Bikeri foorumist...ettepanekud...
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Bikeri foorumist...
bigdog kirjutas:Sirvisin members listi ning jalgu jäi arvestatav kogus trolle.
...
liiisa 14 Fri Mar 26, 2010 15:58
See üks tundub küll inimene olema, mitte troll
Minu küsimus - kas "rumalad küsimused" on liigitatud nii mõttetuks teemaks, et enam esilehel ei kajastu?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
see ja veel mõned teemad sai ära liigutatud, sest bikeri esilehel vahepeal ei kajastunud ühtegi päris mototeemalist teemat enam.
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
bitter kirjutas:bigdog kirjutas:Sirvisin members listi ning jalgu jäi arvestatav kogus trolle.
...
liiisa 14 Fri Mar 26, 2010 15:58See üks tundub küll inimene olema, mitte troll
Minu küsimus - kas "rumalad küsimused" on liigitatud nii mõttetuks teemaks, et enam esilehel ei kajastu?
Vabandan nimetatud liikme ees. Ei kontrollinud.
Mõte jääb samaks-kas pahalastest liikmeid välja visata on mõtet või mitte?
Mina oma 6 siin veedetud aasta jooksul kasutan otseselt foorumit ainult siis kui midagi vajaliku otsin. Igapäevaselt kasutan biker.ee esilehte ja seal klõpsan tunde 12-24 sõltuvalt sellest kaua eemal olen olnud. Ma olen piisavalt laisk ja ei viitsi foorumisse siseneda, et otsida huumori, pilte linke, videosi ja muusika teemat. Siit ettepanek, et need enimkülastatavad teemad võiks esilehele tagasi tuua. Võibolla olen ma ainuke laiskvorst siin aga kui vaatan, et päeva jooksul pole mulle yhtegi meeltmööda teemat tekkinud panen selle foorumi kinni aga huumorit, huvitavat muusikat ja häid videosi vaataks ikke mis kaasfoorumlased kribaksid ja need teemad uuesti elavneks. Muidugi võib keegi siin õelda, et mine siis neti.ee-sse ja vali sealt huumor ja otsi ise aga mulle meeldib just see nagu siin varem oli enne kui keegi vahele torkis. Aitähh!!!
rolex kirjutas:Mina oma 6 siin veedetud aasta jooksul kasutan otseselt foorumit ainult siis kui midagi vajaliku otsin. Igapäevaselt kasutan biker.ee esilehte ja seal klõpsan tunde 12-24 sõltuvalt sellest kaua eemal olen olnud. Ma olen piisavalt laisk ja ei viitsi foorumisse siseneda, et otsida huumori, pilte linke, videosi ja muusika teemat. Siit ettepanek, et need enimkülastatavad teemad võiks esilehele tagasi tuua. Võibolla olen ma ainuke laiskvorst siin aga kui vaatan, et päeva jooksul pole mulle yhtegi meeltmööda teemat tekkinud panen selle foorumi kinni aga huumorit, huvitavat muusikat ja häid videosi vaataks ikke mis kaasfoorumlased kribaksid ja need teemad uuesti elavneks. Muidugi võib keegi siin õelda, et mine siis neti.ee-sse ja vali sealt huumor ja otsi ise aga mulle meeldib just see nagu siin varem oli enne kui keegi vahele torkis. Aitähh!!!
täpselt sama siin
rolex kirjutas:Mina oma 6 siin veedetud aasta jooksul kasutan otseselt foorumit ainult siis kui midagi vajaliku otsin. Igapäevaselt kasutan biker.ee esilehte ja seal klõpsan tunde 12-24 sõltuvalt sellest kaua eemal olen olnud. Ma olen piisavalt laisk ja ei viitsi foorumisse siseneda, et otsida huumori, pilte linke, videosi ja muusika teemat. Siit ettepanek, et need enimkülastatavad teemad võiks esilehele tagasi tuua. Võibolla olen ma ainuke laiskvorst siin aga kui vaatan, et päeva jooksul pole mulle yhtegi meeltmööda teemat tekkinud panen selle foorumi kinni aga huumorit, huvitavat muusikat ja häid videosi vaataks ikke mis kaasfoorumlased kribaksid ja need teemad uuesti elavneks. Muidugi võib keegi siin õelda, et mine siis neti.ee-sse ja vali sealt huumor ja otsi ise aga mulle meeldib just see nagu siin varem oli enne kui keegi vahele torkis. Aitähh!!!
+1
ei toetaks väga seda ideed või siis sellisel juhul kui see oleks eraldi alagrupis nagu turg ja rolleri teemad.
+1!
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Tean, mida te mõtlete, kuid siiski....
-1
Keegi ei torkinud siin vahele, kõik teemad on alles, lihtsalt teises alafoorumis.
Mind ennast huvitab siin eelkõige mototeema ja kui ma huumorit tahan, siis teen vajadusel need paar hiireklikki.
Vahepeal esilehel kajastusidki ainult "rumalad küsimused, naljakad pildid" jne ja siis üks pisike "appii mootor jooksis kokku" teema ka vahele ära kadunud.
Ehk saate aru
Uutel liitujatel vast seda probleemi ei ole ka , et "võiks kohe peale liitumist hakata naljakaid pilte postitama, mis pole motondusega üldse seotud" ja siis võivad nad ise need teemad Vaba teema alt üles otsida, kui tahavad. Ning pärast näevad nad neid teemasid juba "vaata enda postitusi" nupuga.
Ja lisaks veel, kui tõesti huvitab huumoriteema või rumalad küsimused teema ja see on ainus põhjus, miks siia tulla, siis saab ka omale e-maili peale igast teemast eraldi teavituse tellida ning et see midagi teil arvutis ära ei spämmiks, saab reeglitega selle ka oma kaustikusse saata.
Ning lõppkokkuvõttes, kui see ikka VÄGAVÄGA häirib, et neid naljateemasid kohe esilehel näha pole, siis võime ka hääletuse teha.
-1
Minule just meeldib antud hetkel kasutuses olev lahendus.
Nii saab pealehelt kohe ajakohase ülevaate, mis äsja postitatud on.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
mart211 kirjutas:rolex kirjutas:Mina oma 6 siin veedetud aasta jooksul kasutan otseselt foorumit ainult siis kui midagi vajaliku otsin. Igapäevaselt kasutan biker.ee esilehte ja seal klõpsan tunde 12-24 sõltuvalt sellest kaua eemal olen olnud. Ma olen piisavalt laisk ja ei viitsi foorumisse siseneda, et otsida huumori, pilte linke, videosi ja muusika teemat. Siit ettepanek, et need enimkülastatavad teemad võiks esilehele tagasi tuua. Võibolla olen ma ainuke laiskvorst siin aga kui vaatan, et päeva jooksul pole mulle yhtegi meeltmööda teemat tekkinud panen selle foorumi kinni aga huumorit, huvitavat muusikat ja häid videosi vaataks ikke mis kaasfoorumlased kribaksid ja need teemad uuesti elavneks. Muidugi võib keegi siin õelda, et mine siis neti.ee-sse ja vali sealt huumor ja otsi ise aga mulle meeldib just see nagu siin varem oli enne kui keegi vahele torkis. Aitähh!!!
+1
+1
Shrek kirjutas:-1
Sina ei saanud pointile üldse pihta!
Aga piipz ma ei pidanud silmas "rumalaid küsimusi" (minu jaoks ajuvaba teema) ja muud jama, vaid üksikuid häid teemasi mis on varjusurma jäänud. Piipz selles just asi ongi kui sa huumorit tahad, teed need paar klikki ja vaatad, aga kas mina viitsin need paar klikki teha ja sinna üleüldse postitada, vaevalt küll! Ma räägin ainult mõnest üksikust teemast mitte kogu kräpist mis siia on aastatega kogunenud. Piipz sina ometi mäletad vana head biker.ee-d kui olid need suht koht teemad ikkagi ausees või...mitte
Piipz kirjutas:Tean, mida te mõtlete, kuid siiski....
-1
Keegi ei torkinud siin vahele, kõik teemad on alles, lihtsalt teises alafoorumis.
Mind ennast huvitab siin eelkõige mototeema ja kui ma huumorit tahan, siis teen vajadusel need paar hiireklikki.
Vahepeal esilehel kajastusidki ainult "rumalad küsimused, naljakad pildid" jne ja siis üks pisike "appii mootor jooksis kokku" teema ka vahele ära kadunud.
Ehk saate aruUutel liitujatel vast seda probleemi ei ole ka , et "võiks kohe peale liitumist hakata naljakaid pilte postitama, mis pole motondusega üldse seotud" ja siis võivad nad ise need teemad Vaba teema alt üles otsida, kui tahavad. Ning pärast näevad nad neid teemasid juba "vaata enda postitusi" nupuga.
Ja lisaks veel, kui tõesti huvitab huumoriteema või rumalad küsimused teema ja see on ainus põhjus, miks siia tulla, siis saab ka omale e-maili peale igast teemast eraldi teavituse tellida ning et see midagi teil arvutis ära ei spämmiks, saab reeglitega selle ka oma kaustikusse saata.
Ning lõppkokkuvõttes, kui see ikka VÄGAVÄGA häirib, et neid naljateemasid kohe esilehel näha pole, siis võime ka hääletuse teha.
Saan su pointist aru küll. Hea meelega subscribe'ks end nendele teemadele, kuid asi selles, et peale mõne üksiküritaja ja BigDogi, ei ole vaba teema all mingeid postitusi. Kui kõik naljad seal juba olemas, siis uued liitujad saavad uue ringiga alustada Ega kõiki teemasi vast pole vaja pealehele huumor, lingid/pildid ja youtube
Lihtne demokraatia: Paneme asja hääletusele ja siis Sepp otsustab
Edit: Kui huumor tuleks pealehele tagasi, siis ma luban, et postitan kümme üpris head(jaa, julgen nii väita ) nalja sinna teemasse.
rolex kirjutas:Shrek kirjutas:-1
Sina ei saanud pointile üldse pihta!
Aga piipz ma ei pidanud silmas "rumalaid küsimusi" (minu jaoks ajuvaba teema) ja muud jama, vaid üksikuid häid teemasi mis on varjusurma jäänud. Piipz selles just asi ongi kui sa huumorit tahad, teed need paar klikki ja vaatad, aga kas mina viitsin need paar klikki teha ja sinna üleüldse postitada, vaevalt küll! Ma räägin ainult mõnest üksikust teemast mitte kogu kräpist mis siia on aastatega kogunenud. Piipz sina ometi mäletad vana head biker.ee-d kui olid need suht koht teemad ikkagi ausees või...mitte
Ennem kui lahmima tuled siis mõtle ka natuke enne.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Mis teemadest siis konkreetselt jutt on, kui keegi viitsib mingi nimekirja teha, siis võiks küsitlust ka orgunnida.
Huumor 1 478 364 vaatamist
Linke ja pilte 419 504 vaatamist
Youtube ja teiste huumorivideote lingid siia teemasse 360 710 vaatamist
lisaks siia ka veel muusika mille külastatavus on küll olematu nende kõrval aga minumeelest asjalik teema sest on häid lugusi mida ise ei satugi vbola kuulma. Kindlasti leiab keegi siia lisa vast 5-10 kond ja neist valiks mõned välja. Kuigi esikolmik räägib vaadatavus enda eest.
Mulle isiklikult meeldis ka vana süsteem! Pole enam ammu viitsinud huumori teemat külastada kuna selleni jõudmine on üsna tüütu! Minult +1 vana sistemi taastamise poolt!
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Kuna teema aluseks on "ma ei viitsi klikkida" ja "suurem osa foorumist on kräpp"
,julgen
panna punktideks miinus1000
Kui ei viitsi siis ei viitsi! Sellepärast ei peaks küll keegi hakkama foorumit muutma
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
+1 Kui huumor jms.teemad esilehel pole siis ei tule nagu meeldegi, et nad olemas on ja sellega seoses on ka sinna postitusi tunduvalt vähem. Ise ka viimasel ajal sinna aruharva sattunud.
http://www.krracing.ee/
+0,5
St., pigem poolt (kuigi seda süsteem ei kasuta ).
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
Ma asjast miskit ei teadnud ja mõtlesin endamisi aeg ajalt et kas keegi enam huumorit ei teegi et seda enam avalehel näha ei ole, nüüd sain siis aru kus see kadunud on
ishijupp kirjutas:Et motofoorumi kõige olulisem osa viia esilehele?
![]()
![]()
Mis motofoorumi... see paistab ka sulle südamelähedaseim teema olevat kui sinu statistikat vaadata!
Kõige aktiivsem teemas:
Huumorit
(40 postitust / 4.55% kasutaja postitustest)
Ja kes veel pole aru saanud siis selleks ei pea foorumit muutma hakkama, et mõnda teemat aktiivsete hulka tagasi tõsta.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
rolex kirjutas:ishijupp kirjutas:Et motofoorumi kõige olulisem osa viia esilehele?
![]()
![]()
Mis motofoorumi... see paistab ka sulle südamelähedaseim teema olevat kui sinu statistikat vaadata!
Kõige aktiivsem teemas:
Huumorit
(40 postitust / 4.55% kasutaja postitustest)
40 postitust 879-st, kõva sõna jah. Ootan huviga, millal "tõelised motomehed" tulevad välja ettepanekuga tekitada tuliuus eraldi jaotus foorumisse nimega redhotxxx ja hakkavad nõudma selle tõstmist esilehele, esimeseks jaotuseks ja vähemalt kolmekordse suurusega fondiga. Way to go!!
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Mõtlen ja imestan, mis süsteemiga te foorumit jälgite? Vaatate pealehelt uusi teemasid, v klikite kõik alafoorumid läbi ?
Kas lihtsam poleks vaadata " Vaata uusi postitusi" nuppu, ja ise valida millist teemat vaadata ja millist mitte?
Ühesõnaga mind jätab see esilehe teema külmaks, kuidagi väga algajalik...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 79 korda
Kipsi kirjutas:mis süsteemiga te foorumit jälgite?
Ma oleks täitsa rahul RSS-ga kui keegi seda viitsiks veidi modida: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=6 ... f0#p465659
G
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
mart211 kirjutas:Piipz kirjutas:Ning lõppkokkuvõttes, kui see ikka VÄGAVÄGA häirib, et neid naljateemasid kohe esilehel näha pole, siis võime ka hääletuse teha.
Saan su pointist aru küll. Hea meelega subscribe'ks end nendele teemadele, kuid asi selles, et peale mõne üksiküritaja ja BigDogi, ei ole vaba teema all mingeid postitusi. Ega kõiki teemasi vast pole vaja pealehele huumor, lingid/pildid ja youtube ... Lihtne demokraatia: Paneme asja hääletusele ja siis Sepp otsustab :
Ei oskagi nüüd kommenteerida et kas see oli komplimendina või laitusena öeldud... Varemalt kui nimetatud teemad esilehel kajastusid oli ka postitajaid rohkem. Nurga taha peitmine mõjus neile laastavalt. Samas esilehelt ärakorjamine käis ebademokraatlikul teel, vähemalt tagasitoomise üle võiks ju otsustada hääletusel? Ise oleks endise olukorra taastamise poolt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.