õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
mihkel27 kirjutas:Sõidaks ka meeledi. Kuid kui sõiduks läheb, siis hõigake aeg ja koht enne õhtut üles, muidu ei jõua plaanidesse lisada jälle.
Kesklinn jah sellisel kellaajal pole vist sobivaim kogunemiskoht.
Aga tulge kogunege siis Kehras mul ka siis hea lähedal tulla
oxide kirjutas:võiks ju sõita küll aga viru ringil koguneda on küll veits mõtetu.gruppiga läbi linna suht tüütu sellisel ajal sõita.
Viru ring on põuseritele
Mingid Laagri Statoilid ja Ülemiste Nested on ka alati okeid olnud ju.
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Eitea... ei tunne ennast erilise põuserina ja samas ei tea ka ühtegi teist kohta, kuhu praktiliselt suvalisel kellaajal sõites võib tuttavaid tsikliste kohata.
Kui keegi oskab mõne muu sarnase koha välja tuua, olen üks suur kõrv
Aga eks pakkuge siis ise siin mingi parem koht ja kellaaeg välja, kui minu pakutu ei sobi.
Pakun välja Laagri Statoili ja kell 19.00 - selleks ajaks peaksid kõik tööinimesed ka vabalt kohale jõudma!
-
- Tsikkel: Buell CityX
Kindlate kogunejate kamp hakkab vaikselt paika loksuma. Äkki võiks googlegrupi meililisti teha
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Let me guess - kahtlaselt selline suure pensukuluga õhtu tahab jälle tulla v.
iga postitaja nimes on kas R võ RR või mõnel RRRRR.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
no kus need sõitjad eile olid , kurva , pole peale Pärnu võistlust sõitnudki , sai tsikilit lapitud peale 2 aga tegin siiski närvirahustuseks ühe väikse tiiru eile ära. Täna kahjuks ei saa.
tel.56 452 700
Kaks suve juba üksi (või seljakotiga) teedel ringi vuranud, tuleks prooviks täna selle grupisõidu ära.
Seda muidugi juhul, kui ikka soovite algajale väikseid näpunäiteid anda ja päris paugutamiseks ei lähe.
Ette tänades
-
- Tsikkel: Kawasaki zx10r
- Kontakt:
Tundub, et on väike plaan kaaaa täna teiega liituda
Täiuslik hullumeelsus ja täiuslik ettevaatus on üks ja seesama!
uskumatu, aga pena pritsung ei võta järgi. kaitsmed korras, ühendused korras.
teab ehk keegi mida vaadata/kontrollida?
asun kesklinnas,
58358385
Edit:
Kontrollisin elektrilist poolt. 12,5v jõuab ilusti pumbani.
süüde sisse, käib relees klõps, 12v tuleb pensupumbale peale ning 5 sec pärast käib veel üks klõps relees. vool kaob (jääb ehk 2,5v peale tiksuma).
homme plaan bensupump küljest võtta.
R-isid jagus täna, suht kiire sõit. Õnneks mu mikromootor väga pikalt maha ei jäänud:D
Nägin, et pilti tehti. Kas need ka internetti lekivad?
-
- Tsikkel: Kawasaki zx10r
- Kontakt:
vamps kirjutas:Nägin, et pilti tehti. Kas need ka internetti lekivad?
Pildid ikka tulevad.. natike kannatust
Teistele tänud - lahe seltskond, lahe sõit, lahe teekond
Nii siis... siit leiate klõpsitud pildid: http://nagi.ee/photos/bande/sets/283329/
Täiuslik hullumeelsus ja täiuslik ettevaatus on üks ja seesama!
päris palju rahvast ehk siis oli jah vist päris tore sõit.. äkki homme jälle? või noh, täna:)
tel: 56622443
Mingi hetk oli tsikleid 20, aga minu arust tuli lõpus veel mõni juurde
Sõit oli mõnus-rahulik.Kahju et nii vara pimedaks läheb.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
freebase kirjutas:uskumatu, aga pena pritsung ei võta järgi. kaitsmed korras, ühendused korras.
teab ehk keegi mida vaadata/kontrollida?
asun kesklinnas,
58358385Edit:
Kontrollisin elektrilist poolt. 12,5v jõuab ilusti pumbani.süüde sisse, käib relees klõps, 12v tuleb pensupumbale peale ning 5 sec pärast käib veel üks klõps relees. vool kaob (jääb ehk 2,5v peale tiksuma).
homme plaan bensupump küljest võtta.
Natuke vales kohas on sul see teema!!!!
-
- Mode
- Kontakt:
freebase kirjutas:pidin eile sõitma tulema, aga selle jama pärast ei saanudki.
aga hädakisa/abipalve ikka vales kohas ju.
pole see koht kus abi küsida või sellist mure kurta, et nõu saada - see ikka tech osa alla - seda palju targemad loevad ja kommivad kah.
A'la dr Neeme jne.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
-
- Kontakt:
Snowhite kirjutas:freebase kirjutas:pidin eile sõitma tulema, aga selle jama pärast ei saanudki.
![]()
pole see koht kus abi küsida või sellist mure kurta, et nõu saada - see ikka tech osa alla - seda palju targemad loevad ja kommivad kah.
A'la dr Neeme jne.
Kui tehniliseks jutt juba läks, siis mainiks nii info mõttes ära, et härra snowhite taga on pimeda ajal päris halb sõita. Miskipärast sirab numbrimärgituli numbrimärgi asemel hoopis taga sõitjale otse silma Ma veidi imestan, et sellega sind maha pole härra politsei poolt võetud. Kipuvad teised päris agaralt neid numbrimärgitulesid nillima.
-
- Mode
- Kontakt:
meph kirjutas:Snowhite kirjutas:freebase kirjutas:pidin eile sõitma tulema, aga selle jama pärast ei saanudki.
![]()
A'la dr Neeme jne.Kui tehniliseks jutt juba läks, siis mainiks nii info mõttes ära, et härra snowhite taga on pimeda ajal päris halb sõita. Miskipärast sirab numbrimärgituli numbrimärgi asemel hoopis taga sõitjale otse silma
Ma veidi imestan, et sellega sind maha pole härra politsei poolt võetud. Kipuvad teised päris agaralt neid numbrimärgitulesid nillima.
hmm - oleks kellelgi videot või pilti, krt tahaks ka näha, mismoodi paistab öössel tagast.
Aga imelik see värk - mul on 4 led-i ja need on pandud poole võimsuse peal põlema (loe pandud oluliselt madalama pingega kui nominaal) et kas peaks peasid natuke liivapapriga üle käima, et rohkem hajutaks või on taganumber lihtsalt nii järsu nurga all, et peegeldab sealt pealt silma inimestele...
-
- Tsikkel: Yamaha GTS 1000
- Tänatud: 6 korda
nja, hakkas ka silma- võib olla varjav liist ette panna või siis kleepsuga tihend.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Kui sa paned oma 4 ledi numbrimärgiga võimalikult väike nurga alla siis valguse peegeldus(numbrimärgist) peaks langema su tsiklist tahapoole kuni paar m.
-
- Mode
- Kontakt:
makuke kirjutas:Kui sa paned oma 4 ledi numbrimärgiga võimalikult väike nurga alla siis valguse peegeldus(numbrimärgist) peaks langema su tsiklist tahapoole kuni paar m.
nurk on heal juhul 15 kraadi praegu, seda siis led/numbrimärk - aga mul on tänu sabaotsa ehitusele taganumber võrdlemisi suure nurga all tee suhtes. Peaks õhtul pimedas täna ise vaatama, kuidas asi on - õiendada sain ma eelmine kord vastupidise asja pärast, et led-id ei anna piisavalt valgust sinna peale.
üritan täna õhtul ää vaadata - vb tõesti veits miskit nendega peale hakkama - üks variant ka see, et ledid ühe külje pealt veidi värviga kokku teha, siis on valguspeegeldus ka ainult teisele küljele.
vtb. - väga sori, et teiste silmakesi pimestasin õhtusel ajal.
-
- Kontakt:
Snowhite kirjutas:makuke kirjutas:Kui sa paned oma 4 ledi numbrimärgiga võimalikult väike nurga alla siis valguse peegeldus(numbrimärgist) peaks langema su tsiklist tahapoole kuni paar m.
nurk on heal juhul 15 kraadi praegu, seda siis led/numbrimärk - aga mul on tänu sabaotsa ehitusele taganumber võrdlemisi suure nurga all tee suhtes. Peaks õhtul pimedas täna ise vaatama, kuidas asi on - õiendada sain ma eelmine kord vastupidise asja pärast, et led-id ei anna piisavalt valgust sinna peale.
üritan täna õhtul ää vaadata - vb tõesti veits miskit nendega peale hakkama - üks variant ka see, et ledid ühe külje pealt veidi värviga kokku teha, siis on valguspeegeldus ka ainult teisele küljele.
vtb. - väga sori, et teiste silmakesi pimestasin õhtusel ajal.
No sabaehitusest see numbriplaadi nurk nüüd kindlasti tingitud ei ole. Pigem ikka numbriplaadi kinnitusest. See on teine asi, mille eest härra politseinik kolaka ära võib teha. Numbrimärk sellise nurga all lihtsalt ei paista välja tagant. Oli ka mul rattal ostes suht sarnase nurga all... peale seda kui kolm korda ühe õhtu jooksul diskot selja taga sain, sai korralik kinnitus valmistatud.
Ja see ledidega lahendus sellisena nagu ta sul praegu on, ei saagi toimida. Häiriv on ta igatepidi, kui valged pirnikesed tagaotsas siravad. Numbrimärgi valgustamiseks on ikkagist LED pirnid vaja mingi väikese valguskindla karbikese sisse panna, mis siis omab ava numbrimärgi suunas. Ebay ja paar dollarit on täiesti mõistlik lahendus... vähemalt mina lahendasin niiviisi. Maarjamaal kipuvad sellised valmislahendused poes naljakaid summasid maksma.
meph kirjutas:Snowhite kirjutas:makuke kirjutas:.....
....
....
Maarjamaal kipuvad sellised valmislahendused poes naljakaid summasid maksma.
Naljakid summasid tõesti, mina maksin enda oma eest mingi 109 kr (vist) Pärnus.
Hetkel pole uurimas käinud, kas neid seal veel on ja hinnaga võin ka puusse panna. Kuid, kui kellegil huvi on siis ps, ning võin ka pildimaterjali enda omast jagada.
You Bastard!
-
- Kontakt:
Nojah... ma alla 200 pole Tallinnas märganud... ega väga intensiivselt just ei otsinud ka... 3 taala läks ebayst :p
-
- Mode
- Kontakt:
meph kirjutas:Nojah... ma alla 200 pole Tallinnas märganud... ega väga intensiivselt just ei otsinud ka... 3 taala läks ebayst :p
jah ja koju saatmine???