Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
publiku tungival soovil täpsustan siis olukorda natukene... mina lähenesin ringile roccalmare katuseparkla poolt teisest reast ja plaanisin välja keerata sinnapoole, kus passat pildil seisab. Liikusin üsna üsna aeglaselt ja kui ma olin umbes samas kohas, kust pilt tehtud on (mõlema teise raja ristumise kohal peaaegu), sõitis minu nina alt mööda too passat ja sooritas pöörde sinna, kus ta pildil seisab. Oleks ma kiiremini sõitnud, oleksin mina tõenäoliselt tema ette sattunud, nüüd aga tingituna minu rahulikust tempost jõudis tema minu nina ette ja mina pidin pidurdama.. aeglase hoo pealt (võibolla umbes 20-25km/h) tundus kukkumine ikkagi parem variant kui auto taganurka sisse sõitmine ja siis kukkumine. Tüüp ütles mulle, et tema mind ei näinud või ei vaadanud.. nje viizu.. ainus märk mille nõue täitmata jäi, oli peatee märk (sõidurajad ja suunad olid mõlemal sõidukil õiged) ja olukord kukkus välja täpselt selline nagu pildil näha.. ma loodan et saite aru tõesti mingit skeemi joonistama ei hakka.
jõudu