Soovin leida 9 tsiklimeest vol 2
Re: Soovin leida 9 tsiklimeest vol 2
Hei maailma kõige ägedamad mehed....Teate mis...ma olen täiesti sõnatu......olen varemgi tsikli seljas sõitnud....aga see mis toimus eile....see oi midagi siukest mida lihtsalt mina ei suuda sõnadesse panna.Kiirus, väga lahe seltskond...nagu tellitud ilm....mida veel tahta...ka mina laekusin peo pealt just koju..koos pruudiga..oleme mõlemad elu ja tervise juures..ma sain kaks sinikat ja telefon varastati ka ära--..ühesõnaga kordaläinud õhtu :D:d
Aga...kokkuvõttes...ma ei oska sõmades seletada seda tunnet , mis mind valdas kui te kõik 50 tsiklit hoovi sõitsite!..Fantastiline...vaatan siiani seda TEIE saabumise videot...see on meeli ülendav...Pildid katsun saada lähipäevil..katsun kõigepealt ise konditsiooni saaada ja siis annan lingi kus pildid üleval.
kui siukse kamba saaks kokku igapäev..abielluks ma ka igapäev. ühesõnaga..kui keegi "seljakotti " tahab olen käpp.
Kokkuvõttes....TE OLETE MAAILMA PARIMAD JA SUURED TÄNUD, ET AITASITE MU ÜRITUSE TÄIUSLIKUKS KUJUNDADA.MA OLEN SIIANI TÄIESTI SÕNATU....PRUUDIST RÄÄKIMATA. AITÄHHHHHHHHHHHHH (krt kes mu telefoni piista pani)