Kawa zephyr 550
-
kalle
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
>Kusjuures klappe pidi sellel rattal veel iseäranis raske regullida olevat, >nt; tahtsin oma ratast viia ühte kohta, kui aga mees kuulis et tegu >zefiiriga siis ta loobus kohe üritamast ja soovitas mul edasi sõita
Hmmm..mind küll väga huvitaks, mis selle regulli nii keeruliseks teeb.
Ainuke asi, mis mulle pähe tuleb on just see teema, et plaatidega regulli korral on plaadi vahetuse jaoks vaja nukkvõll maha võtta.
Kui selle nö ühe koha puhul oli tegu tsiklite hooldust pakkuva kohaga, siis selline vastus on ikka sigasaatanast küll. See mees oleks võind sul vähemalt vahed üle kontrollida, saanuksid pildi ette. Aga soovitus lihtsalt edasi sõita, sest regull on keeruline...uskumatu!! Kui tegu lihtsalt tuttavaga, kellelt lootsid abi saada on lugu muidugi teine. Veits raske uskuda, et mõni hooldusega leiba teeniv nö koht võib sellist juttu ajada.
Lisaks sellele, et selline nukkade liigutamine on ju siiski parimal juhul veits tüütu võrreldes mõne teise regulliga.
Kk
Hmmm..mind küll väga huvitaks, mis selle regulli nii keeruliseks teeb.
Ainuke asi, mis mulle pähe tuleb on just see teema, et plaatidega regulli korral on plaadi vahetuse jaoks vaja nukkvõll maha võtta.
Kui selle nö ühe koha puhul oli tegu tsiklite hooldust pakkuva kohaga, siis selline vastus on ikka sigasaatanast küll. See mees oleks võind sul vähemalt vahed üle kontrollida, saanuksid pildi ette. Aga soovitus lihtsalt edasi sõita, sest regull on keeruline...uskumatu!! Kui tegu lihtsalt tuttavaga, kellelt lootsid abi saada on lugu muidugi teine. Veits raske uskuda, et mõni hooldusega leiba teeniv nö koht võib sellist juttu ajada.
Lisaks sellele, et selline nukkade liigutamine on ju siiski parimal juhul veits tüütu võrreldes mõne teise regulliga.
Kk
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.