Fleim: politsei eest ära sõitmine
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Tarts kirjutas:Et see fleim juba niikuinii on, siis kärsaku, rsk!
Sepp, kogu lugupidamise juures, wickedi jutus on iva sees. Nii on! Kui ikka paugutada tahad, siis pole põhjust politseid süüdistada tagajärgedes. Sellele tuleks mõelda enne paugutamist. Ja nii roostes konksu, et ei näinud märki, my ass, ei usu isegi mu 13 aastane tütar, saati siis õpetatud-koolitatud inimene, kelle ülesanne ongi regulaarselt tähelepanematuid üles äratada. Ja loota, et korduv rikkumise puhul tehtaks naratades ja pisar silmanurgas erand lihtsalt selle pärast, et keegi on nii facking cool tsiklimees, on ikka lapsikult naiivne.
Ma ei ole ingel liikluses. Ka mina paugutan. Kes minuga sõitnud on, teavad, et paremasse pihku ma ei sülita ning nii mõnigi plastik kaotab mind silmist. Fakt on, et pea iga tsiklimees paugutab. Vahe on ilmselt arukuses või vedamises või mõlemas korraga. Kui ikka kiivri sees ei ole ja ingel järele lennata ei jõua - käi jala ja ära vingu, elu ongi selline. Ja kui laks käes on, siis kedagi kolmandat selles süüdistada on eriti lapsik.P.S. Minu viimane karistus kiiruse ületamise eest jääb eelmisse sajandisse...
oleks ma paugutada tahtnud siis ma ei kurdakski praegu aga mul alati joppab ikka mingitel kogematta hetkedel, kui nagu sihilikult teha siis ei torgi keegi. Tarts mul on muide päris enda ingel olemas võin välja laenata nüüd kus enam ise ei sõida mõni aeg
enda arust ma otseselt kedagi ei süüdistanud vaid niisama vingusin kõik kes mind platsile tahavad saata võiks minuga ühineda äkki siis saame mõlemad targaks ja oleme nagu mustertegelased pärast eesti liikluses
igatahes tänud selle eest et selles kurvas päevas muige näole tõite
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.