Vajab mõne targema karpateadlase abi.

Penu
Tsikkel: Yamaha XS650 1976
Kontakt:

Re: Vajab mõne targema karpateadlase abi.

Lugemata postitus Postitas Penu »

sang kirjutas:

See, et küünal märg on, ei tähenda ilmtingimata liiga rikast segu, eelkõige tähendab see kehva või õigemini kohati olematut põlemist.

Olematu õhufilter võib muuta asja väga, segu koostis ju muutub seetõttu.

Kas ma saan õigesti aru: tegemist on 2T mootoriga, millele on pandud suvaline karpa suvaliste düüsidega, olematu õhufilter, imeline sumpa, võibolla muudetud ülevooluava ja kindlasti veel midagi. Kas mootor on vähemalt tihe, st kolb-rõngad hiljuti vahetatud ja vändalaagrid tihedad?

Mingi traadi toppimine düüsi ei ole adekvaatne lahendus. Paraku on seis selline, et 2T mootorid on väga tundlikud karpa settingute suhtes, racing-olukorras vahetatakse düüse isegi välistemperatuuri muutumise tõttu, kui mootoris on kõik samaks jäetud. Antud olukorras saab sind aidata vaid konkreetse mootori/karpaga praktilisi kogemusi omava inimene või katse-eksitus meetod. Eelkõige peab aga kõik muu mootori juures korras olema, alles siis on mõtet karpa-süütega hakata jändama. Kui keegi on näiteks aga eelnevalt ülevooluaknaid kodusel teel ja omast tarkusest järgi aidanud, siis tõenäosus, et see aparaat kunagi normaalselt tööle hakkab, on väike.

Kasutaja Oldmoped on pikaajalise võrri-kogemusega, küsi temalt abi.

Tänud info eest.
Tegemist jah 2T mootoriga. Ma ise ei taha sellega üldse tegeleda, aga näen, et noorem vend ei saa asjast jagu ja lõpuks ei saanud ei mina, ei mu kaks krossisõitjast sõpra aru.
Düüs ja traat ei olegi adekvaatne lahendus, soovitati hetkeks proovida, kas midagi muutub. Loodan, et foorumikasutaja Sang ei arva, et ma puha saamatu olen ja niisama teen, mis pähe tuleb.
Mootor on tihe, vahetatud kolb ja silinder hoonitud, ülejäänud komponendid ei ütle mulle midagi, kas on seal algselt olnud või juurde lisatud. Peab eelmiselt omanikult uurima.
Tänud Oldmopedi kontakti eest.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”