Soovin leida 9 tsiklimeest vol 2
Moderaator: Moded
Re: Soovin leida 9 tsiklimeest vol 2
Kui midagi vahele ei tule, siis tõenäoliselt käpp, lisakiivirit mul kahjuks pakkuda ei ole.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
mella kirjutas:meritmex kirjutas:Aga eks kõik selgub kohapeal...äkki mõni leiab kaaslase terveks eluks
Sepp, kui pikk su elu on? 15 min või tund?
Hindan Sinu pingutusi, aga Sind naised yldse ei huvita v,et minust oled huvitatud?
-
- Tsikkel: Buell CityX
Pulmad.ee reklaamib uut teenust ...Sõit tsiklikarjas. Maksab see lõbu kuskil 10 tuhhi. Täpne summa sõltub rataste arvust.
Teenusepakkujale 100% kasumiga äri. Kulutusi ei ole, sest tsiklimeestel km hinda ei ole, ise ostavad ja hooldavad oma rattaid, tulevad oma kütusega ja maksavad ise trahvid kiiruse ületamisel.
:D:D:
Jaanipoiss...kle meil küll 10 tuhhi kuskilt võluda pole
Loodame ikka tsiklimeeste heale tahtele ja südamele
sepp kirjutas:Ära räägi enda hirmudest meie kõigi nimel
Ei minul pole hirmu, ma ju kirjas... Aga paljud ei ole julge kontakteeruda selle hirmu pärast
Huvitav, kas peigmeest ei ole vaja sõidutada, saaks naisratturid ka tegevust
Siinkohal saadan tervitused läbi teema algataja turundus- ja infojuhile, vana kolleegi poolt elisast
Inartšik kirjutas:Huvitav, kas peigmeest ei ole vaja sõidutada, saaks naisratturid ka tegevust
![]()
Siinkohal saadan tervitused läbi teema algataja turundus- ja infojuhile, vana kolleegi poolt elisast
ehk siis Kristjanile??
Kas sõit toimub ka paduvihmas. mina enda pärast ei muretse, aga ''seljakotid'' saavad korralikult märjaks ju.
meritmex kirjutas:Inartšik kirjutas:Huvitav, kas peigmeest ei ole vaja sõidutada, saaks naisratturid ka tegevust
![]()
Siinkohal saadan tervitused läbi teema algataja turundus- ja infojuhile, vana kolleegi poolt elisastehk siis Kristjanile??
Ei, teda ma ei tunne. Kas teil on vanad pildid üleval...pidasin silmas Kulderknupu
Shrek kirjutas:Kui midagi vahele ei tule, siis tõenäoliselt käpp, lisakiivirit mul kahjuks pakkuda ei ole.
Mida rohkem seda uhkem.tule kindlasti :=)
Mrx86 kirjutas:Kas sõit toimub ka paduvihmas. mina enda pärast ei muretse, aga ''seljakotid'' saavad korralikult märjaks ju.
Kle sai ju räägitud, et vihma ei saja....nii et selle koha pealt ma üldse ei kontakteeru. VIHMA EI SAJA. Tellisin ilusa ilma
Inartšik kirjutas:meritmex kirjutas:Inartšik kirjutas:Huvitav, kas peigmeest ei ole vaja sõidutada, saaks naisratturid ka tegevust
![]()
Siinkohal saadan tervitused läbi teema algataja turundus- ja infojuhile, vana kolleegi poolt elisastehk siis Kristjanile??
Ei, teda ma ei tunne. Kas teil on vanad pildid üleval...pidasin silmas Kulderknupu
Sry...meil kambas..sõidukambas ka üks tüüp kelle e-maili aadress lõppes elisa.ee -ga..panin kohe niipidi kokku. Aga katrin istub mul siinsamas lähedal. Ja keda tervitajaks ütlen
-
Mrx86 kirjutas:Kas sõit toimub ka paduvihmas. mina enda pärast ei muretse, aga ''seljakotid'' saavad korralikult märjaks ju.
Ei ole halba sõiduilma on valesti valitud riided... Las neiud vaevavad natuke enda pead õhtuse riietuse yle
ziggy kirjutas:Mrx86 kirjutas:Kas sõit toimub ka paduvihmas. mina enda pärast ei muretse, aga ''seljakotid'' saavad korralikult märjaks ju.
Ei ole halba sõiduilma on valesti valitud riided...
Las neiud vaevavad natuke enda pead õhtuse riietuse yle
No mina valisin juba uhke valge kleidi endale välja
-
- Tsikkel: Honda VFR 750
meritmex tellis ju ilusa ilma ära, nii et neidistel raudpolt minid jalas ja top seljas
Võin mõnele neiule kaitsmevesti laenata siis ei pea üldse mingeid vammuseid selga ajama. Saab ihu veidi õhku ka
discgolfar kirjutas:meritmex tellis ju ilusa ilma ära, nii et neidistel raudpolt minid jalas ja top seljas
Võid mulle lihtsalt Mex öelda ja jah ma tellisin ilma ära
http://www.yr.no/place/Estonia/ seda ilmateadet pidid minu andmetel just tsiklimehed jälgima ja oma sõite planeerima
ghost-r kirjutas:Võin mõnele neiule kaitsmevesti laenata siis ei pea üldse mingeid vammuseid selga ajama. Saab ihu veidi õhku ka
võta aga kaasa...kõik lähb käiku..äkki hiljem kasvõi diskoteegis
meritmex kirjutas:No mina valisin juba uhke valge kleidi endale välja
Siis sa oled kõige tublim
ziggy kirjutas:meritmex kirjutas:No mina valisin juba uhke valge kleidi endale välja
Valin veel kingasid siin välja...ehk siis kontsa kõrgust mõtlen...milline oleks ideaalne
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
No krt kus on teema.
See on vist läbi aegade kõige kiiremini arenenud teema.
Hetkeseisuga lähen reedel saaremaale, a vaat, et jäta või plaanid katki - lubatakse ilusat ilma ja naisi ja mine tea mida.
Sepp siin teeb igasugu märkusi mis plaanid tal juba on nende naistega
Thesaarlane kirjutas:No krt kus on teema.
See on vist läbi aegade kõige kiiremini arenenud teema.
Hetkeseisuga lähen reedel saaremaale, a vaat, et jäta või plaanid katki - lubatakse ilusat ilma ja naisi ja mine tea mida.
Sepp siin teeb igasugu märkusi mis plaanid tal juba on nende naistega
Nagu öeldi, kes ees see mees.. Kes siis saaremaale läheb??? Laupäeval on vaja pärnus olla...
-
meritmex kirjutas:ziggy kirjutas:meritmex kirjutas:No mina valisin juba uhke valge kleidi endale välja
Valin veel kingasid siin välja...ehk siis kontsa kõrgust mõtlen...milline oleks ideaalne
15cm min.
No mina valisin juba uhke valge kleidi endale välja [/quote]
Siis sa oled kõige tublim [/quote]
Valin veel kingasid siin välja...ehk siis kontsa kõrgust mõtlen...milline oleks ideaalne [/quote]
15cm min.[/quote]
Nendele poistele meeldivad sellised :
-
Varsti on see teema juba NSFW (Not safe for work)
You Bastard!
-
mulle ka ei meeldi sellised tank-saapad
aga naine pildil on kyll 5+
Nii tagasi teie seas kõht täis hea olla.
Aga poisid..homme läheb siis asi lukku ja annan teada kuidas jne...tehke reedeks näod pähe ja kenasti riidesse