Motoküüt
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Motoküüt
Tere!
Kas mootorratturid küüti ka pakuksid, kui peaaegu täisvarustus endal olemas on, aga seda kõige tähtsamat-sõiduriista, ei ole? Sõidaks suhteliselt spontaanselt kaasa kuskile, alguspunkt oleks Tartu, üks eelistatud sihtpunkt lähiajal Pärnu.
-
Teema algataja
Re: Motoküüt
Endal küll marsruut Tartu-Pärnu ei ole seni elus ette tulnud ning ei näe ette miks tuleks, kuid ilmselt tahaksid huvilised teada kas neil tuleb kanda tagaistmel kaasreisijat 100 kg või 55 kg kaalus. Kui alustad ise mootorrattaga sõitmist, saad aru, et sellest faktorist võib uhke näoga ("sõida ja ära mölise") mööda vaadata, kuid oluliseks jääb ta sinulegi.
-
Teema algataja
okei, arvasingi, et see on ebareaalne marsruut, muidugi kui kuidagi kombineerida, et tartu-viljandi ja viljandi-pärnu, aga jäägu siis praegu nii. aga tõesti, see kaaluvärk on oluline. ma jään muhedalt kuskile nende kahe numbri (55,100) vahe peale.
Minun arust on mõte broo!
Sõidan Tallinna ja Tartu vahet päris sagedasti ja enamuse ajast olen üksi, nii autos kui ratta seljas.
Muidugi, oma sõidumõnu säästmiseks ma vähemalt ratta selga endast raskemat kaaslast ei võtaks. Ja mis siin salata, palju toredam on sõita, kui seljakott on naisterahvas.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Minul näiteks juhtub Tartu-Pärnu-Tartu liin ca. kaks kuni kolm korda kuus.
Reedel lähen ja pühap. tulen tagasi. Iga kord pole küll üksi, aga juhtub ka seda.
Tartsi jutus on iva
Kord kuus või nii tuleb ikka Tallinn-Tartu ots, seda siis alati autoga. 2 Juuli on aga plaanis Muhumaale minna ühele üritusele ja 2 kohta vaba autos. Aitähh eest võib kellegi kaasa võtta. Tartu-Muhu. Rattaga on aga kunagi 5-8 Juuli plaan Tartust Haapsallu minna. Kui kellelgi tekkis mõte, siis PS.
-
Teema algataja
vahva! paistab, et saabki kahel rattal liikuda kui vaja, eriti õnnestuks see siis mul kui ühel naisterahval . see tartu-pärnu või siis tartu-viljandi-pärnu (äkki on veel mõni kombinatsioon
) oleks mulle meeldinud selle nädala kolmapäeval ja pärnu-tartu (+ kõikvõimalikud kombinatsioonid) reedel. aga jätan ülejäänud sõiduvõimalused meelde
. noh.. jah.. ja tore oleks, kui siia nüüd ka teisi sõitatahtjaid lisandub
.
-
Teema algataja
mina lähen reedel jälle saaremaale, aga ei tea veel kuidas ja kellega sobiks pärast tööd ehk alates 17.30st nõmmelt või natuke hiljem laagrist startida. vahet pole, kas autoga või rattaga ning sihtpunktiks väikese väina tammi saaremapoolne ots. kui rattaga, siis hea oleks muidugi pühapäeval tagasi ka saada, sest muidu varustusega raske seigelda. nüüd tuli küll palju nõudmisi
enivei, äkki keegi võtab ühendust
Planid veits selgemaks saand. Reedel muhku minnes kedagi peale võtta ei saa kohad täis. Kuid Pühapäeval on tagasi minek läbi Tallinna ja autos 2 kohta vaba.
Ehk et kui keegi soovib Muhust pühapäeval kas siis Tallinna või Tartu siis saab mõlemat. Start JuuJääbilt Nautse Mihkli juurest. Tee peale jääja võib peale korjata eraldi kuskile põikama ei viitsi hakata.
Patlane kirjutas:see tartu-pärnu või siis tartu-viljandi-pärnu (äkki on veel mõni kombinatsioon
)
Kolmapäeval on väikene võimalus Tartu - Tallinn. PS on abiks.
-
Teema algataja
Tarts kirjutas:Patlane kirjutas:see tartu-pärnu või siis tartu-viljandi-pärnu (äkki on veel mõni kombinatsioon
)
Kolmapäeval on väikene võimalus Tartu - Tallinn. PS on abiks.
qeh, paistab, et ei ole abiks praegu. tuleb kuidagi teisiti sõita praegu . eks näis, mis tulevik toob
.
Homme Tartu-Tallinn start kell 8 või 9 homikul. Sõltub kuidas üles saan. Sõidan täiesti üksi, seega autos 3 vaba kohta ja saab nänni ka kaasa võtta. Kes tahaks ise kaasa või saata msikit siis 56681559. ES pole mõtet saata ei loe seda enne homset nii kui nii.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Homme keegi ennelõunat Tartust Tallinna liigub? Või õhtul Tallinnast Tartu?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
miu kirjutas:Homme keegi ennelõunat Tartust Tallinna liigub? Või õhtul Tallinnast Tartu?
kui Sa bussi peale ei saa,siis ma võin pakkuda Sulle öömaja
sepp kirjutas:miu kirjutas:Homme keegi ennelõunat Tartust Tallinna liigub? Või õhtul Tallinnast Tartu?
Näe, Hr. Alakeha jälle võtab sõna
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
mella kirjutas:sepp kirjutas:miu kirjutas:Homme keegi ennelõunat Tartust Tallinna liigub? Või õhtul Tallinnast Tartu?
Näe, Hr. Alakeha jälle võtab sõna
said väga valesti aru.. see oli lihtsalt... tsiklimees aitab tsiklinaist kui vaja
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
Kas keegi pühapäeval Kohtla-Nõmmelt Tallinna liigub, peale seda sõeraja sõitu mis seal on?
olen valmis kas ölles vöi bensiinis tasuma autojuhile kes mu Tallinna söidutab pärast.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.