õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
kui ilm peab, võiks isegi õhtupoole väikse kulgemise teha:)
tel: 56622443
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Näiteks siis pool seitse õhtul. Ja kohaks... umm... järve statoil, nagu viimasel ajal kombeks?
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Küsimus nendele kes siin viimasel ajal õhtuti tiirutamas on käinud!!! Kas enamus sõidavad valge st. värvitu visiiriga või saab mingi kindla kellaajani värviliste visiiridega ka sõita nii, et midagi ikka näeb ka?
-
- Tsikkel: Suzuki DR 650/Bmw R1200 GS/KTM
- Tänatud: 2 korda
meph kirjutas:Näiteks siis pool seitse õhtul. Ja kohaks... umm... järve statoil, nagu viimasel ajal kombeks?
Hea mõte ,kuniks veel ilma on, tuleb viimast võtta
Simpson Desert french line 2014 1100 sand dunes
Tasmania and australia east coast 10200km 14
Vetnam-Laos 3600 km 2013.
Tai-Kamboza-Malaisia-austraalia 2011-2013 20000km
Nordkinn-Nordkapp 2011
-
- Tsikkel: GSX-R 1000 K3 / Warrior
müristaja kirjutas:Küsimus nendele kes siin viimasel ajal õhtuti tiirutamas on käinud!!! Kas enamus sõidavad valge st. värvitu visiiriga või saab mingi kindla kellaajani värviliste visiiridega ka sõita nii, et midagi ikka näeb ka?
Võtan siinkohal sõna, kuigi viimasel ajal pole väga tiirutamas käinud.
Sõidan 99% ajast musta visiiriga, hämaras-pimedas on ikka väga ebamugav. Kui sõidud algavad kuskil 19 ajal ja arvestades, et 20.30 on juba suht hämar, siis soovitaks igaljuhul valget visiiri.
-
- Kontakt:
Ei oska kommenteerida väga, mul on Schuberthi kiiver, millel on sisse integreeritud visiir Hetkel enam ei mõtleks ka sellise kiivri ostmise peale, millel sellist mugavuslisa pole olemas. Siinkohal väike reklaam ka vahele, et bikepointist saab NZI kiivreid, millel on kah toonitud lisavisiir sees, suht mõistliku hinnaga ja lisaks veel üle keskmise kerged võrreldes ülejäänud turulolevaga.
Kumb siis plaanis: rahulik või mitte rahulik?
Sõidan Freewindiga ja see pigem rahulik, samas start jälle mul pmlt ukse taha planeeritud
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
Kuna olen uus tegelane, siis tulen piilun sõitjad ära, eks siis paistab, kas sõidan kaasa.
-
Teema algataja
Sõidaks ka pigem rahulikult täna
Tundub, et pool7 järve stat jäi paika.
täitsa okei sõit oli täna.. mõned peatused, rahulik tempo.. ja ikkagi pikivahe:P
Täitsa mõnus sõit jah, aga pikivahe jah, nagu Raino mainis. Homseni
-
- Tsikkel: Suzuki DR 650/Bmw R1200 GS/KTM
Käidud ,väga mõnus ,suht rahulik tempo, ning mõnusalt kurvilised teed
Aga jah ,et see väike juhtus ,tuleks jälgida, rohkem malelaus sõitmist, piisava pikkivahega,õnneks rattastel ,midagi väga suurt ei juhtunud ,ning inimvigastused peagu olematud ,asjaga tegeleb edasi kindlustus.
Simpson Desert french line 2014 1100 sand dunes
Tasmania and australia east coast 10200km 14
Vetnam-Laos 3600 km 2013.
Tai-Kamboza-Malaisia-austraalia 2011-2013 20000km
Nordkinn-Nordkapp 2011
väga mõnus kulgemine, kui kõik kulgemised sellised välja näevad siis peaks kõigist osa võtma. Aga eks kogemusest õpitakse, kõigil võib juhtuda. See err oli ennegi natuke kõver, nüüd saab vast kindlustus rahadega kõik korda, seega kõige kehvem see lugu ei olnud.
-
Teema algataja
Väga mõnus sõit oli.
Oletasin, et tulevad mõned rattad kohale- aga lõpuks oli neid niipalju, et järve statoil oli rattaid täis
Ilmselt oleks mahtunud veel, aga küllaltki palju rattureid oli.
-
- Kontakt:
Heh... tore kui sõit meeldis Polegi ise varem niiviisi rahvast ringi vedanud
Vähemalt nii suurt gruppi mitte.
Minugi poolest mõni teine päev jälle.
Kahju jah, et selline intsident sattus vahele. Kuigi tagantjärele mõeldes ristmikult vasakule keerates ma juba kartsin, et midagi juhtuda võib... ise küll rohkem mõtlesin selle lahtise kruusa peale mis ristmikul oli. Oleks pidanud vast pikemalt seal ristmiku peal seisma ja rahvast ootama, mitte tagasi ratta juurde kõndima.
p-4 kirjutas:Käidud ,väga mõnus ,suht rahulik tempo, ning mõnusalt kurvilised teed
![]()
Aga jah ,et see väikejuhtus ,tuleks jälgida, rohkem malelaus sõitmist, piisava pikkivahega,õnneks rattastel ,midagi väga suurt ei juhtunud ,ning inimvigastused peagu olematud ,asjaga tegeleb edasi kindlustus.
Mis juhtus täpsemalt?
-
Teema algataja
Tänane ilm tundub et soosib bikereid, et teeks kell 19.00 Järve Statoilis algust. Või veidi hiljem ja kuskil mujal, äkki saaks jälle suurema pundi kokku(20+ ratast)
Midagi hullu ei juhtunud jah õnneks, lihtsalt üks mees kulutas rehvi ja teine kulutas palstikut kiitus veelkord vedajale hea sõidu eest
-
- Tsikkel: Midnight Star XVS1300A
Päikest kõigile
jah sõit oli teiega päris hea.. tee oli päris hea kurviline.. tõenäoliselt jäi see tee mul hetkel GPS-i ka sisse.. tuleb see tee veel kord üle vaadata
ma olin siis see ainuke kroom pundis.. aga tuleb mainida, et pärast teiega sõitu täitsa nautisin omas rahulikus tempos üksi kodupoole kulgemist tagasi Laulasmaale

Yamaha Midnight Star XVS1300A
-
Teema algataja
Kas täna ka keegi sõitma läheb, hea meelega osaleks ka aga oskused pundiga sõidul puuduvad. Igapäevaselt sõidan pisikesi vahemaid kooli ja tagasi, kui ilm lubab, ning harjun alles Tallinna liiklusega:) Seega pigem oleks kellelgi seljakoti eest. Ning järgneval korral ehk veeretaks end ise rattaga kohale,kui rahulikumaks sõiduks läheb.
Parameetrid just suured pole: kaalu suts üle 50kg.
vahher kirjutas:Tänane ilm tundub et soosib bikereid, et teeks kell 19.00 Järve Statoilis algust. Või veidi hiljem ja kuskil mujal, äkki saaks jälle suurema pundi kokku(20+ ratast)
keegi juba pakkus koha välja:)
Ma usun ,et keegi vist väga hea meelega endale seljakotti ei võta kui tuleb sarnane sõit. Võtab seljakott selle kallutamis rõõmu ära.. Kuid mine sa tea..
..::Kaili::.. kirjutas:Kas täna ka keegi sõitma läheb, hea meelega osaleks ka aga oskused pundiga sõidul puuduvad. Igapäevaselt sõidan pisikesi vahemaid kooli ja tagasi, kui ilm lubab, ning harjun alles Tallinna liiklusega:) Seega pigem oleks kellelgi seljakoti eest. Ning järgneval korral ehk veeretaks end ise rattaga kohale,kui rahulikumaks sõiduks läheb.
Parameetrid just suured pole: kaalu suts üle 50kg.
Mul näiteks nii raske ratas, et kallutamisest täit rõõmu nigunii ei saa, niiet kui peatuskohad teada ja esikohtadele ei pretendeeri saaks ka vähe aeglasemalt sabas sörkida ja ka seljakotti vedada.
-
- Tsikkel: Midnight Star XVS1300A
Päikest Kaili!
Mina võin võtta sõitma küll.. mul selline kulgemise riist - kroom Yamaha Midnight Star.. aga seda mugavam seljataga kaasa sõita ka on
Nii et sul tekib juba valikut, millisele tsiklile istuda

Yamaha Midnight Star XVS1300A
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Kontakt:
Andrest julgen soovitada küll ja kallutamisest ka ilma ei jää.
Andrez, kas oled ratast vahetanud?
http://www.animalistika.ee
Kui täna neid kes seljakoti on nõus kaasa võtma on rohkem siis tuleksin hea meelega ka õhtusele sõidule kaasa.
Honda CBR600F 1990 "Põdravikat"
Piaggio Typhoon
BMW R1100S
Honda CBR1000F 1987
Aplilia SL1000 2003 Falco
Honda CBR1000F 1987
Keeway Zahara
Xmotos XB88 250cc
Asix Lizzard 250CC
Honda Pacific Coast 800 1991
Kas plaan on äkki teha kuskil hiljem mingi vahepeatus, kuhu kannataks ronida? Nii kella 20.00 paiku? Näiteks kuskil idapool kesklinnast?
Raigo86 kirjutas:võtaks ka vast sappa aga tundub et saba kadunud :d
Aga asutame uue saba? Kella 20.00 kuskil, näiteks Pirita Selveri Neste? Või kuskil linnapool parem?