õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Kaszpar

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Mõnus paaritunnine sõit.
Teine kordki :bsmile:

Sukusuku
Tsikkel: Viffer ja Kawa
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Sukusuku »

Kadunud mobla kah siis videos.
http://www.youtube.com/watch?v=aH4TBUt62LY
Haibas helistasime ja gondli sees helises. Neiu võttis peene käega terve mobla radika juurest ära. Tänud.

Teed korda Eestis.

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

täna oli küll ülikõva sõit.see telefon läks nagu aegluubis sealt minema.ma arvasin,et see lendab nagu püssikuul minema. (lol)

Kasutaja avatar

Janek85

Lugemata postitus Postitas Janek85 »

Se koht oli meil enne Kiisat, nii et Su telefon sai oma 22km küüti seal radika vahel.
Lahe, et mõnel ikka nii veab :mrgreen:

VFR800
Vauuuu 4:)
Kasutaja avatar

Raino84
Tsikkel: Z1000

Lugemata postitus Postitas Raino84 »

Sukusuku kirjutas:

Haibas helistasime ja gondli sees helises. Neiu võttis peene käega terve mobla radika juurest ära. Tänud.

pane siis pikem video ka üles:) päris hea kvaliteet:)

2005 Kawasaki Z1000
tel: 56622443

lim
Tsikkel: Suzuki Gsxr-1000

Lugemata postitus Postitas lim »

Väga mõnus sõit oli! :wink:

Kasutaja avatar

Motorized
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Motorized »

Olin vist viimane, kes täna selle sõidu lõpetas. Jõudsin mõni aeg tagasi koju ja OI kus ma sain padukat koduteel. Kulgesin viimsist kristiinesse ja... pidamine kadus päris ära lõpus. Iga pidurdamisega kipus loha võtma. Rocca juurest startisid kõik minema, aga kesklinna vist paljud järgi ei tulnudki? Pirita poole võttis suuna vähemalt 10 ratast, aga kohale eriti kedagi ei jõudnud. Igaljuhul oli väga lahe sõit!

Kasutaja avatar

Raino84

Motorized kirjutas:

Olin vist viimane, kes täna selle sõidu lõpetas. Jõudsin mõni aeg tagasi koju ja OI kus ma sain padukat koduteel. Kulgesin viimsist kristiinesse ja... pidamine kadus päris ära lõpus. Iga pidurdamisega kipus loha võtma. Rocca juurest startisid kõik minema, aga kesklinna vist paljud järgi ei tulnudki? Pirita poole võttis suuna vähemalt 10 ratast, aga kohale eriti kedagi ei jõudnud. Igaljuhul oli väga lahe sõit!

mina keerasin raua pronksi ristist vasakule, sest parkla asub seal ja kodu ka:) nii kaua paugutasin kaasa:) suht julm:) ja kui koju jõudsin, hakkas vihma sadama.. nii et läks napilt..

2005 Kawasaki Z1000
Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 39 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Motorized kirjutas:

Ma tulin teist veidi maad tagapool.
filmisin kah - aga kustutasin selle video ruttu ära.
Sõitsite autogrupi ees - grupi keskel olid vilkurid - aga huvitaval kombel ei teinud too asjast väljagi.
Ma pidin seal estonia juures krt käpuli käima - niipalju sodi oli maha lastud seal.

Ja pärast 21:50 sai ratas puhkama pandud - ise lennujaama teed pidi kodupoole tötsat-tötsat ja hakkas niimoodi kallama, et mu eilased riided siiamaani tilguvad vannitoas.

mul on mobiili save-i video ka olemas, et saaks CCG - ablastele näppudele reklaami teha, pagan see oli hea vaatepilt kuidas sealt kinnitusest asi ajama pani :mrgreen: :bsmile:
About sõit - the best ride ever, nii soojaks pole tagarehva saanud juba ma ei tea mis ajast ja päris välimise servani korralikult kalluteet kah. Lihtsalt mõnnnna.

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Kasutaja avatar

AVarik
Tsikkel: 97 Bandit 1200N

Lugemata postitus Postitas AVarik »

Snowhite kirjutas:
Motorized kirjutas:

Ma tulin teist veidi maad tagapool.
filmisin kah - aga kustutasin selle video ruttu ära.
Sõitsite autogrupi ees - grupi keskel olid vilkurid - aga huvitaval kombel ei teinud too asjast väljagi.
Ma pidin seal estonia juures krt käpuli käima - niipalju sodi oli maha lastud seal.

Ja pärast 21:50 sai ratas puhkama pandud - ise lennujaama teed pidi kodupoole tötsat-tötsat ja hakkas niimoodi kallama, et mu eilased riided siiamaani tilguvad vannitoas.

mul on mobiili save-i video ka olemas, et saaks CCG - ablastele näppudele reklaami teha, pagan see oli hea vaatepilt kuidas sealt kinnitusest asi ajama pani :mrgreen: :bsmile:
About sõit - the best ride ever, nii soojaks pole tagarehva saanud juba ma ei tea mis ajast ja päris välimise servani korralikult kalluteet kah. Lihtsalt mõnnnna.

Äkki viitsid teekonna kuhugi üles panna, gmaps vms

Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Kontakt:

AVarik kirjutas:
Snowhite kirjutas:
Motorized kirjutas:

Lihtsalt mõnnnna.

Äkki viitsid teekonna kuhugi üles panna, gmaps vms

pagan, -keegi teine peab seda proovima.
Aga tripp oli nii, et prnu mnt linnast välja sis saku ringile vasakule sealt va tallinna sildi tagant ja siis sinkavonka kuni kernuni. Kernust sutsaki tallinna poole tagasi ja vassakule keila tee suunda ja sealt siis - hmmm ma ei mäleta mis too risti nimi on aga sealt uuesti vasakule mõne aja pärast ja siis kuni keilani ja keila stattti puhkelema natukeseks. Siis korra sauele ja saue tagast siuhhhh tallinna õikale ja rocca statti lõpetama. sealt mööda baltat linna raffas laiali.
Vähemalt nii on minul see meeles. Mul tulli kella peale koos koju jõudmisega 106 km.

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.

TAGURPIDIANTS

Lugemata postitus Postitas TAGURPIDIANTS »

vahher kirjutas:

Nojah, nii palju siis koos sõidust :lol: oleks sõidu alguses kindel suund öeldud kuhu sõidetakse oleks asi selge old, aga me mingi vennaga põrutasime pärnu poole ja siis avastasime et keerati hoopis sinna jälgimäe peale, tegime küll tagasipöörde peoleo juures ag ei midagi. Kus siis sõit kulges? Aga sõit sai tehtud ikka :bsmile:

Jaa, see teine eksinu olin mina. (crash) Sai küll pärast tagasipööret rulli keeratud, aga sellest jäi ilmselgelt väheks.

Sõida aga ära mölise
Kasutaja avatar

meph
Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas meph »

Ma ka imestasin veidi, et rahvas pärnu poole lasi.

Kui esimene punt statoilist ees minema ära paugutas (4-6 ratast või nii), siis jäin mina tagumist suuremat punti vedama. Kui keerasin suunatuli sees jälgimäe poole, siis 3-4 ratast paugutas minust miskipärast mööda. Ei teagi miks seda tehti...

Ise jah olin vaid kernu teeni pundiga kaasas, kuna oli vaja linnast välja sõita ja teie trajektoor jäi sobivalt mu enda suunale ette :)

Eriti kiiresti ka hetkel sõita ei saa, kuna tõmbasin kogemata oma vasaku jala suure varba pealt lõhki ja käiguvahetus on üksjagu piinarikas hetkel :P

oxide

eks see eksimise värk ikka rohkem enda viga.kui ikka esimene ära keerab,siis tasub ikka järgi sõita.mitte omaloomingut teha. :wack:

Kasutaja avatar

Motorized
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Motorized »

tuleb eesolijale sappa hoida jah. Keegi kel aega üle võiks teekonna küll kuhugi üles märkida. Mina näiteks sattusin esimest korda selle tee peale...

Samas kui hakata mõtlema, kas see tee üles märkimine hea mõte on... liigne reklaam ehk?

Kasutaja avatar

Fos
Tsikkel: foorumi vihatuim

Lugemata postitus Postitas Fos »

mis mõttes liigne reklaam?

If it has tits or wheels It will get you in trouble.
Kasutaja avatar

Janek85

Lugemata postitus Postitas Janek85 »

Arvan samuti, et ei ole mõistlik mingeid marsruute siin kinnistada ega reklaamida, iga sõidu suunad lepitakse kohapeal kokku ja elu palju ilusam :roll:

VFR800
Vauuuu 4:)

TAGURPIDIANTS

Lugemata postitus Postitas TAGURPIDIANTS »

oxide kirjutas:

eks see eksimise värk ikka rohkem enda viga.kui ikka esimene ära keerab,siis tasub ikka järgi sõita.mitte omaloomingut teha. :wack:

Kui rivi ees kaks ratast põhimõtteliselt koos sõidavad ja üks neist vahetab suunda, siis on järgnevatel 50/50 võimalus asuda õigele teele. Komoon... arvan et sõitja kes teab et ta peagi liigub teises suunas, võiks rivi taha poole hoida, loogiline juu.

Sõida aga ära mölise
Kasutaja avatar

kopajuht
Tsikkel: Aprilia RSV1000R

Lugemata postitus Postitas kopajuht »

Tuleb kogunemispaigas silmad kõrvad lahti hoida ja kui ikka midagi arusaamatuks jääb siis tuleb lihtsalt teadjatelt ise küsida. Sõitsin ka eile esimest korda selle pundiga ja küsimise peale seletati marsruut üksi-pulki läbi. Omalt poolt soovitan tempokamalt sõites vähem peeglisse või veel hullem üle õla tagasi vaadata, et mis tagumine teeb ja kas mulle ikka kõrvale põigates teed antakse. Liiga palju sekundeid läheb tagasi vaatamiseks ja sellisel kiirusel mitte märgata mida ees tehakse on natuke riskantne. Taga sõitjal on ees liikujat kordi kergem jälgida. Muidu oli kõik super, kahjuks Keilast edasi kambas liikuda ei saanud kuna pidime korra mujale liikuma aga eks üritame mõni teine kord jälle vaatama tulla. :bsmile:

Jawa 638, Suzuki GSXR 600, Aprilia RSV 1000 R
Kasutaja avatar

müristaja
Tsikkel: Tuned & modded Tuono

Lugemata postitus Postitas müristaja »

Kaszpar kirjutas:

Mõnus paaritunnine sõit.
Teine kordki :bsmile:

Tundub, et teistega võrreldes on mul ikka kõvasti rohkem vaba aega, mul need paaritunnised sõidud täiesti tavalised peaaegu igapäev kahenädalaste intervallidega(töötan merel 2 nädalat tööl kaks kodus). Siiamaani on praktika näidanud, et kahe nädala jooksul sõidan maha keskmiselt 1800km (100 liitrit plahvatavat kulub selleks) 140 km päevas umbes.Kui on vihmane siis järgmine päev panen topelt :ner: Ja seda kõike mitte sihtotstarbeliste sõitudega ehk niisama :bsmile:

Drop a gear and disappear...
Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

ei taha küll teiste rahakotis sorida, aga teades natuke meremeeste elu, ilmselt selle 2 nädala jooksul ei kuluta sa merel sentigi, erinevalt masimaa elanikest.. :)

ehk siis, mitte alati ei seisa see paar tundi aja puuduse taga.

isiklikult sõidan minagi ühes kuus ca 2000km (ei pretendeeri sellega mingitele rekorditele), aga seda üldjuhul punktist A punkti B, seega ei näe ma vajadust käia tühja sõitmas :)

niiet, kõik on kinni igaühe individuaalses elustiilis.

Sorry OT pärast, aga tahtsin lihtsalt ära mainida :bsmile:

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)
Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Kontakt:

Sukusuku kirjutas:

ja siin minu video response sellele - kari asjalikku juttu jätsin välja aga pildil kõik info mis näitab, kuidas asi kätte saadi lõpuks.
Pagana ablas gsxr igaljuhul sukusuku-l, pistis telefoni nahka. :twisted:

Pilt

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

Ei mina viitsi niisama sõitmise pärast enam paugutada..

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
Kasutaja avatar

andre460
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas andre460 »

Hitchiker kirjutas:

Ei mina viitsi niisama sõitmise pärast enam paugutada..

Ei- noh, peab ikka sõitma põhjusega :wack:

Kawasaki EN500-Suzuki DL650-BMW R1200GS(siiski mõningane edasiliikumine)

Väike tuur ka see-aasta. Enamalt ikka vana-hea Euroopa
umbes 7000km. 2011. 2013 Rumeenia matk, milllest kujunes edasi balkani poole, kokku 9800 km

erhard84

Lugemata postitus Postitas erhard84 »

Täna (30.08)sõitma? :D

Kasutaja avatar

Raino84

pane aeg ja koht ka

2005 Kawasaki Z1000
Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Kontakt:

erhard84 kirjutas:

Täna (30.08)sõitma? :D

et siis, njah - ilm oli super ja kas sõitmas käisid? :roll: :lol:

Pilt

Kasutaja avatar

meph
Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas meph »

Homme peaks ka päris ilus ilm tulema iseenesest... võiks ju mingi tiiru täiesti teha... näiteks seitsmest? Saaks seekord näiteks viru ringil kokku? :)

oxide

võiks ju sõita küll aga viru ringil koguneda on küll veits mõtetu.gruppiga läbi linna suht tüütu sellisel ajal sõita.

Kasutaja avatar

mihkel27
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas mihkel27 »

Sõidaks ka meeledi. Kuid kui sõiduks läheb, siis hõigake aeg ja koht enne õhtut üles, muidu ei jõua plaanidesse lisada jälle.
Kesklinn jah sellisel kellaajal pole vist sobivaim kogunemiskoht.

Suletud

Mine “Üritused”