DR 650, .. ?

Kasutaja avatar

madone
Mode

Re: DR 650, .. ?

Lugemata postitus Postitas madone »

Sorry ma pole väga aktiivne siin bikeris olnud juba mitu aastat :P

Sain su PS-i kätte..

Üldiselt olen ise suht udusule kaalu, vist 175 kanti pikk? dno..
Jah mul on xt660r (vaata avatari pilti).

Mina olen sellega siiani igalpool hakkama saanud, männikul kerge endu rada sõidetud nii mis mühiseb... õiged rehvid ja tuld. Muidugi luidete peal lausa üle ei hüppa mis mõne 120kg kaaluva rattaga oleks juba võimalik :P aga ma usun, et seda sa ei otsigi..

kui rääkida maantee+offroad+selline rahulik mülgas/mets/liiv siis nii R kui Z on super rattad selleks.

200+ km jutti lasta siis mina oma R-ga tunnen vibra küll juba kuid piipz ei saa sellest arugi.. eks inimesed erinevad ja tunnetavad asja ka erinevalt vist.
muidugi tema mod, et sumpad lähevad raamivahelt ja ainult üheks sumpaks kokku võtab kõvasti vibra vähemaks kah kuna originaalid on siga rasked ja kinnituvad iga natukese aja tagant raami külge mis annab kenasti vibra edasi.

Muidu aga Z-i puhul ei tundnud isegi mina mingit vibra... eks see vähe uuem mudel ka.

Tallinnas yamu keskuses saad kindlasti ennem talve mõlemaga proovisõitu ka teha. ;)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”