Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik-autojuhid
Tulin siis pühapäeva õhtupoolikul Saaremaalt. Kulgesin rahulikult mööda kaherealist Pärnu mnt.
Üks käsi paagil ning viisijupp suus
Peeglist jälgin silmadega, et üks auto tuleb. Sõidab kõrvale ning aeglustab minuga ühele kiirusele.
Vaatan siis korra vaskule ning seal kimub üks suuremat kasvu naisterahvas elu eest suitsu. Mõtlen siis, et mis seal ikka ja kulgen edasi.
Läheb suts mööda ja BMW lisab gaasi. Näitsik ei saa minult silmi, kuigi suitsutoss segab vahele. Ja siis tuleb tagant istmelt läbi näitsiku akna mulle rahvusvahelise viipekeele kõige tuntum žest.
Ma korra mõtlesin, et lähen sõidan kõrvale ja teen ka midagi. A siis mõtlesin, et kellele seda vaja on. Hakkab seal veel mingeid ohtlikke manöövreid tegema Ja isegi ei näidanud midagi vastu. Peas käis pidevalt läbi variandid, et rebiks kupee BMW tagumise akna küljest, läheks lööks jalaga ukse mõlki või siis opereeriks peegli küljest Aga ei jäin rahulikuks ja kulgesin koju ära. Isegi üllatusin. Parim mõte oleks olnud kui ma poleks üksi olnud ja oleks jälitanud seda BMW tema lõpp-punkti ja seal natuke juttu puhunud.
Aga BMW e36 kupee autotäis numbriga 147 TGH - tubli töö. Just Teie suguseid meil ongi liikluses vaja. Ma ei saa aru miks on vaja näidata jumala lambi inimesele näppu lihtsalt. Võib olla olid nad pettunud, et ma täpiks ei lasknud nende ees. Kui sa seda loed, siis sinu kommentaarid on teretulnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.