Motokross 2011

Kasutaja avatar

haldjas
Tsikkel: honda/suzuki
Kontakt:

Re: Motokross 2011

Lugemata postitus Postitas haldjas »

hm, ma lugesin avapostituses antud lingilt, et päevakorras oli 5. punkti (5.töö noortega), aga klikkides ma seda 5.punkti ei näinudki..kas seda pole või kuidas....?

Ka mina loen välja hobi klassi lisamisest tiitlivõistlustele meeleheitliku ponnistust saada juurde sõitjaid ja vastvalt siis ka ressurssi.täiesti arusaadav, et organisatsioon ei saa areneda kui puudub resurss,aga siiski...siiski .Minu arvates peaks EMV ja EKV jääma arenguplatvormiks rahvusvahelistele võistlustele ja need peaks olema Eesti nn. eliitvõistlused ja seda peab toetama riik+ muud vahendid, mitte hobisportlased.EMF on oma käsude-keelude, "kaigastega " jms pigem takistanud motospordi arengut kui soosinud.Nu kujutame ette, et iga mees või naine,kes natukenegi oskab oda peos hoida läheb kohe EMV-le ja Kergejõustiku Liidul on kama,kas ta viskab 10 meetrit või 50 meetrit-peaasi,et osavõtumaksu maksab ja litsentsi ostab.Ja klass oleks HOBI_ODA klass :wack: Ja kui keegi Kükametsa külas tahab küla odaviskevõistluse teha paneb VETO peale ja kui mõni Eesti tippmees tuleb külalisena seda võistlust propageerima -saab 1.kuu ajalise võistluskeelu.....totrus ju! Aga EMF-i puhul täidsa okey....
Meie klubis on 15 noort ,kellest pooled on võistelnud ühe hooaja ja teine pool aasta aega trenni teinud ja natuke võistelnud.
Kujutage nüüd ette ,et me saadame nad kohe EMV või EKV-le....meie mõistus keeldub seda soosima! rahvaspordikarikas,LAMA ja EST_LAT lastesari olid sel hooajal ainukesed mõistlikud väljundid lastele.Nüüd edasi me mõtleme, et 2-3 poissi on valmis järgmine hooaeg osalema EMV ja EKV-l ning teised alustavad ülalnimetatud sarjades..loogiline ju.Siit järgnebki arusaamatus,miks ei või teha koostööd,miks ei või olla EHKK-nn.hüppelauaks?
LAMA kadalipp Lätis oleks pidanud ammu õpetama ka EMF-i, tänavu oli LAMAL juba 353 osavõtjat ,neist 103 last ja sari kasvab!Ma loodan, et mõistlikud mehed teevad ise oma otsused ja keegi sinna EMF-i hobi klassi ei lähe, sest see on puhas resursi teenimise koht,kedagi ei huvita EMF-is Teie areng või püüdlused.

Vääramatu usk viib sihile....tsikkel viib sihtpunkti.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”