Bikeri foorumist...ettepanekud...

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Bikeri foorumist...

Lugemata postitus Postitas bitter »

bigdog kirjutas:

Sirvisin members listi ning jalgu jäi arvestatav kogus trolle.
...
liiisa 14 Fri Mar 26, 2010 15:58

See üks tundub küll inimene olema, mitte troll :)

Minu küsimus - kas "rumalad küsimused" on liigitatud nii mõttetuks teemaks, et enam esilehel ei kajastu?

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

see ja veel mõned teemad sai ära liigutatud, sest bikeri esilehel vahepeal ei kajastunud ühtegi päris mototeemalist teemat enam.

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

bitter kirjutas:
bigdog kirjutas:

Sirvisin members listi ning jalgu jäi arvestatav kogus trolle.
...
liiisa 14 Fri Mar 26, 2010 15:58

See üks tundub küll inimene olema, mitte troll :)

Minu küsimus - kas "rumalad küsimused" on liigitatud nii mõttetuks teemaks, et enam esilehel ei kajastu?

Vabandan nimetatud liikme ees. :bsmile: Ei kontrollinud. :wack: Mõte jääb samaks-kas pahalastest liikmeid välja visata on mõtet või mitte? :roll:

Your choice is Your half chance.
Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Lugemata postitus Postitas rolex »

Mina oma 6 siin veedetud aasta jooksul kasutan otseselt foorumit ainult siis kui midagi vajaliku otsin. Igapäevaselt kasutan biker.ee esilehte ja seal klõpsan tunde 12-24 sõltuvalt sellest kaua eemal olen olnud. Ma olen piisavalt laisk ja ei viitsi foorumisse siseneda, et otsida huumori, pilte linke, videosi ja muusika teemat. Siit ettepanek, et need enimkülastatavad teemad võiks esilehele tagasi tuua. Võibolla olen ma ainuke laiskvorst siin aga kui vaatan, et päeva jooksul pole mulle yhtegi meeltmööda teemat tekkinud panen selle foorumi kinni aga huumorit, huvitavat muusikat ja häid videosi vaataks ikke mis kaasfoorumlased kribaksid ja need teemad uuesti elavneks. Muidugi võib keegi siin õelda, et mine siis neti.ee-sse ja vali sealt huumor ja otsi ise aga mulle meeldib just see nagu siin varem oli enne kui keegi vahele torkis. Aitähh!!!

tasa ja targu
Kasutaja avatar

Symster
Tsikkel: üks liiga vähe

Lugemata postitus Postitas Symster »

rolex kirjutas:

Mina oma 6 siin veedetud aasta jooksul kasutan otseselt foorumit ainult siis kui midagi vajaliku otsin. Igapäevaselt kasutan biker.ee esilehte ja seal klõpsan tunde 12-24 sõltuvalt sellest kaua eemal olen olnud. Ma olen piisavalt laisk ja ei viitsi foorumisse siseneda, et otsida huumori, pilte linke, videosi ja muusika teemat. Siit ettepanek, et need enimkülastatavad teemad võiks esilehele tagasi tuua. Võibolla olen ma ainuke laiskvorst siin aga kui vaatan, et päeva jooksul pole mulle yhtegi meeltmööda teemat tekkinud panen selle foorumi kinni aga huumorit, huvitavat muusikat ja häid videosi vaataks ikke mis kaasfoorumlased kribaksid ja need teemad uuesti elavneks. Muidugi võib keegi siin õelda, et mine siis neti.ee-sse ja vali sealt huumor ja otsi ise aga mulle meeldib just see nagu siin varem oli enne kui keegi vahele torkis. Aitähh!!!

täpselt sama siin 8)

NSR125R,RMZ250,RMZ450,LTR450,XV535,CBR600RR,GSXR600,650ieGARDA,650ie

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

rolex kirjutas:

+1

Kasutaja avatar

chaga
Tsikkel: Yamaha XV700

Lugemata postitus Postitas chaga »

ei toetaks väga seda ideed või siis sellisel juhul kui see oleks eraldi alagrupis nagu turg ja rolleri teemad.

õige mees joob nii palju alkoholi, et ta suudab hiljem ära viidud taara eest pere ära toita

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

rolex kirjutas:

+1!

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Tean, mida te mõtlete, kuid siiski....

-1

Keegi ei torkinud siin vahele, kõik teemad on alles, lihtsalt teises alafoorumis.

Mind ennast huvitab siin eelkõige mototeema ja kui ma huumorit tahan, siis teen vajadusel need paar hiireklikki.

Vahepeal esilehel kajastusidki ainult "rumalad küsimused, naljakad pildid" jne ja siis üks pisike "appii mootor jooksis kokku" teema ka vahele ära kadunud.
Ehk saate aru :)

Uutel liitujatel vast seda probleemi ei ole ka , et "võiks kohe peale liitumist hakata naljakaid pilte postitama, mis pole motondusega üldse seotud" ja siis võivad nad ise need teemad Vaba teema alt üles otsida, kui tahavad. Ning pärast näevad nad neid teemasid juba "vaata enda postitusi" nupuga.

Ja lisaks veel, kui tõesti huvitab huumoriteema või rumalad küsimused teema ja see on ainus põhjus, miks siia tulla, siis saab ka omale e-maili peale igast teemast eraldi teavituse tellida ning et see midagi teil arvutis ära ei spämmiks, saab reeglitega selle ka oma kaustikusse saata.

Ning lõppkokkuvõttes, kui see ikka VÄGAVÄGA häirib, et neid naljateemasid kohe esilehel näha pole, siis võime ka hääletuse teha.

Shrek

Lugemata postitus Postitas Shrek »

-1

Minule just meeldib antud hetkel kasutuses olev lahendus.

Nii saab pealehelt kohe ajakohase ülevaate, mis äsja postitatud on.

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

mart211 kirjutas:
rolex kirjutas:

+1

+1

Kasutaja avatar

rolex

Shrek kirjutas:

-1

Sina ei saanud pointile üldse pihta!

Aga piipz ma ei pidanud silmas "rumalaid küsimusi" (minu jaoks ajuvaba teema) ja muud jama, vaid üksikuid häid teemasi mis on varjusurma jäänud. Piipz selles just asi ongi kui sa huumorit tahad, teed need paar klikki ja vaatad, aga kas mina viitsin need paar klikki teha ja sinna üleüldse postitada, vaevalt küll! Ma räägin ainult mõnest üksikust teemast mitte kogu kräpist mis siia on aastatega kogunenud. Piipz sina ometi mäletad vana head biker.ee-d kui olid need suht koht teemad ikkagi ausees või...mitte (w)

tasa ja targu

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Piipz kirjutas:

Tean, mida te mõtlete, kuid siiski....

-1

Keegi ei torkinud siin vahele, kõik teemad on alles, lihtsalt teises alafoorumis.

Mind ennast huvitab siin eelkõige mototeema ja kui ma huumorit tahan, siis teen vajadusel need paar hiireklikki.

Vahepeal esilehel kajastusidki ainult "rumalad küsimused, naljakad pildid" jne ja siis üks pisike "appii mootor jooksis kokku" teema ka vahele ära kadunud.
Ehk saate aru :)

Uutel liitujatel vast seda probleemi ei ole ka , et "võiks kohe peale liitumist hakata naljakaid pilte postitama, mis pole motondusega üldse seotud" ja siis võivad nad ise need teemad Vaba teema alt üles otsida, kui tahavad. Ning pärast näevad nad neid teemasid juba "vaata enda postitusi" nupuga.

Ja lisaks veel, kui tõesti huvitab huumoriteema või rumalad küsimused teema ja see on ainus põhjus, miks siia tulla, siis saab ka omale e-maili peale igast teemast eraldi teavituse tellida ning et see midagi teil arvutis ära ei spämmiks, saab reeglitega selle ka oma kaustikusse saata.

Ning lõppkokkuvõttes, kui see ikka VÄGAVÄGA häirib, et neid naljateemasid kohe esilehel näha pole, siis võime ka hääletuse teha.

Saan su pointist aru küll. Hea meelega subscribe'ks end nendele teemadele, kuid asi selles, et peale mõne üksiküritaja ja BigDogi, ei ole vaba teema all mingeid postitusi. Kui kõik naljad seal juba olemas, siis uued liitujad saavad uue ringiga alustada :mrgreen: Ega kõiki teemasi vast pole vaja pealehele huumor, lingid/pildid ja youtube :bsmile: Lihtne demokraatia: Paneme asja hääletusele ja siis Sepp otsustab :mrgreen:

Edit: Kui huumor tuleks pealehele tagasi, siis ma luban, et postitan kümme üpris head(jaa, julgen nii väita :mrgreen: ) nalja sinna teemasse.

Kasutaja avatar

pea
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas pea »

pooldan ka asja hääletusele panemist

Shrek

Lugemata postitus Postitas Shrek »

rolex kirjutas:
Shrek kirjutas:

-1

Sina ei saanud pointile üldse pihta!

Aga piipz ma ei pidanud silmas "rumalaid küsimusi" (minu jaoks ajuvaba teema) ja muud jama, vaid üksikuid häid teemasi mis on varjusurma jäänud. Piipz selles just asi ongi kui sa huumorit tahad, teed need paar klikki ja vaatad, aga kas mina viitsin need paar klikki teha ja sinna üleüldse postitada, vaevalt küll! Ma räägin ainult mõnest üksikust teemast mitte kogu kräpist mis siia on aastatega kogunenud. Piipz sina ometi mäletad vana head biker.ee-d kui olid need suht koht teemad ikkagi ausees või...mitte (w)

Ennem kui lahmima tuled siis mõtle ka natuke enne.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Mis teemadest siis konkreetselt jutt on, kui keegi viitsib mingi nimekirja teha, siis võiks küsitlust ka orgunnida.

Kasutaja avatar

rolex

Huumor 1 478 364 vaatamist
Linke ja pilte 419 504 vaatamist
Youtube ja teiste huumorivideote lingid siia teemasse 360 710 vaatamist
lisaks siia ka veel muusika mille külastatavus on küll olematu nende kõrval aga minumeelest asjalik teema sest on häid lugusi mida ise ei satugi vbola kuulma. Kindlasti leiab keegi siia lisa vast 5-10 kond ja neist valiks mõned välja. Kuigi esikolmik räägib vaadatavus enda eest.

tasa ja targu
Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Lugemata postitus Postitas goal »

Mulle isiklikult meeldis ka vana süsteem! Pole enam ammu viitsinud huumori teemat külastada kuna selleni jõudmine on üsna tüütu! Minult +1 vana sistemi taastamise poolt!

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Kuna teema aluseks on "ma ei viitsi klikkida" :wack: ja "suurem osa foorumist on kräpp" :shock: ,julgen
panna punktideks miinus1000
Kui ei viitsi siis ei viitsi! Sellepärast ei peaks küll keegi hakkama foorumit muutma (togi)

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

+1 Kui huumor jms.teemad esilehel pole siis ei tule nagu meeldegi, et nad olemas on ja sellega seoses on ka sinna postitusi tunduvalt vähem. Ise ka viimasel ajal sinna aruharva sattunud.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Mhhh
Tsikkel: Mini&GPZ305

Lugemata postitus Postitas Mhhh »

+0,5

St., pigem poolt (kuigi seda süsteem ei kasuta (lol) ).

Mini (Riga 30) chopper & Kawasaki GPZ305->
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Et motofoorumi kõige olulisem osa viia esilehele? :wack: :wack: :wack:

Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

Ma asjast miskit ei teadnud ja mõtlesin endamisi aeg ajalt et kas keegi enam huumorit ei teegi et seda enam avalehel näha ei ole, nüüd sain siis aru kus see kadunud on

Eat your veggies, little people
Kasutaja avatar

rolex

ishijupp kirjutas:

Mis motofoorumi... see paistab ka sulle südamelähedaseim teema olevat kui sinu statistikat vaadata!

Kõige aktiivsem teemas:
Huumorit
(40 postitust / 4.55% kasutaja postitustest)

Ja kes veel pole aru saanud siis selleks ei pea foorumit muutma hakkama, et mõnda teemat aktiivsete hulka tagasi tõsta.

tasa ja targu
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

rolex kirjutas:
ishijupp kirjutas:

Mis motofoorumi... see paistab ka sulle südamelähedaseim teema olevat kui sinu statistikat vaadata!
Kõige aktiivsem teemas:
Huumorit
(40 postitust / 4.55% kasutaja postitustest)

40 postitust 879-st, kõva sõna jah. Ootan huviga, millal "tõelised motomehed" tulevad välja ettepanekuga tekitada tuliuus eraldi jaotus foorumisse nimega redhotxxx ja hakkavad nõudma selle tõstmist esilehele, esimeseks jaotuseks ja vähemalt kolmekordse suurusega fondiga. Way to go!! :wack:

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Mõtlen ja imestan, mis süsteemiga te foorumit jälgite? Vaatate pealehelt uusi teemasid, v klikite kõik alafoorumid läbi :shock: ?
Kas lihtsam poleks vaadata " Vaata uusi postitusi" nuppu, ja ise valida millist teemat vaadata ja millist mitte?

Ühesõnaga mind jätab see esilehe teema külmaks, kuidagi väga algajalik...

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

ikka esilehelt vaatan

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Ise vaatan samuti esiehelt.

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 79 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

Kipsi kirjutas:

mis süsteemiga te foorumit jälgite?

Ma oleks täitsa rahul RSS-ga kui keegi seda viitsiks veidi modida: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=6 ... f0#p465659

G

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

mart211 kirjutas:
Piipz kirjutas:

Saan su pointist aru küll. Hea meelega subscribe'ks end nendele teemadele, kuid asi selles, et peale mõne üksiküritaja ja BigDogi, ei ole vaba teema all mingeid postitusi. Ega kõiki teemasi vast pole vaja pealehele huumor, lingid/pildid ja youtube ... Lihtne demokraatia: Paneme asja hääletusele ja siis Sepp otsustab :

Ei oskagi nüüd kommenteerida et kas see oli komplimendina või laitusena öeldud... Varemalt kui nimetatud teemad esilehel kajastusid oli ka postitajaid rohkem. Nurga taha peitmine mõjus neile laastavalt. Samas esilehelt ärakorjamine käis ebademokraatlikul teel, vähemalt tagasitoomise üle võiks ju otsustada hääletusel? Ise oleks endise olukorra taastamise poolt.

Your choice is Your half chance.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”