust pidi tund algama. Kuna närv sees ja ei jagand ka midagi, siis ei tulnud selle pealegi, et bensu ka vaja sisse kallata vahest. Õika ringi peal suri tsikkel välja, õps tuli kontrollima mis viga, vaatas ahahh bensu pole, no siis ei saa sõita ka. Ja läks lihtsalt minema Helistasin siis töökaaslasele, kes krossi sõidab oma lõbuks, tuli kohale, kallutas tsikli korra kylili (miski nipp, et viimane bensutilk ära kasutada) ja sõitsis sellega bensukasse, mina autoga järgi. Sai tangitud ja kõik korras. Õpetlik lugu kohe esimesel päeval.
Katsracing kirjutas:Mul juhtus sama lugu kui mõned aastad tagasi koolis käisin. Olin just eelmine päev omale ratta ostnud, teadmata mootorrattast midagi. Mingi nipiga sain käima ratta (seda meil koolis kahjuks ei õpetatud) ja sõitsin Õikale, kust pidi tund algama. Kuna närv sees ja ei jagand ka midagi, siis ei tulnud selle pealegi, et bensu ka vaja sisse kallata vahest. Õika ringi peal suri tsikkel välja, õps tuli kontrollima mis viga, vaatas ahahh bensu pole, no siis ei saa sõita ka. Ja läks lihtsalt minema
Helistasin siis töökaaslasele, kes krossi sõidab oma lõbuks, tuli kohale, kallutas tsikli korra kylili (miski nipp, et viimane bensutilk ära kasutada) ja sõitsis sellega bensukasse, mina autoga järgi. Sai tangitud ja kõik korras. Õpetlik lugu kohe esimesel päeval.
Ja uuesti eksam? Jättis lihtsalt tee äärde sind koos rattaga?
You Bastard!
-
Penny kirjutas:Katsracing kirjutas:Mul juhtus sama lugu kui mõned aastad tagasi koolis käisin. Olin just eelmine päev omale ratta ostnud, teadmata mootorrattast midagi. Mingi nipiga sain käima ratta (seda meil koolis kahjuks ei õpetatud) ja sõitsin Õikale, kust pidi tund algama. Kuna närv sees ja ei jagand ka midagi, siis ei tulnud selle pealegi, et bensu ka vaja sisse kallata vahest. Õika ringi peal suri tsikkel välja, õps tuli kontrollima mis viga, vaatas ahahh bensu pole, no siis ei saa sõita ka. Ja läks lihtsalt minema
Helistasin siis töökaaslasele, kes krossi sõidab oma lõbuks, tuli kohale, kallutas tsikli korra kylili (miski nipp, et viimane bensutilk ära kasutada) ja sõitsis sellega bensukasse, mina autoga järgi. Sai tangitud ja kõik korras. Õpetlik lugu kohe esimesel päeval.
Ja uuesti eksam? Jättis lihtsalt tee äärde sind koos rattaga?
Mul õnneks eksam ei olnud, lihtsalt tund. Aga jättis lihtsalt sinna seisma jah....
Kütt kirjutas:... paar aastat tagasi, kui pidin ARK-i eksamile minema panin kooli platsil viimast harjutust tehes, kägara:) , kuna selle kooli tehnika oli selline nagu oli, jäi gaasi tross mingis asendis kinni ja vaatasin, et nüüd vist lähen aiast läbi. Noor ja roheline nagu ma olin, rabasin esi pidurit ja järgmine hetk olin selili. Õpetaja kostis selle peale , äkki saab selle tehnikaga ikka eksami ära teha. Niima siis läksingi eksamile, iga hetk valmis sidurit vajutama:))
Ma lõpetasin möödunud aastal kena õppesõidu sellega, et peatusin Nõmmel kitsal ja pimedal ristmikul. Jalad maha muidugi, sattusin parema jalaga SÜGAVASSE lompi. Ja tsikkel kalduski uppi, rattad ülespoole. Punastasin kiivri sees mis kole ja suurest piinlikkusest ei saanud ratast üksi kohe püsti ka, aga sõiduõpetaja aitas ja väike järjekord tema auto taga vaatas pealt. Õpetlik - mis proovitud, jääb meelde ja rohkem pole meid uppi kallutanud.
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Katsracing kirjutas:Kipsi kirjutas:Sõbrannal sai ka küte otsa kooli rattaga, kusjuures siinkohal tervitused j2llegi Vasara õpetajale, kes teadis, et saab otsa( ja ka teavitas sõbrannat), aga ei võtnud midagi ette
Mul juhtus sama lugu kui mõned aastad tagasi koolis käisin. Olin just eelmine päev omale ratta ostnud, teadmata mootorrattast midagi. Mingi nipiga sain käima ratta (seda meil koolis kahjuks ei õpetatud) ja sõitsin Õikale, kust pidi tund algama. Kuna närv sees ja ei jagand ka midagi, siis ei tulnud selle pealegi, et bensu ka vaja sisse kallata vahest. Õika ringi peal suri tsikkel välja, õps tuli kontrollima mis viga, vaatas ahahh bensu pole, no siis ei saa sõita ka. Ja läks lihtsalt minema
See on küll väga ebameeldiv lugu, kui inimene kellel pole lube ja ei tea päris täpselt kuidas ratast käima panna sõidab ilma lubadeta läbi linna.
Ime, et koolist välja ei visatud ja politseid ei kutsutud!
Ehk oli lisaks bensiinile ehk ka kindlustus ja ülevaatus ununenud. Ei pruugi ju tulla selle peale, et neid ka vaja on, koolis polnud veel õpetatud.
-
uljasvaluvelg kirjutas:Katsracing kirjutas:Kipsi kirjutas:Sõbrannal sai ka küte otsa kooli rattaga, kusjuures siinkohal tervitused j2llegi Vasara õpetajale, kes teadis, et saab otsa( ja ka teavitas sõbrannat), aga ei võtnud midagi ette
Mul juhtus sama lugu kui mõned aastad tagasi koolis käisin. Olin just eelmine päev omale ratta ostnud, teadmata mootorrattast midagi. Mingi nipiga sain käima ratta (seda meil koolis kahjuks ei õpetatud) ja sõitsin Õikale, kust pidi tund algama. Kuna närv sees ja ei jagand ka midagi, siis ei tulnud selle pealegi, et bensu ka vaja sisse kallata vahest. Õika ringi peal suri tsikkel välja, õps tuli kontrollima mis viga, vaatas ahahh bensu pole, no siis ei saa sõita ka. Ja läks lihtsalt minema
See on küll väga ebameeldiv lugu, kui inimene kellel pole lube ja ei tea päris täpselt kuidas ratast käima panna sõidab ilma lubadeta läbi linna.
Ime, et koolist välja ei visatud ja politseid ei kutsutud!![]()
Ehk oli lisaks bensiinile ehk ka kindlustus ja ülevaatus ununenud. Ei pruugi ju tulla selle peale, et neid ka vaja on, koolis polnud veel õpetatud.
Kui sõidukooli õpetaja soovitab enda rattaga tundi tulla, et niimoodi õpid enda ratast kõige paremini tundma ja sellega sõitma, eksamit ka kergem teha ja tema jutu järgi tohtivat õppesõidule sellega minna, siis ei hakka ju kahtlema tema öeldus, ikkagi asjadega kursis (peaks ju olema)... Aga eks igayks saab omamoodi asjadest aru....
Lisaks igaks juhuks veel, et autojuhiload on juba aastaid olemas, päris võhikuna liiklusesse ikka ei roninud
Õhtust.
Meie viimasest Leedu hooaja lõpetusreisist on ka väike nalajalug.Ehk siis klassika.
Tagasi tulles jäin preiliga täpselt Leedu Läti piiril teistest maha , kuna preili rattal oli aku juhtme ots katkenud, täpselt piiri peal jäime seisma, voolu pole ja valma. No ok, jupp mitmesoonelist juhet tanklast ja mingi tunne/katsu/puududa ühendus katkenud juhtme ja aku klemmi vahele sai tekitatud, ühendus nadi tuli käivitamise hetkel noa teraga tugevdada. Saime käima ja sõitsime Iecava-sse tanklasse. Paneme kahepeale ratta käima, preili käivitab, mina turgutan noaga nõrka ühendust, käivitub. Tõmban kiivri pähe , et noh, kohe stardime. Preili paneb käigu sisse .... ratas sureb välja, teisel katsen muutun juba närviliseks. Peale kolmandat kävitamistuse-suretamist on minu närvid läbi!!! Säilitan siiski mingisug viisakuse, omaarust vähemalt. Siis avastab preile et ohh uuuuubs , jalg on alla jäänud ja muud hullu polegi.
Sõidame ja õpime...naerame ja naudime.
Rein
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/
Njah.
Ratas vaid paar kuud olnud, seega sellega pole erilist huumorit tehtud; küll aga oli suht meeldejääv tolle ära toomine.
Poest veeti Tallinna ARKi; passisin siis seal 3 tundi järjekorras.. jube palav ilm oli.
Sain lõpuks registreeritud, numbrimärgi kätte, kindlustuse tehtud.
Pole ise kohalik (tallinnlane st.), seega otsisin siis telefonist lähimat ülevaatuskohta.. Samal ajal nikerdasin numbrimärki külge.. Ja siis seljakotist jope ja kindad jms välja ning selga. Nii, kõik OK; tee kah selgeks tehtud.. mis siis ikka, (veidi) värisevate kätega minekut, ikkagi esimene ratas:), viimane sõit oli kah eelmisel aastal, eksamit tehes.
Orienteerusin siis ülevaatusele, hakkan kotti seljast võtma.. Pagan, jäi ARK parklasse. Olin pannud taguratta najale.. Koos telefoni, rahakoti, ratta passi ja kindlustuse paberitega.. Padavai tagasi, õnneks oli kõik alles; samas asendis, nagu sai jäetud. Tegi kõhedaks.. Mälu pole oma teha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.