Raskele endurole rehviotsing
-
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Raskele endurole rehviotsing
Piipz kirjutas:140 läheb su TDM-le alla nii, et silm ka ei pilgu, ära selle laiuse pärast nüüd küll muretse. Usu mind
Minu katoomeril (950 adventure) käis ka 140 alla ja midagi kehvemaks küll ei läinud. Offroadil vaat et paremakski.
Kui sa tahad, et laiuse pärast su ratas rohkem "pimp" välja näeb, siis sul on vale ratas.![]()
Välimus on savi. Mul on lihtsalt praegu hea võrrelda TDM900 5" veljele pandud 150/70 Anakeed ja TDM850 4" veljel olevat 150/70 K60't. Viimane on ikka silmnähtavalt ümarama profiiliga. Samuti on tunduvalt ümaram DL650 4,25" veljel olev 150/70 Trailwing, aga see võrdluseks hästi ei kõlba sest on praktiliselt uus. 950 Kadeemil on vist 4,25" tagavelg? Ma pole päris kindel kas 140 on turvaline, sest 160/60 mille alt ää võtsin olid kulumata ribad servades, kuigi ma ei tea kuidas eelmine omanik sõitis. 150/70 Anakee olen servani sõitnud ja isegi natuke üle (peale asfaldisõitu on näha, et rehvi külgedel on protektorist väljaspool puute/kulumisjäljed). Äkki krt jääb 140 kitsaks ja ükskord lihtsalt lõpeb protektor otsa, kuigi üle jalaraua ei kalluta? Tahaks ikka palju ilusaid aastaid veel sõita
Ees võin 120/70 (80) kindlasti kitsama 110/80 vastu vahetada, sest servad on kulumata.
Targemad andke nõu!
--
Vallo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.