Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Re: Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?

Lugemata postitus Postitas KIBU »

tommy975 kirjutas:
poison kirjutas:
tommy975 kirjutas:

No eks ma siin oma kandis ikka vaikselt sõidaks ka aeg-ajalt 200+km/h.Võõras kohas väga ei julge kuna neid mente on nagu "s***a" igal pool.
Seega mu esialgne plaan osta R6 lähebki vist käiku... :) Tuleb nüüd hakata nillima neid,et kus saab korraliku ja odavalt.

Kus see sinu kant on, tean lapsed eemal hoida.

Lasteaedade, koolide juures hakkan kohe kindlasti 280km/h sõitma,eriti seal kus on palju rahvast.Bussist väljuvate inimeste juures sõidan nii kiiresti kui võimalik,kui tramm on peatunud ja rahvas tuleb välja, siis tuleb kiirendada nii, et enne neid jõuad jms.(sinu loogika järgi?) :roll: :lol: :lol: :lol: Ei tea kuhu sellise mõistusega jõuab...

Ega nüüd nii napi mõistusega ka ei saa olla,et alevis/linnas hakkab (eriti veel algaja) sõitma 200+km/h
Aga eks ma postitan kunagi siia tulemuse mitu inimest (eriti veel last) olen saanud alla ajada.

...eks see su vanusest tingitud ja loodan et ajapikku seis paraneb ja kindlasti pole minu arvamuse avaldus viisakas a siiski tommy sa oled ikka täiesti lollakas mu meelest
ära ironiseeri nagu retard kuna su mõttetegevus on liiga pinnapealne et teiste postitusi mõista ja selline rumala huumoriga irooniline vastus kõlab topelt lollina.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”