Milline kiiver?

Kasutaja avatar

Peeter82
Tsikkel: CBR 900 RR
Tänanud: 4 korda
Kontakt:

Re: Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas Peeter82 »

Asjaolude kokkusattumisel oli täna võimalus käia Motodepoos kus sain vist küll enamiku ülemisel korrusel olnud kiivritest ära proovida :) Oli häid ja oli ka neid mis ei sobinud üldse aga kuna tahtsin kindlasti ka seda Heldi proovida siis käisin sealt ka läbi ja kuna minu meeldivaks üllatuseks oli seda ka teistes värvitoonides millest üks mu riietega ilusti kokku sobib ja ka peas hea oli siis võtsin ikkagi selle sama Heldi kiivri omale. Esmamulje peas ei pressi kuhugi ja lõug ka ei ole vastu ja ei jää alt välja kah, tuulutused lihtsad ka kindaga liigutada, harjumatu see lumelauaklambri moodi kinnitus aga samas reguleerida parem kui tavalist klõpsu ma arvan, Suht samas kaalus vana kiivriga - vb veidi kergem.. Peas kohapeal tõmbab visiiri uduseks hoolimata selle hingeõhu suunaja vms olemasolust nina kohal aga esimeste meetritega liikuma hakates kohe puhas tagasi, linnakiirusel vaiksem kui vana kiiver aga maanteekiirusel kohiseb ikka suht kõvasti :evil: Vana kiiver seeeest vilistas seega parem ikka aga jah... Kui sõita püstises asendis siis vaiksem aga kui paagile kokku pakkida siis hakkab kõvemini kohisema... Ees see "double bouble" vms lisakühmuga klaas mul. Tunne peale 250 km... Õnneks kuskilt ei häirinud ja peas ei ujunud kül terve tee jooksul, risti keerates hakkas õhku küljetuulutustest kuklasse viskama aga tagasipööramine raske ei olnud. Pähepanek ja peast äravõtmine valu mitte tekitavad :D Ilmselgelt selle raha eest haudvaikset ja udukerget kiivrit loota ei ole mõtet aga esmamulje on suht positiivne ja ilmselt vaja kasutada kas muusikat või tavatroppe ja asi on kordades parem ma arvan. Ull eepus sai kokku (lol)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”