õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Harley Davidson VRSCDX 09
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
teeb siis nii, et pirita selver kell 20.00 kes veel maha jäid eelmisest tulge ka sinna
Raigo86 kirjutas:teeb siis nii, et pirita selver kell 20.00 kes veel maha jäid eelmisest tulge ka sinna
Nii on.
-
- Tsikkel: ZX600-D3 (ZZR600)
- Kontakt:
Sai ka siis esimest korda kambas sõidetud.
Tõenäoliselt vanade kalade jaoks oli suht aeglane sõit, aga mul oma 1000km'se staaži ja tühjaks voolanud tagumise amordiga oli ikka tegemist küll, et tempos püsida.
Kogemus oli muidugi kogemist väärt, niiet selles osas igati positiivne.
Samas.. uuele sõidule enne vist väga ei kipu, kui amort remonditud.. Vahest hüplikematel lõikudel oli perse rohkem õhus kui istme peal.
rattaid oli vist umbes 20 tuuri kui ei eksi:) sõit oli huvitav.. vahelduseks sai mindud ka ida poole teid uurima ja ei usu, et keegi pettuma pidi:)
tel: 56622443
Tibens-tobens sõit. Siinkohal vabandan keskonnakaitse ees, et ratas otsustas osa mootoriõlist tänavale lasta
-
- Tsikkel: Suzuki DR 650/Bmw R1200 GS/KTM
- Tänatud: 2 korda
Täitsa mõnus sõit,tempo oli täitsa ok ,korraks õnnestus isegi, tee täppiks sõita
Trassi lõpp, läks suht pimedaks ,vähe hägusema viisriklaasiga, rakse arusaada, kuhupoole nüüd kallutada tuleb ,õnneks hea jälgida essõitja tagatulesid.
Simpson Desert french line 2014 1100 sand dunes
Tasmania and australia east coast 10200km 14
Vetnam-Laos 3600 km 2013.
Tai-Kamboza-Malaisia-austraalia 2011-2013 20000km
Nordkinn-Nordkapp 2011
Ma oleks vbl rohkem kruisimist sisse planeerinud(seltskond oli ju kirju), kuid valguse kadumine sundis takka-ma ei tahtnud, et Maardu taga päris pimeda peale jääme. Samas mis me valetame, kõik ju teavad, et hooaeg läbi hakkab saama, tuleb natuke ka kallata
Hämaruse tõttu jäidki siiski need ägedad paelõhed seal nägemata Soovitan seal valges ära käia
Ja minu absoluutne lugupidamine kroomimehele, murdsid minujaoks nii mõnegi eelarvamuse
Vauuuu 4:)
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Sõitu ei saanud aga tore lugeda, et teistel häste läks - sai veidi sugulase/kasutaja "munk" abil ratast nokitud ja kas sa näe uskuge mind, mu numbrituli ei pimesta enam kedagi.
Loodetavasti paraneb selg ka ära ja saab varsti ikka veerema.
Vb teen väikse v-log i sellest, mismoodi sai numbrituli lahendatud.
Irvv - algul ise ka ei uskund, et nii hele on ledidega - aga eile õhtul kui maja ees vaatasin kell 2100 paiku sis oli veits tunne jah, et keegi näitab taskulambiga silma
PS: õhtuse sõidu aega peaks ikka varasemaks sundima veidi - eile oli õues pime juba alates 2015 . Päike loojub ju juba kella 2000 st .
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Hei, täna leidub tiirule minejaid ? Käed kohe sügelevad lenksu haarama..
võiks ikka sõitma minna, eile kahjuks ei jõudnud. pakuks välja sama koht mis eile järve selveri statoil ja kui rahvas tahab kellaaega varemaks siis pakuks välja 18.30 tööinimesed tahavad ka jõuda. ok
-
- Tsikkel: Midnight Star XVS1300A
Janek85 kirjutas:Ma oleks vbl rohkem kruisimist sisse planeerinud(seltskond oli ju kirju), kuid valguse kadumine sundis takka-ma ei tahtnud, et Maardu taga päris pimeda peale jääme. Samas mis me valetame, kõik ju teavad, et hooaeg läbi hakkab saama, tuleb natuke ka kallata
![]()
Hämaruse tõttu jäidki siiski need ägedad paelõhed seal nägemataSoovitan sel valges ära käia
Ja minu absoluutne lugupidamine kroomimehele, murdsid minujaoks nii mõnegi eelarvamuse
Tore, et viltu ei vaadatud - eks me kõik ju siiski ju ühise nimetusega liikumas - tsiklid
siin kaks päeva teiega sõites sai teada mõnusaid teid, mida pole ise kulgenud.. eks liitun teinekordki Tänane sõit jääb küll vahele - naine juba vaatab, et mis värk on.. kodus ei ole üldse õhtuti näha
Kui keegi soovib tulevikus seljakotina kaasa sõita, siis andke aga märku - hea meelega sõidutan.. üksi ongi kuidagi lahja tunne kui keegi ümbert kinni ei hoia.. ja oma naist ei õnnestu kuidagi sõitma meelitada... - kujutate ette - mõnele ei meeldi tsiklisõit.. imelik mõelda kohe :P:P

Yamaha Midnight Star XVS1300A
Võiks teha miski kontrollaja ka kuskil mujal ja hiljem: näiteks kell 20.00 kuskil, näiteks Viimsi kaubanduskeskuse kõrval Nestes? Oleks sõidu planeerimisel väike väljakutse ja saaksid hilisemad (kroomi)vennad ka kaasa...
Noo kuidas siis jääb ? Tean enda aega planeerida.. Järve on minu meelest kõige meeldivam koht. Aga eks valdav enamus loeb.
endalgi oleks hea teada mingit muud aega ka kuna 18.30 väike kokkusaamine.. kuigi kaua ei tohiks minna, aga ei ole kindel, et 19 ajal järvele jõuaks...
Kohal, nõks hilinen
Jätkem jah 18.30 Järve Stat....liitume ka kahekesi sõbraga siis sinna, vbla 10 min. viisakat hilinemist
jäin ka mingi 15min hiljaks ja jäingi maha.. aga õnneks oli seal veel rahvast nii, et läksime vastu ja kohtusimegi:)
Sai ka bikedel rahvast Statis tervitatud ja siis neljakesi metsaradedel mütatud. On ehk teinekord mõni enduurokas veel huvitatud
Ja millal rahulikku sõit saab?
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
kaoz kirjutas:Sai ka bikedel rahvast Statis tervitatud ja siis neljakesi metsaradedel mütatud. On ehk teinekord mõni enduurokas veel huvitatud
Ja millal rahulikku sõit saab?
Äkki järgmiseks nädalaks planeerida midagi lahedat - kuhugi kindlasse kohta veeremist?
Või lausa nädalavahetuseks vms. Nu näiteks 1 ööbimisega või siis nii, et hommikul varakult minema ja õhtul hiljem tagassi.
Umbes, et avasta eestimaad sõit vms. Et 2 paagitäit päeva peale peaks kannatama vast iga mehe/naise taguots ää sõita, kui ilma ja tahtmist on.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Tänx kutid, et eile tapsite kaifi
Sõidan lõtva 140-ga.. pole probleem ka 160-ga sõita ning nagu eile näha, siis ka 200 pole mingi probleem.. väikse boonusena veel mõni koht kus sai mõlemad rattad maast lahti hüpatud Täiega kaifisn eilset sõitu, kuni te Kaberneeme ristis lihtsalt õhku haihtusite.
Siitpoolt minu respect Venuse venelastele, kes küll eputavad ja trikitavad ratastega tee peal, aga never ever ei jäta oma kaaslasi maha!
amzu kirjutas:Tänx kutid, et eile tapsite kaifi
![]()
Sõidan lõtva 140-ga.. pole probleem ka 160-ga sõita ning nagu eile näha, siis ka 200 pole mingi probleem.. väikse boonusena veel mõni koht kus sai mõlemad rattad maast lahti hüpatudTäiega kaifisn eilset sõitu, kuni te Kaberneeme ristis lihtsalt õhku haihtusite.
Siitpoolt minu respect Venuse venelastele, kes küll eputavad ja trikitavad ratastega tee peal, aga never ever ei jäta oma kaaslasi maha!
eks olid nii kaugele maha jäänud et arvati et pöörasid ära, mind oodati küll iga kord järgi
ja lasnamäelt veenuse ette sõita ja tagasi, annab ikka maha jääda
AVarik kirjutas:amzu kirjutas:Tänx kutid, et eile tapsite kaifi
![]()
Sõidan lõtva 140-ga.. pole probleem ka 160-ga sõita ning nagu eile näha, siis ka 200 pole mingi probleem.. väikse boonusena veel mõni koht kus sai mõlemad rattad maast lahti hüpatudTäiega kaifisn eilset sõitu, kuni te Kaberneeme ristis lihtsalt õhku haihtusite.
Siitpoolt minu respect Venuse venelastele, kes küll eputavad ja trikitavad ratastega tee peal, aga never ever ei jäta oma kaaslasi maha!eks olid nii kaugele maha jäänud et arvati et pöörasid ära, mind oodati küll iga kord järgi
ja lasnamäelt veenuse ette sõita ja tagasi, annab ikka maha jääda
Ei olnud eriti sellist hetke, kus ma eessõitvaid rattureid oleks silmist lasknud. By the way.. ma ei olnud üksi kes maha jäeti.
Mis venelastesse puutub, siis igal pool annab ära kaduda ja maha jääda, seda veel eriti linna vahel kus on palju valgusfoore
Kaks ratast jäi jah peale ristmikul ringipööramist maha ning me proovisime teise musta Fazeriga teid järgi oodata kuid siis vaatasime, et ise maha ei jäeks kuna sellisel kiirusel vahet järgi teha pole lihtne. Eile oli jah kuidagi ilma pausiteta ja ühe hingetõmbega Kaberneeme tippu sõit. Paaril korral kui ennem olen sõitmas käinud siis sellist lammutamist pole olnud. Aga noh, "töö sektsioonides" kellele metsarajad, kellele rahulik tiksumine...
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
kas te olete kõik siin debiilikud koos v,et kirjutate neid nreid siia ja keksite?
ostke omale ajud õige ajaviiteks.
kas on vaja mõnele uudistelehele mõnda viidet siin selle lehe kohta kus kari lambaid kõvatab?
mõelga ka kui keegi kasti sõidab ja uudistesse satub ja millised kommentaarid hakkavad tulema ja kui palju seda foorumit seal näidatakse?
kõvatage naabrimehega koos,aga nii,et ei jääks sellest netti yhtegi jälge!
siin foorumis ei saa nende numbritega m**n* pikkust juurde ausõna.