28.-29.08.2010 Motorbike Race 2010 Kacergines!

Kasutaja avatar

allan777
Tsikkel: BMW S1000 RR
Tänatud: 2 korda

Re: 28.-29.08.2010 Motorbike Race 2010 Kacergines!

Lugemata postitus Postitas allan777 »

raamat indeed :D
aga väga vahva lugeda.
mainin ka ära, et Kiku tegi supersõitu. oli Superstockis esimene ja ja Superbike arvestuses 3-s :D. Oleks võinud ka Superbike teise ära napsata aga see oleks mõttetu risk olnud kuna ametlikku üldarvestust ei peetud. nii et, 600-sega pühiti päris mitmel superbike sõitjal hea tuju minema ja seda rajal kus 1000-stel on suur eelis :D. tulemus- Kiku on Balti meister :)
Tomi tahaks kõvasti kiita, rasketes tingimustes ikka väga väga hea sõit.Kui Tom kõvasti trenni teeb võib hakata varsti baigi peale mõtlema ja rehvide lappamist ei oleks toimunud kui Tom oleks kohe mu nõu kuulda võtnud- ma ütlesin, et pane rahulikult vihmakad alla kuna tagumine osa ei kuiva ära sinu sõiduks :). slikkidega oleks Tomi olukorras võinud sinna rajale minna ainult keegi kellel on seal väga suur kogemus.
üritus oli tõesti vahva ja korraldus täitsa tasemel, see aasta õnneks pääseti ka ilma suuremate õnnetusteta.
infoks veel niipalju, et osaliselt on rajal ka uus asfalt- tagumine raja allosa (alates sellest kurvist kus rada mäest alla läheb peale starti kuni raja tagaosas oleva esimese järsu mäkketõusu eelse kurvini), parandatud oli ka natuke turvalisust. sõitsin autoga raja läbi ja minu arust oli rada kõvasti paremas olukorras kui 2008 kui seal sõidetud sai.

Viimati muutis allan777, 31 Aug 2010, 22:00, muudetud 2 korda kokku.
BMW S1000RR by alphaRacing; 192 hp from rear wheel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”