Mootorratta rehvid

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Re: Mootorratta rehvid

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Aris kirjutas:
kevin1995 kirjutas:

Selle rehvi plussid-miinused?

Maxxis M6103 Promaxx ( http://www.rehvipost.ee/?p=1&id=6&action=1217 )

endal selline all, 150 lai, pidamist on omajagu ka külmaga, kuna ta on mingi cruiseri/chopperi rehv, siis erilisi kallutusomadusi rehvilt ei looda.
Märjaga pole veel proovida saanud. Esimese 500 kilomeetriga paistan rahul olevat.

Nüüdseks paar tuhat läbitud selle rehviga ning külmemate ilmadega (nagu praegu +10 - +15) on rehv sõidetav, kuid väga palju ma talt ei looda. Niiskel asfaldil otse sõites punn põhjas (57 kw) kipub vahest lihtsalt tühja käima. Pidurdamine märjal asfaldil ainult tagaratta abil on isegi üllatavalt hea. Kallutada ei julge, sest tundub nagu rehv oleks plastist (ega mulle väga paatidega kallutada ka ei meeldi ning seega on rehv servadest üsna "uus"), vasakpöördega peateele keerates viskas saba risti ette. "Chicken stripes" oli mul mõlemast servast ligi 1cm, oleks pidanud suvel need servad korralikult ära sõitma :x, siis oleks vast praegu ka olukord veits parem.

Arvestades sellega, et rehv maksis 1000 eek ning pakub läbisõitu ilmselt väga palju, siis minu rahuliku iseloomuga masinale on sellest küll ja küll.
Kui endal pea otsas ja natuke külmema närviga, siis kannatab kulgeda, kuid järgmisel rehvivahetusel, kui rahakott kannatab mõtlen natuke pikemalt see 500 eek rohkem investeerida ja natuke kindlamalt ennast märgades/külmades oludes tunda.
Baigilisele alla ei paneks, chopper/cruiser/lahjema klassiku tüüpi rattale küll.

Edit: Maanteel laugemad kurvid paduvihmas hakkas praegu saba loopima (väljas oli 19 kraadi sooja), Tln-Tartu Maantee pealt maha keerates Opeli ringi poole läks mul masin selles lauges kurvis ca 80 km/h kiiruse juures lappama, õnn, oskus või kuratteab, mis mind tagasi tõi. Kuiva ilmaga OK, märjaga ja külmaga alla igasugust arvestust. Ei teagi palju täpselt sõidetud, kuid miski 5-7tkm ning keskelt suht sile juba, burni teinud pole, sõidustiil üsna agressiivne.

Viimati muutis Boobush, 12 Juul 2011, 14:29, muudetud 2 korda kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”