Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
Re: Soome tsiklimehed
puna kirjutas:rainer300 kirjutas:vähemalt on kirjas kus kandis ta asub, mitte nagu mõnel on Helsinki ( see on suur ja lai ju) ja mis veel hullem ,Soome....
Helsinki käis vist minu pihta ja ma ei näe mingit vahet kus ma seal olen kui sõitmas käin.
See linn ei ole suur midagi vähemalt minujaoks ja jõuan seal poole tunniga igalepoole ka ühest otsast teise tiptunnil.
Helsinki-vanta-espoo see üks suur linn kõik ja kui sõita saab igale poole liikuda.
Ühest otsast teise küll üle 50km kas on seda palju?
Või tahab keegi mulle koju külla tulla, et täpset asukohta vaja?
ega pole vaja oma paha tuju foorumis välja elada
ssxs kirjutas:reinz kirjutas:keegi otaniemi kandis ka liigub?
ühendust saab numbril 0465 980 844tere reinz, ma küll ei taha oma saba kergitada, aga minu 1000 fazer võtab sama paljü kütust sajale kui sinu 600ne
![]()
![]()
mul on oma ratta kohta suht körge kulu jh, aga see rohkem ilmselt paremas randmes kinni, ja eks 1000-l kulub ka vähem jöudu et liikuda hästi
reinz kirjutas:puna kirjutas:rainer300 kirjutas:vähemalt on kirjas kus kandis ta asub, mitte nagu mõnel on Helsinki ( see on suur ja lai ju) ja mis veel hullem ,Soome....
Helsinki käis vist minu pihta ja ma ei näe mingit vahet kus ma seal olen kui sõitmas käin.
See linn ei ole suur midagi vähemalt minujaoks ja jõuan seal poole tunniga igalepoole ka ühest otsast teise tiptunnil.
Helsinki-vanta-espoo see üks suur linn kõik ja kui sõita saab igale poole liikuda.
Ühest otsast teise küll üle 50km kas on seda palju?
Või tahab keegi mulle koju külla tulla, et täpset asukohta vaja?ega pole vaja oma paha tuju foorumis välja elada
ssxs kirjutas:reinz kirjutas:keegi otaniemi kandis ka liigub?
ühendust saab numbril 0465 980 844tere reinz, ma küll ei taha oma saba kergitada, aga minu 1000 fazer võtab sama paljü kütust sajale kui sinu 600ne
![]()
![]()
mul on oma ratta kohta suht körge kulu jh, aga see rohkem ilmselt paremas randmes kinni, ja eks 1000-l kulub ka vähem jöudu et liikuda hästi
no lenduriks ma pole kunagi tahtnud saada õnneks,aga siin soomes pole võimalik ka 80 liikuda, keskmine ikka 100 ni 140 ja liigun enamus ajas ikka seljakotiga ja randmed saab timmida nii ja naa
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
No küsimus ei olnud minupuhul pahas tujus.
Lihtsalt siin on kauguse mõisted vähe teised kui Tallinna linnas ja sellega ära harjuda siis ei ole need vahemaad enam suured.
Küttekulu ei saa vist tsikliga väga arvestada see sõitmine rohkem rõõm.
olen saanud paagiga sõita nii 250km mis tundus seekord väga palju.
Üldiselt jääb 200km kanti.
Muidu kui ilm lubab võib kärutada küll.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
ma ei saa aru mis värk mul on,aga ma ei saa kuidagi üle 190km paagiga. tavaliselt jõuan kobadega helsinkist turku,viimaste reservi piiskadega
pyta kirjutas:ma ei saa aru mis värk mul on,aga ma ei saa kuidagi üle 190km paagiga. tavaliselt jõuan kobadega helsinkist turku,viimaste reservi piiskadega
Sa ju unustad pidevalt 6 käigu sisse tõmmata
puna kirjutas:Kiirus piirangud ju sellised, et üle esimese sisse ei saa.
sain üle esimese ja kohe jalamees!
-
rainer300 kirjutas:puna kirjutas:Kiirus piirangud ju sellised, et üle esimese sisse ei saa.
Lasid mootori piirajasse?
puna kirjutas:rainer300 kirjutas:puna kirjutas:Kiirus piirangud ju sellised, et üle esimese sisse ei saa.
Lasid mootori piirajasse?
poliisi radarisse....
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
ei kuues on ikka pidevalt,miks ma peaks seda unustama. aga loen siin,kuidas tonnised gixxeri mehed rahulikult 300km paagiga lasevad ja küttekulu on 6L kanti,sis mul kisub ikkagi 10L kanti
rainer sul see võrr läheb üldse esimesega nii palju,et poliis kurjaks saaks?
ma ju ütlesin ,et üle esimese käigu oli..... allatuult ja allamäge sain 157km/h .
-
krt mul läheb esimesega ka rohkem.
Mis neist kõrgematest veel saab.
300km paagiga no ma ei tea võibolla matkaseltskonnaga maantee peal see võimalik.
ma ei suuda end nii vaos hoida ilmselt, et paagiga saaks 300km kunagi sõidetud.
pyta kirjutas:ei kuues on ikka pidevalt,miks ma peaks seda unustama. aga loen siin,kuidas tonnised gixxeri mehed rahulikult 300km paagiga lasevad ja küttekulu on 6L kanti,sis mul kisub ikkagi 10L kanti
rainer sul see võrr läheb üldse esimesega nii palju,et poliis kurjaks saaks?![]()
Jep, tõsi ta on. 240 250km pealt viskab tule põlema, ja tule põlema viskad ja rahulikult põristad, saab veel 50km sõita.
puna kirjutas:krt mul läheb esimesega ka rohkem.
Mis neist kõrgematest veel saab.
300km paagiga no ma ei tea võibolla matkaseltskonnaga maantee peal see võimalik.
ma ei suuda end nii vaos hoida ilmselt, et paagiga saaks 300km kunagi sõidetud.
mul oli ka oma spidoka järgi mingi 180-190 aga ratastel ju hakkab suurematel kiirustel hullult valetama....
Heihei, laupäevaks kellelgi miskit söiduplaani on? Söber Snowhite tuleb külla ja siis oleks huvi miski tiir helsinki ümbruskonnas teha, ehk keegi kes vähe rohkem kohalikke teid tunneb viitsiks kaasa söitma tulla, stardikoht oleks Otaniemi
-
Kahjuks olen see nv eestis muidu võiks mõned kiiremad teha kui ilm lubaks, aga ilmselt ei luba ka ilm.
Märjaga sõitmas ei viitsi väga käija see pole eriline mõnu.
-
- Tsikkel: Honda CBR 1000RR Repsol 2008
- Asukoht: Martinlaakso, Vantaa, Soome, kodukoht aga Särevere, Järvamaa
- Kontakt:
reinz kirjutas:Heihei, laupäevaks kellelgi miskit söiduplaani on? Söber Snowhite tuleb külla ja siis oleks huvi miski tiir helsinki ümbruskonnas teha, ehk keegi kes vähe rohkem kohalikke teid tunneb viitsiks kaasa söitma tulla, stardikoht oleks Otaniemi
![]()
Kui laupäevaks midagi tähtsat ette ei tule, siis võib tiirutada küll!
Bike Beasts MCC
Veiko 0445588055, viis viis kuus kaks kaks viis kolm kuus (55622536)

-
- Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer
Kas keegi saab aidata üks polo käigukast üle lombi transportida.tooks ise sadamasse ja TLN sadamasse tuldaks vastu.0443480210.
-
Keegi sõitmas ka käib?
Eile oli super ilm jälle ja sai õhtul pikalt pimedas veel lastud.
-
rainer300 kirjutas:Kas keegi jagab ratta vero asjast?
Sellised andmed http://www.veronmaksajat.fi/omatveroasi ... utontuonti ehk üle 250 kuubikusel 6% ja üldiselt Soome maksudest - alla kerides leiad a sõidukite maksustamise lingi http://www.suomi.fi/suomifi/suomi/aihee ... index.html. Siin on mitu maksu lisaks maaletoomisele veel ajoneuvovero (1.perusvero, 2.käyttövoimavero) ja kütusemaks (polttoainemaksu).
-
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Kas keegi lähiajal oleks tulemas kaubikuga või järelkäruga eestist, kuhu custom ära mahuks? Teine variant, et ehk on kellelgi priskemat sõiduauto järelhaagist siin, mille võtaks sappa väikse maksu eest ja käiksin ise Tallinnas ära. Lihtne oleks ise ratas ratastel ju ära tuua aga krt tervis murtud ja käsi õlanärvipõletikuga peaaegu liikumatu....
upitaks teemat ja küsiks, kas keegi ka talvel kusagil puurimas käib uusimaal? Mõtlen siis endurot/krossi
Andke endast märku läbi pm-i
kas keegi homme vantaa rajale sõitma läheb. Ise olen peale kahte platsis. Seltsis oleks segasem
Neljap. oli päris palju rahvast kohal, parklas jäid silma ka paar eesti numbrit
-
Teema algataja
-
partyboy kirjutas:Tervitus.
on kellelgi äkki ketineetimis agrekaati laenata?
kaks haamrit,veits suurema paned keti vatsu ja väiksemaga needid teise poole ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.