Raskele endurole rehviotsing

Kasutaja avatar

jUHO

Re: Raskele endurole rehviotsing

Lugemata postitus Postitas jUHO »

Kärn muster peab kruusal ja muudes ekstreem tingimustes kindlasti paremini, kui nn "kalasaba" muster.

:nono: Millest küll selline julge väide? Ja mis kaalu rattaga?
200+ kg sõites julgeks pigem vastupidist väita. Aga no ma pole eriti ekspert või spetsialist ka. Lihtsalt töristan ja katsun mitte viriseda. Mõne tehtud ringi põhjal tunduvad osad rehvid lihtsalt rohkem väsitavad oma kohati kontrollimatu külgsuunalise läbinihke tõttu ja sellise nihke "kingib" pigem klots kui kalasaba.
Hea rehv on kindlasti oluline, kuna see on ainus asi, mis juhi plaanide elluviimist üldse võimaldab. Samas vähemalt üle poole mustri rehvi ei jõua kogu aeg all hoida. Seega olen isiklikult kaldunud seda teed, et eelistan esimest, see olgu HEA. Tagumise libistab niikuinii läbi. Esimene rehv hoiab kukkumise vastu, tagumine rehv veab läbi. Valik seega pigem kauem kaevata ja maakerast välja tirida kui kukkuda.
Siin teemas on mainitud K-60 rehvi. See on mu meelest parimast parim!!! pidamine, hind ja kestvus. SUPER REHV!!! Vahepeal olid tehasel mingid jamad ja saadaval polnud.
Alternatiivid k-60-le ei ole nii kestvad vaid kuluvad kiiremini ära. Tihedamaks minnes tuleb Tourance, mis on aga täitsa pussu märjale mudale (kuigi kruusa hoiab päris kenasti ja kilmeetrit kestab). hõredamas otsas tulevad mingid TKC või karoo-T või mitase E-10, aga nende kesvus on täielik huumirikool. vastavalt mainitule 2200km, 2500km ja 5500km. K-60 seevastu suutis kanda ca 12000km! vau!

Kordaminekuid soovides ;)

jUHO @ 1200gs, 300exc

MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”