Honda XL1000V Varadero 00' | Siller
-
Teema algataja - Postitusi: 1001
- Tsikkel: Rattatu
Re: Honda XL1000V Varadero 00' | Siller
Tere siis siia ka!
Pole ammu oma teemat täiendanud. Osalt ehk ka sellepärast, et kogu aeg on kiire olnud ning pole jõudnud siia kribada. Olen lihtsalt muretult kilomeetreid läbinud.
Tõsi küll, tagumine rattalaager on läbi, kuid selle vahetamine ei ole küll kallis tegevus. Teeks ka selle ära, kuid hetkel pole pidevalt Varadero läheduses. Kui keegi tsiklit ära ei osta, sõidan temaga muretult edasi.
Kahjuks pean tõdema fakti, et minu Varadero on müügiks.
66000km on ees, hetkel müügilolevatest ca 2x suurema läbisõiduga. Tea, kas peaksin hakkama ka oma läbisõitu kerima, et huvi tekiks? Ei. Mina ei usu, et hetkel müügil olevad Varaderod nii väikese läbisõiduga on. Isegi minu tsikkel oli 4.a tagasi Itaaliast tulnud 30kkm läbisõiduga.
Suvel olen tsikliga ainult pikki otsi sõitnud ning tõsiselt mugav ratas on. Uus omanik saaks kindlasti ka muretuid kilomeetreid läbida.
Hetkeseisuga on hind kõigest 48000kr, mis on müügil olevatest Varaderodest päris mitu tuhat krooni väiksem.
Kogu ratta "ajalugu" on nähtav siin ning potensiaalsel ostjal on võimalus kogu teema läbi sirvida.
Tean, et sügiseks ratast reeglina ei osteta, samas pole hooaeg hetkel veel ka läbi!
Rattal on passis ka 25kW, seega ka A2 kategooriaga inimesed, kes armastavad ka maanteel sõita, või isegi linnas, siis avaldage oma ostusoovi ning tulge vaatama.
Päikest!