Metsloomad sõiduteel
-
- Kontakt:
Re: Metsloomad sõiduteel
Pool tundi tagasi sõitsin Viti ja Muraste vahel Tallinnast -> Keila-Joa poole.
Enem Viti risti sõitsin auto taga nägin eespool ühte autot ohutuledega, võtsin hoo kergelt maha. Mõtlesin, et kas politsei peatanud kellegi või midagi. Esimene auto jäi nii umbes 50 m kaugusele juba suht hea pikivahe, jõudsime lähemale sellele autole järsku tuli vastu üks auto kes tõmbas kohe teeäärde ja pani ohutuled tööle.
Uurisin mis toimub, et arusaada miks kõik hoo maha võtavad või seisma jäävad. Ei vaadanud enda ette, vaid vaatasin üldiselt mis toimub kui järsku sõitsin metssea laipade vahelt läbi.
Vedas mul täpselt niipalju, et sõitsin vasaku omasuunavööndi rajal. Esimene laip oli parema raja parema autoratta peal, ning teine vastas suuna sisemise raja osa peal. Laibad olid suureks üllatuseks, sest ma vaatasin mis üldiselt toimub, mitte seda mis täpselt mu ees on.
Oleks seale otsa sõitnud oleks kohe kindlasti pikali olnud. Eriti pirukad nad ei olnud kui selline et pool sõidurada kinni panna ikka andsid välja. Tundusid noored olevat.
Neiu oli peal, siiski panin talle täisvarustuse selga. Oleks sisse sõitnud oleks nendest olnud ikka väga abi. Olen sõitnud seda teed mitmeid kordi, ning kella 18.30 aeg sai sealt ka tüdrukute õhtu neidudega läbi kulgetud.
Kui keegi näeb kuskil metslooma laipa teel siis palun tõmmake ta teeäärde.
Poleks seal need autod mu ees olnud oleksin küllap praegu juba traumapunktis või haiglas. Üle nendest pirukatest tsikliga poleks sõitnud, kas ülenipli või siis esiratta oleks emb kumb poolde ära lükanud ja siis õlaga vastu maad lennanud.
SILMAD LAHTI JA OHUTUT LIIKLEMIST!!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.