Vihmariietus.

Äännn
Tsikkel: Kawasaki KLE500

Re: Vihmariietus.

Lugemata postitus Postitas Äännn »

tramm66 kirjutas:

Ise müün ja olen seda kasutanud ka (küll rinkal vihmasõidus) - vett peab, ei laperda ja seega tänavale peaks igati pro olema.

Aga Mati, see on ju tumedat värvi. Vihmakindlust võib tal isegi väga hea olla, aga mulle on turvalisus=märgatavus vihmas ka väga oluline. Minu KL500 esituli pole kõige eredam. Seetõttu tahan SPIDI kollast kombet. Proovisin Veltis SPIDI valget kaheosalist ka, aga see sobib ka rohkem rinkakombe või riiete peale, materjal mingi üsna õrn kummi, mida jalarauaga kohe rebestaks ja kui tahad sellist maanteel sõiduriietele peale panna, peaks saapad jalast ära võtma (see ei lähe mitte).
Mul plaan SPIDI kombekat ikka rohkem kui 1x aastas kasutada, tänavune suvi on ju lihtsalt väga eriline olnud, reeglina on vihma palju rohkem kui päikest.

Tööriistapoe kummiülikonda (u 112.- eeku maksis vist) olen jalgrattaga kasutanud ja niisama, aga selle sees läksin ma sama märjaks kui see vihma käes väljast oli. Ses mõttes nagu mõttetu. :D

Pyta, SPIDi omadel on ka tootekirjelduses kirjas, et max kiirus, millega ta vihmale vastu peab on näiteks 130 km/h. Oma kogemusest oma tsikliga ütleks, et räiges vihmas ja külmas eriti kiiremini ei tahakski, nähtavus on nii sant juba.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”